2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12391059 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih_

Baskan aciklamasinda Ereni sorduklarini dogrulamisti birde renkliler bizim ilgilendigimiz oyuncuya 1 e 5 veriyolar marifetmis gibi tarzi bisey demisti Eren ve Serdar Aziz icin demis sanirim.

Çevrimdışı atalay

Alvaro Dominguez?

Kaliteli oyuncu. Geçen sezon neredeyse hiç oynayamadı ve halen sakat. Gladbach üç stoper transferi yaptı, onu elden çıkaracaklar galiba.

Çevrimdışı ALDENYX

Besikas'a transfer olan Adriano'dan Besiktas ve Türkiye hakkinda bilgiler alan Mathieu, siyah-beyazli takimin teklifini degerlendirmeye aldigini yönetime aktardi.

Kaynak: Euro Sports
inşalla en çok istediğim defans ouncusu..şuan için.. :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı atalay

Chiriches, Steaua'dan Spurs'e giderken çok beğendiğim bir stoperdi. Özellikle geçen sezonun ilk yarısındaki oyun için ideal tipleme. Fakat kariyeri inanılmaz düşüşte ve ligin dinamiklerine pek uygun değil. Bir türlü potansiyeline kavuşamayan isimlerden. O pozisyona daha net, oyunu temiz biri gerek.

Çevrimdışı klubnika01

Öyle deme @Yunus Emre Dökmeci dün seni sevmeyen ölsün diyenler vardı da, üzülür insanlar :)
evet ben demiştim ve hala sözlerimin arkasındayım.nouma etkisi yapar bu takımda balo.ne teknik nede yetenek olarak hiçbir farkı yok bana göre.diğer konuya gelirsek dünyada sigara ve alkol almayan kadar alan oyuncularda var.onlar yekten içiyor bu alenen.tek fark bu.günde bir paket sigara içsin sezonda 20 gol atsın kimse ağzını bile açmaz baştacı yapar.yönetim zaten böyle bir riske girmez bu saatten sonra o da ayrı bir konu

Çevrimdışı atalay

Ağustos ayına girdik ve elimizde bir tane vasat, bir tane de geri dönüşü iyi ihtimalle Eylül sonu Ekim başını bulabilecek stoper var. Fakat süreç normal(!)

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:37:20 atalay ]

Çevrimdışı Kutay

Süper Kupaya kadar stoper veya forvet ikisinden birini açıklayacaklarını hissediyorum   :)
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı brkntcnr

Ucuza Mathieu veya sağlamsa Alvaro Dominguez, yanına da kiralık opsiyonlu Vlad.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyonlar liginde oynayacak bir takım için hazırlık maçlarımız fazla düşük seviyeli değil mi?

Antreman sahasında avrupa liglerinin asansör takımlarıyla oynadık.Hadi transferleri yapamadık şu hazırlık maçı işini daha ciddiye almamız gerekirdi

Çevrimdışı atalay

Şampiyonlar liginde oynayacak bir takım için hazırlık maçlarımız fazla düşük seviyeli değil mi?

Antreman sahasında avrupa liglerinin asansör takımlarıyla oynadık.Hadi transferleri yapamadık şu hazırlık maçı işini daha ciddiye almamız gerekirdi.

Öyleydi. Fakat zaten o platformda oynayacak isimler halihazırda olmadığı için onu eleştirmeye fırsat gelmedi henüz. Hoca yine de seviyenin ve istediklerine karşı olan geri dönüşlerin ne boyutta olduğunun farkındadır.

Çevrimdışı khanlu

Bunu bir tahminden öte, işi gerçeğe en uygun yorum yapmak olan bir insan olarak söylüyorum. Kısmen yanılma payım olsa da tüm bilinmeyenleri bir araya koyduğunuz zaman çıkan en yüksek olasılık gomez' in seneye bizimle devam edeceğidir. En kötü ihtimalde gelmese dahi yerine bir şekilde biri alınır ve yine şampiyon oluruz. Şunu unutmamak lazım, şampiyonlar liginde başarıdan ziyade aslolan her sene oraya gidip marka değerini yükseltmektir. O başarı ise illaki bu süre içeririsinde gelir. Yönetime; Şenol Güneş ve renkli basın tarafından şampiyonlar ligi takımı kurulsun diye baskı yapmak en hafif tabiriyle düşüncesizliktir. Nede olsa Şenol Güneş kendi kariyerini düşünerek "benim Fatih' ten neyim eksik bende grupşardan çıkarım" diyor, Başkan ise önümüzdeki 5 yılı ve kulübün Şampiyonlar Ligi takımı olmasını düşünüyor.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2016, 19:44:51 khanlu ]
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı Berat

Lig için yetersiz , ŞL için çok yetersiziz dedi @atalay

Hoca farkında gidişatın allahtan  :)

Çevrimiçi Rasim

lavuk dedin :nerd: :D
Lavuk â lavuk dedim

Gesendet von meinem EVA-L09 mit Tapatalk

Beşiktaş!

Çevrimdışı atalay

Yarıştığınız platformda limitleri zorlamalısınız. Potansiyel aralığımız zaten belli. Ona göre ön hazırlığınızı yapacak ve sonuna kadar yarışacaksınız. Kaldı ki kura şansı bu kadar öngörülemez olan bir yerde bizim seviyemizde bir ekibin şimdiden direkt hedef koyması mümkün değil.

Zaten CL'de bizi zorlayacak olan yapılacak yada yapılamayan transferler ve oyuncu kalitesinden çok, oyun kalitesi ve stratejileri olacak. Beşiktaş'ın ekonomik durumu ve yaptığı anlaşma zaten ortada CL için kadro planlamasında ve transferde risk alacak durumu yok. Sadece takımı bir tık yukarı çekecek hamleleri yapması gerekiyor. 
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2016, 12:52:02 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Lig için yetersiz , ŞL için çok yetersiziz dedi @atalay

Hoca farkında gidişatın allahtan

Hoca durumun farkında ve mutlu değil elbette. Fakat süreci iyi idare ediyor. Bu arada 'lig yetersizliği' mevcut performans eleştirisidir.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2016, 12:53:22 atalay ]

Çevrimdışı Berat

Hoca durumun farkında ve mutlu değil elbette. Fakat süreci iyi idare ediyor. Bu arada 'lig yetersizliği' mevcut performans eleştirisidir.

Hocadaki başarı açlığını oyuncularımız da sürdürür umarım.

Röportajlarda Cenk ve Tolgay'da gördüm o ışığı :)

Çevrimdışı berkotistis

Şampiyonlar ligini çok abartıyoruz. Gruplara kaldık, başka Türk takımda kalamasın , paramızı alalım yeter.  Geçen sene  Gs herkesten 4 yedi de ne oldu sene sonu şampiyonluklarını konuştuk.  Başarı keşke gelse , inşallah gelir ama  önemli olan lig ve ben Lig için hala en favori takım biz olduğumuzu düşünüyorum.

Çevrimdışı Zafer55

At.Madrid ile GS nin yapacağı hazırlık maçı iptal olmuş...Atletico güvenlik sebebiyle istanbula gelmek istememiş....
Konu başlığı ile alakalı diye yazdım.Bir maç için 2 günlüğüne gelmekten endişe edilen ülkemize 2-3 yıl burada yaşayacak  oyuncu transfer etmeye çalışıyoruz.Transfer sezonun sancılı geçme sebeplerinden biri de bu maalesef.

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Şampiyonlar ligini çok abartıyoruz. Gruplara kaldık, başka Türk takımda kalamasın , paramızı alalım yeter.  Geçen sene  Gs herkesten 4 yedi de ne oldu sene sonu şampiyonluklarını konuştuk.  Başarı keşke gelse , inşallah gelir ama  önemli olan lig ve ben Lig için hala en favori takım biz olduğumuzu düşünüyorum.

Korkmayın şu şampiyonlar liginden.

ahada buraya yazıyorum ! :ok:

Beklediğimizden daha başarılı oynayacağız...

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı doganay

SL' inde kimse bu sene basari beklemiyorda, en azindan 3.olup uefa'dan devam edebiliriz. Ordada yari finale kadar ne azindan gidilebilir.
Biz guclu kadro kuralimda, yine basarili olamayalim en azindan ezilmeyiz. Zayif bir kadro ile her mac 5-6 yemek hic hos olmaz. Kaldiki gecmisteki kotu hatiramizi anmak bile istemiyorum.

Çevrimdışı BlackEagle26

Gomez biyere de imza atmıyor ses de vermıyor ne olacak acaba  :alala:

Çevrimdışı Berat

Gomez biyere de imza atmıyor ses de vermıyor ne olacak acaba  :alala:

"I'm coming home"

Facebook/Instagram/Twitter açıklaması  :icool:

Etiketler: