2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392307 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Buraya gelirse daha fazla içer. Beşiktaşlı olmak kolay mı ?

Sigara içmeyen futbolcu çok azdır zaten, hele ki Türkiye'de. Hakan Balta günde en az 1 paket içer. Gökhan Gönül'de içiyor.

Latin futbolcuların birçoğu ot içer mesela. Guti burda deli gibi nargile içiyordu. Sergen purocuydu sürekli puro içerdi. Alex bi ara kahvaltıda bile bira-şarap içerdi. Maradona kokain çekerdi.

Normal yani aslında futbolcuların birçoğunun kötü alışkanlıkları var.
Motta da Ot içiyormuş :bandit:
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2016, 17:24:26 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Yeni sezonda stoper almazsak Tosicin yeri garanti gibi stoperde

Stoper alinsa bile Yeni stoperin yaninda Tosic oynayabilir

Bana gore Tosic Rhodo dan da Marcelodan da daha iyi stoper :bandit:

Hazirlik maclarinda da cok iyiydi bu arada , baya kiloda vermiş
Antreman videolarinda benim de gozume ilk tosic batti. Filinta gibiydi. Iyi futbolcudur tosic sadece kotu sezon gecirdi.
Simdi mustafa pektemek mesela besiktas kalibresinde futbolcu degil, iyi bir sezon gecirmesi bile onu besiktas duzeyinde bir futbolcu yapmaz.
Mesela olcay cok severim, iyi futbolcudur ama gecen sezon iyi bir sezon gecirmedi.
Fakat tosic ve olcay kotu sezon gecirmelerine ragmen iyi katki verdiler sezon sonunda.

Çevrimdışı mylife1903

Cogu futbolcu icer ama hepsi saklar, balotelliye helal olsun, adammis saklamadan yapiyor ne yapacaksa

Antreman videolarinda benim de gozume ilk tosic batti. Filinta gibiydi. Iyi futbolcudur tosic sadece kotu sezon gecirdi.
Simdi mustafa pektemek mesela besiktas kalibresinde futbolcu degil, iyi bir sezon gecirmesi bile onu besiktas duzeyinde bir futbolcu yapmaz.
Mesela olcay cok severim, iyi futbolcudur ama gecen sezon iyi bir sezon gecirmedi.
Fakat tosic ve olcay kotu sezon gecirmelerine ragmen iyi katki verdiler sezon sonunda.
Tosic kotu sezon geçirmedi aslinda

Son 4-5 mactaki stoper performansi efsaneydi , o maçlar da Tosic oynamasaydı Sampiyonlugu bile kaybedebilirdik

Adam Neciple bile beraber stoperde oynadi 2 mac..

Toplamda 7 maca cikti sanirim stoper olarak ve biz bu maçlar da sadece 1 Gol yedik :bandit:

Solbekte olmadi olmazda , Stoperde oynatmamiz sart

Çevrimdışı Turco

Latin Amerika'da esrar nerdeyse yasaldır. Uyuşturucu sınıfına girmez. Sadece satmak suç o kadar. Ekebilirsin veya dışardan temin edip içebilirsin satmadıkça sorun yok.

Biz halı saha maçı ayarlardık, sahaya girer girmez ilk 10 dk hepimiz dönerdik kendi aramızda, sonra maça başlardık. Adamlar esrarı mental doping niyetine kullanıyorlar. Mesela Arjantin ve Uruguay'lı futbolcular iki şeyden vazgeçemez. 1 Mate 2 Esrar.

Çok normal birşey yani mesela Neymar ülkesinde bulunduğu zamanlar deli gibi içer. Carlos Tevez müptezelin önde gidenidir. Riquelme de üfler. İcardi üfler. Brezilyalıları saymıyorum bile. 

Çevrimdışı murat

basının renkli yalakalarındandır fotomaç ta sorumlu biri sanırım
gsli bildiğim kadarıyla aspordaki bütün programını Beşiktaşa sallamakla geçirir.
renklilerde hayat toz pembe diye gösterir
benim bildiğim fb li bu uzundurukanlar.

Çevrimiçi Necmi

Ulan 2 dakka rahat dur be adam

Neyse bu saatten sonra zaten almayiz :bandit:
baktım baktım tuhaf bir şey göremedim :alala:

Çevrimiçi Necmi

benim bildiğim fb li bu uzundurukanlar.
olabilir ama ikisinide kolluyor adamın derdi Beşiktaş ne yaptıysak artık :alala: :D

Çevrimiçi Necmi

Neden ?

Bir tarafta 3 macla Yerin dibine sokulan bir kaleci

Diger yanda 1 macla ( hazirlik maci ) Cordoba ilan edilen bir kaleci

Burada ciddi bir haksizlik var
yoo biri ilk şansını iyi kullanmış diğerine 3 şans verilmiş bir şey yapamamış
kalecinin gömleği iyiyse çıkar topu tutar top tutmanın uyum sorunumu olur  :bandit:
hani pozisyonlarda defans hatasından dengesiz yakalansa defansla uyum sorunu diyelim adam üstüne gelen topu tutamıyor @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimiçi Rasim

:alala: tetikçi derim çünkü tetikçi :D
ama küfretmedim buraya yakışmayan küfür ve hakaret
yoksa hakmediğinden değil :bandit:
Abi bizde küfretmedik

Gesendet von meinem EVA-L09 mit Tapatalk

Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

Abi bizde küfretmedik

Gesendet von meinem EVA-L09 mit Tapatalk

lavuk dedin :nerd: :D

Çevrimdışı Alper1903

Guzel olmus tam tencere-kapak iliskisi. Hic sevmezdim zaten eren'i.

Çevrimdışı RevivaL

Bize 1. forvet lazım 2. değil. Her yapılacak transfer kadroya olacak, kulübe dolu. Eldeki parayla güzel işler çıkarmaya çalışıyor başkan. Bakalım ne çıkacak

Çevrimiçi Kapkarakartal

Besikas'a transfer olan Adriano'dan Besiktas ve Türkiye hakkinda bilgiler alan Mathieu, siyah-beyazli takimin teklifini degerlendirmeye aldigini yönetime aktardi.

Kaynak: Euro Sports

Besikas'a transfer olan Adriano'dan Besiktas ve Türkiye hakkinda bilgiler alan Mathieu, siyah-beyazli takimin teklifini degerlendirmeye aldigini yönetime aktardi.

Ozaman :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Ersoy

Sanırsam süper kupaya kadar transfer yapmayacağız. Yapsak bile bi kaç gün kala yaparız süper kupada oynayamazlar.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Necmi

Sanırsam süper kupaya kadar transfer yapmayacağız. Yapsak bile bi kaç gün kala yaparız süper kupada oynayamazlar.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu gün bile yapsak gene oynamazlar süper kupada
gelen oyuncuyu sahaya sürmek elindeki oyuncuyu taça atmak demektir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

Hoca, Sosa ve Gomez'i takımda görmek istiyor. Geçen yılın hücum çeşitliliğini korumak en azından o çeşitliliğe yakın isimler katmak gerekiyor. Stoper pozisyonu için daha önce yazdığım gibi Mathieu oyunun ihtiyaçlarını karşılayacak ve dezavantajlarını kağıt üzerinde giderecek isim.

Çevrimdışı alimm

sosa,gomez,mathie...soon...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı atalay

Chiriches, Mauricio ve Kara basit hataya müsait, savruk stoperler. Kara, ligin dinamiklerine uygun lakin oyunun ihtiyaçlarına uygun tipleme değil. Mauricio, oyunun ihtiyaçlarına uygun fakat oyun içi dalgalanlamaları çok, güven aralığı düşük bir isim. Chiriches ise bir türlü beklenen sıçramayı yapamadı. O da ligin dinamiklerine pek uygun değil.   

Çevrimdışı brkntcnr

Chiriches, Mauricio ve Kara basit hataya müsait, savruk stoperler. Kara, ligin dinamiklerine uygun lakin oyunun ihtiyaçlarına uygun tipleme değil. Mauricio, oyunun ihtiyaçlarına uygun fakat oyun içi dalgalanlamaları çok, güven aralığı düşük bir isim. Chiriches ise bir türlü beklenen sıçramayı yapamadı. O da ligin dinamiklerine pek uygun değil.   
Alvaro Dominguez?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

işin Adriano  kısmı dogru ancak Mathieu nun ikna edilmesi için çok çaba gerekiyor,ispanyolca bilmesi ve sol ayaklı olması Şenol hocanın 1ci tercihi
o kadar çok istiyorki ,eminim Beşiktaşa gelirse,Barotelliye bile sesinin çıkarmayacaktır şenol hoca

saygılar

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Mathieu da gelirse savunma hattımız nirvanaya ulaşır  :D
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Etiketler: