2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12391137 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yorumun var mıdır ?
Super transfer olur

Sert , Hamleli , Akıllı bir stoper hizi da iyi , Rhodo ve Marcelonun yaninda speddy Gonzales gibi kalır hiz olarak :D

Olursa eger bize ZAGOyu hatirlatir yeni Zagomuz olur bence
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Doğukan E.

Super transfer olur

Sert , Hamleli , Akıllı bir stoper hizi da iyi , Rhodo ve Marcelonun yaninda speddy Gonzales gibi kalır hiz olarak :D
:ok: :bandit:

:ok: :bandit:
Geçen sezon Monaconun S.Ligi maclarinda cok beğenmiştim ondan bu yana takip ediyorum

Çevrimiçi Koa_lAA

Super transfer olur

6 ay önce... boyko.. yunus arkadaşın yorumları... raggi..bilmediğim adam... yine yorumlar.. efsane falan.. yok yok bence gelmesin raggi falan :D

Çevrimdışı onurturan

Super transfer olur

Eyvallah Yunus Emre  :ok:

Çevrimdışı Doğukan E.

Geçen sezon Monaconun S.Ligi maclarinda cok beğenmiştim ondan bu yana takip ediyorum
Sağolasın da Boyko olayı gibi olmasın :D oda UEFA finali falan yapmıştı ya  :lol:

Çevrimdışı TURKahvesi

Belki de o ismi sır gibi saklanan eldekilerden daha iyi olduğu düşünülen kişi Mourinho'nun kadroda görmek istemediği sol stoper Marcos Rojo 'dur...
mantıken belirtiyorum olabilir de olmayabilir de çünkü Manu'da 7 stoper var bunların nerden baksan 5 üst düzey stoperleri bulunmakta
Mou'nun bizzat kendisinin ısrarla istediği E. Bailly transfer etmesinden sonra bunu sezon boyunca ilk 11'e koyduğunu düşünürsek diğer tandem oyuncusu büyük ihtimalle Smalling olacağına göre bize gelme ihtimali olabilir neden olmasın.

Çevrimdışı bjklimert_

Kombinesi olup olympiakos maçına gitmeyecek varsa 4.katogoriden bilet alıp ücreti dahilinde benim passoligime aktarabilir mi ?

TEŞEKKÜRLER

Çevrimdışı sosyalkartal

Hernanes için diyorlar kaynağım ama o da emin değil kim la bu hernanes   :kop: :kop: :kop: :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Sağolasın da Boyko olayı gibi olmasın :D oda UEFA finali falan yapmıştı ya  :lol:
Boykonun nesi var

Kampta yiyor siz simdi izleyin Boykoyu :bandit:

Raggi , Zagonun Gol atan versiyonu hava toplarinda iyi Duran toplarda Golleri var Ayaklada Golleri var biraz Sert vuruyor toplara o kadar :evillol:

Tabi Zago ile kimse kiyaslanmaz ama tarz olarak benzedigini söyleyebilirim :tabe:

Çevrimdışı Fatih_

Hernanes için diyorlar kaynağım ama o da emin değil kim la bu hernanes   :kop: :kop: :kop: :kop:

Yok artık Hernanes gelsin şunu yaparım falan diyecektim ama vazgeçtim abuk subuk şeyler geldi aklıma  :ebebe:

Çevrimdışı Doğukan E.

Boykonun nesi var

Kampta yiyor siz simdi izleyin Boykoyu :bandit:

Raggi , Zagonun Gol atan versiyonu hava toplarinda iyi Duran toplarda Golleri var Ayaklada Golleri var biraz Sert vuruyor toplara o kadar :evillol:

Tabi Zago ile kimse kiyaslanmaz ama tarz olarak benzedigini söyleyebilirim :tabe:
Fabri ye göre şansı yok bence... Tamam son maçta yaptıkları abartılacak şeyler değil ancak, Boyko ve Tolga dan da daha hazır ve kaleyi almalı bence. Olympiakos maçında anlarız derbide kimin kalede olacağını umarım Tolga olmaz...

Fabri ye göre şansı yok bence... Tamam son maçta yaptıkları abartılacak şeyler değil ancak, Boyko ve Tolga dan da daha hazır ve kaleyi almalı bence. Olympiakos maçında anlarız derbide kimin kalede olacağını umarım Tolga olmaz...
Aynen oyle Hak eden alsin kaleyi

Dediğin gibi Olimpiakos maci kritik o macta kaleci kimse 1.ci kalacımiz o olacak buyuk ihtimalle

Ben Boykonun kaleyi alacagini düşünüyorum Kalitesini gostermesinin zamani geldi :ok:

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

bir şey bilmiyoruzki sadece yarın yada yarından sonra bir şey olabilir deniyordu dün.
bu sene adli tatil rafa kalkmadımı :alala:
bizi etkilemedi o abi. duruşma gunleri daha önceden verildigi için adli tatilin iptali avukatları pek etkilemedi. tatilde olan hakim ve savcılar görevleri başına döndu. malum olaylar ve yargılama amacıyla.

Çevrimdışı sosyalkartal

Evrak işleri juventusla heralde hernanes için hadi o zaman gelsin bi kapta şu sosyalkartal kulun mahcup olmasın bu sefer  :kop: yarın gelmezse yine yokum 1 yıl yeter be artık hatta 2 yaptım  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Jukebox

Hernanes ise sosa yolcu...

Çevrimdışı Doğukan E.

Aynen oyle Hak eden alsin kaleyi

Dediğin gibi Olimpiakos maci kritik o macta kaleci kimse 1.ci kalacımiz o olacak buyuk ihtimalle

Ben Boykonun kaleyi alacagini düşünüyorum Kalitesini gostermesinin zamani geldi :ok:
Bende senin dediğin gibi olmasını umuyordum ama ilk hazırlık maçında yine kötü görüntü verdi. Ayrıca eibar maçında kenarda uyurken fotosunu yüklemişti BTD  :uyucam:

Çevrimdışı tuncaboylu

Super transfer olur

Monaco'nun 2 kalecisi de sakat, belki Boyko'yla takas edebilriiz.

Ne dersin?  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı OrhanAker

Evrak işleri juventusla heralde hernanes için hadi o zaman gelsin bi kapta şu sosyalkartal kulun mahcup olmasın bu sefer  :kop: yarın gelmezse yine yokum 1 yıl yeter be artık hatta 2 yaptım  :kop:
Fazla umutlanma bence transfer olsa şimdiye haberi düşerdi heryere :D bence kaynağını değiştir seni trollüyor olabilir :D

Çevrimdışı Forza.55

hep yazdım hepte yazacam.

tolganın ömrü ocak ayına kadardır.yapacağı ilk hatada taraftar onu affetmez.ikinci bir şansı daha yok.

olympiakos maçında da büyük ihtimalle hatalı gol yiyecektir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mandzukiç olmasın?  :bandit: :bandit:

Monaco'nun 2 kalecisi de sakat, belki Boyko'yla takas edebilriiz.

Ne dersin?  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
:steamed: :steamed: :steamed:

Oynayamayacaksa olur ama ben inanıyorum alacak kaleyi Elimizdeki 2 kaleciden de daha iyi ooldugunu düşünüyorum kalitesini gostermeli artik

Çevrimdışı yigitcan1903

Oyuncuyla görüşmek için izin vs resmi prosedür de olabilir iyi niyetle düşünürsek
İlla kap diye bir şey olmayabilir varsa bile gerçekten böyle bir şey
Ama kesin olan bir şey var ki
Artık sosyalkartal linci ensesinde hissetmeli  :evillol:

Ulan 2 dakka rahat dur be adam

Neyse bu saatten sonra zaten almayiz :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan 2 dakka rahat dur be adam

Neyse bu saatten sonra zaten almayiz :bandit:

Buraya gelince bırakır öyle zamlanıyo :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: