2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12391129 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

kimin evrakları yetişecekmiş ?

@Necmi abi sallama duyumculuk serbest mi yeni sayılırım ben. serbestse biliyim severim trollemeyi :D

zamanında recai kocaman vardı robinho sonrası linç etmiştik sırra kadem bastı sonra. kap duyumu yalan çıkarsa @sosyalkartal için de aynısını talep ediyorum :D

Çevrimdışı Berat

Sosa kalsa bile bundan sonra çok fazla katkı vermesini beklemiyorum ki Şenol Hoca da hemen ona formayı vermez.

Sosa kendini affettirmek istiyorsa bundan sonra çok çalışmalı ve iyi performans göstermeli.

Çok zor, ikizler doğdu mertlik bozuldu.  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

BTD

Kulüb Binasındayiz. Jose Ernesto Sosa'nın yarın Idman'da olacağını ögrendik. #ÖzelHaber

Size tek diyeceğim şu, benim içim rahat güzel şeyler olacak :) Başka Ögrendiğimiz Konularda oldu ama şimdilik söz verdim susmaya ve beklemeye geçtik. Başkan Fikret Orman'a güveniyoruz. Güzel şeyler olacak. Siz Rahat olun Beşiktaşlilar :) #BJK
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Fazla net konuştun bak bu sefer tehlikedesin söyliyim :D
yok akşam fatih doğanda söyledi bunu laf arasında kayboldu yarın bir şeyler olacak
yetişirse dedi ertesi günede kalabilir dedi bizim sosyalkartal fatih doğan olabilirmi acaba :alala:

Çevrimdışı abdusta

Jose Ernesto Sosa'nın yarın Idman'da olacağını ögrendik.
Kaynak BTD

eger bu haber dogruysa,Sosa ,Başkan Fikret Orman istediği için değil

Milan Ceo su Gallianinin istediği içindir.dün akşam bu konuyu yazmıştım.

Alıntı
Ceo
bu yıprandıran süreçtede Sosa nın takım kampından ayrı kalmasından dolayı Milan teknik ekibinin performasından kuşkulu oldugunu
söylemiş,Sosa ya bu şartlarda kendisinden Beşiktaşla bonservis olayını Milanın istediği dogrultuda çözmesi halinde bile transferin
kısa sürede olamayacagı kendisine iletilmiş.

Bundan sonra Sosa ya bakacaksanız duygusal bakmayın,
çıkarları için Beşiktaş da olacak bir SOSA var.!!

Saygılar

Çevrimdışı Jukebox

BTD

Kulüb Binasındayiz. Jose Ernesto Sosa'nın yarın Idman'da olacağını ögrendik. #ÖzelHaber

Size tek diyeceğim şu, benim içim rahat güzel şeyler olacak :) Başka Ögrendiğimiz Konularda oldu ama şimdilik söz verdim susmaya ve beklemeye geçtik. Başkan Fikret Orman'a güveniyoruz. Güzel şeyler olacak. Siz Rahat olun Beşiktaşlilar :) #BJK
Yoruma da şunu yazmışlar:
Mario Balotelliyi sorduğumda, "O manyağin ne işi var Besiktaşta" cevapini aldim :)

Çevrimdışı alimm

Sosa kalsa bile bundan sonra çok fazla katkı vermesini beklemiyorum ki Şenol Hoca da hemen ona formayı vermez.

Sosa kendini affettirmek istiyorsa bundan sonra çok çalışmalı ve iyi performans göstermeli.

Şenol hocanın ona formayı direk vermeyeceğini ve sosanın çok çalışması gerektiğinin bilinmesi kilit bir nokta... Bu yüzdendir ki sosa'dan hala umudum var...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yok akşam fatih doğanda söyledi bunu laf arasında kayboldu yarın bir şeyler olacak
yetişirse dedi ertesi günede kalabilir dedi bizim sosyalkartal fatih doğan olabilirmi acaba :alala:

Abi Fatih Doğan 29 yaşında değil yanlış bilgi vermiş banlayalım :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

kimin evrakları yetişecekmiş ?

@Necmi abi sallama duyumculuk serbest mi yeni sayılırım ben. serbestse biliyim severim trollemeyi :D

zamanında recai kocaman vardı robinho sonrası linç etmiştik sırra kadem bastı sonra. kap duyumu yalan çıkarsa @sosyalkartal için de aynısını talep ediyorum :D
sallama değil başka kaynaklardanda geliyor akşam fatih doğanda söyledi @Yusuf Elhuseyni
siz merak etmeyin haber doğru olmayabilir ama alt yapısı varmı yoksa sallamamı dikkat ediyorum
başkalarının duyduğunu bizde duyuyoruz fısıltılar geliyor.

Çevrimdışı tangaz

BTD

ben son bir haftadır işlerden fırsat buldukça araştırma yapıyorum satır aralarında da yazdım başkan ortalama transfer peşinde değil direkt 11 olacak nokta atışı ve ses getirecek transfer peşinde bilgisine ulaştım bir kaç kanaldan, içinde bulunduğumuz ffp durumu ve başkanın mezarcı  :D tutumu nedeniyle ağır gidiyor işler...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

sallama değil başka kaynaklardanda geliyor akşam fatih doğanda söyledi @Yusuf Elhuseyni
siz merak etmeyin haber doğru olmayabilir ama alt yapısı varmı yoksa sallamamı dikkat ediyorum
başkalarının duyduğunu bizde duyuyoruz fısıltılar geliyor.

tamamdır abi. bi dayanagı varsa olup olmaması önemli degil zaten. adli tatildeyiz ofiste çok sıkılıyorum. kandırılmaya gelemem hiç :D

bi de ufaktan bir ipucu verirseniz çok sevinirim. saygılar :D

Kaç kere patladı hesap hala ciddi BTD reklamı yapıyorsunuz dostlar :)
Baskanin sagi solu belli olmuyor , Yöneticiler bile patlıyor bazen..

Bizim forum bile patladı , Linnes tarnsferinde

Cok saglam bilgi geldi bileti ve bavullati dahi hazirdi adamin forumda haber sitesine son dakika olarak kondu ve baska hoc bir kaynakta yoktu boyle bi haber cunku burasi 1.ci kaynaktan alıyor haberi ona ragmen olmadı o transfer adam havaalinindan geri döndü

Çevrimdışı Berat

Baskanin sagi solu belli olmuyor , Yöneticiler bile patlıyor bazen..

Cok saglam bilgi geldi bileti ve bavullati dahi hazirdi adamin forumda haber sitesine son dakika olarak kondu ve baska hoc bir kaynakta yoktu boyle bi haber cunku burasi 1.ci kaynaktan alıyor haberi ona ragmen olmadı o transfer adam havaalinindan geri döndü

Admini sensin di mi açıkla :D

Çevrimiçi Necmi

tamamdır abi. bi dayanagı varsa olup olmaması önemli degil zaten. adli tatildeyiz ofiste çok sıkılıyorum. kandırılmaya gelemem hiç :D

bi de ufaktan bir ipucu verirseniz çok sevinirim. saygılar :D
bir şey bilmiyoruzki sadece yarın yada yarından sonra bir şey olabilir deniyordu dün.
bu sene adli tatil rafa kalkmadımı :alala:

Çevrimdışı yigitcan1903

Sosa başkanla tavla oynayan Şenol Güneşe mars mı oldun diye sırıttı
Bunun üzerine hocayla başkan sosanın kalsın mı diye zar atmaya karar verdiler
Çift gelirse sosa gidiyor
Gelişmeleri burdan takip edin

WTF Live

Admini sensin di mi açıkla :D
Yok değilim sadece takip ediyorum

Günümün buyuk bölümünü bu forumda geçiriyorum :tabe:

Baska bir foruma da üyeligim yok

Adam Kulup binasından resim atip ozel haber yapiyor titar tutmaz ayri konu biz gördüğümüzü paylaşıyoruz..

Bana göre bu forumdan sonra en guvenilir hesap Btd dir..

Çevrimdışı tuncaboylu

evrakları yetişirse bugün en geç yarın kap geliyor loading....

İsim vermek için neyi bekliyorsun dostum?  :icool:

Çevrimdışı alimm

Belki de o ismi sır gibi saklanan eldekilerden daha iyi olduğu düşünülen kişi Mourinho'nun kadroda görmek istemediği sol stoper Marcos Rojo 'dur...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı ekrembaser

bir şey bilmiyoruzki sadece yarın yada yarından sonra bir şey olabilir deniyordu dün.
bu sene adli tatil rafa kalkmadımı :alala:
Yok abi sadece hakim savcılara kalktı bize tatil 5 eylüle kadar

Çevrimdışı tangaz

İsim vermek için neyi bekliyorsun dostum?  :icool:

dostum belli ki sosyal medyayı yoğun takip eden klasik duyumculardan işte 50 tane sayfayı tarayıp bulduğu haberleri esprili cümlelerle sunuyorlar bu kişiler işkembe-i kübradan transfer çıkmış ama isim çıkmamış belli ki  :lol:

şimdi ikimiz bir çakma hesap açalım "stoper  is loading" die yazıp çizelim 3 vakde kadar illa ki tutar. bak bir anda 10 numara duyumcu olmuş oluruz  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sosyalkartal

İsmi daha netleştiremedik şu an sadece bir hazırlık var dosya evrak faks vb netleşince borsadan önce vereceğim
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Uzun süredir ITALYA disinda Oynayan İTALYAN bir stoperle görüştüğümüz söyleniyordu

Dun Fatih Doğanın aciklamalarindan sonra O İsmin ANREA RAGGI oldugunu düşünüyorum..

Çevrimdışı Doğukan E.

Uzun süredir ITALYA disinda Oynayan İTALYAN bir stoperle görüştüğümüz söyleniyordu

Dun Fatih Doğanın aciklamalarindan sonra O İsmin ANREA RAGGI oldugunu düşünüyorum..
Yorumun var mıdır ?

Etiketler: