Günaydın arkadaşlar,
Görünen o ki forvet (umarım Gomez) ve bir stoper transferi ile transferi tamamlayacağız. FFP koşullarının bizi bu kadar açmazda bırakacağını düşünmemiştim. hepimiz töre'nin giderken EUR 10 milyon civarı bi bonservis bırakacağı ön koşulu ile planlarımızı yapmış idik, orada büyük hata yapmışız. Geçen seneki şampiyonluğumuz çok önemliydi, bu seneki en az geçen sene kadar önemli. Hem FFP kıskacından kurtulacağız hem 2 yıl üst üste ŞL'e giden bir takıma sahip olmuş olacağız.
Vitor sayesinde FB bu yıl da dikiş tutmaz gibi geliyor, mantalitesi değişmediği müddetçe o metod ile TR' de başarı çok zor. GS'de omurga dağıldı ve yenisi kuramadılar, bana göre yine ilk 4'te olacaklar ama çok istikrarsız olacak takım olacak. TS'nin zamana ihtiyacı var. Konya ve İBB küçük takım, yine sürpriz yapacaklardır ama etkisi sınırlı olacaktır. Yani görünen o ki bu yıl geçen seneye göre daha müsait bir ortam var başarı için. Mutlaka değerlendirmemiz lazım.
Kendi adıma yönetimden kısa ve orta vadede beklentilerim;
1) Stoper ve Forvet transferi
2) Yeni sezonda şampiyonluk
3) Mümkünse 3'leme
4) Borçların hızlı bir şekilde USD 200 milyonun altına çekilmesi önümüzdeki 2-3 yıl içinde.
Törenin bir hayrının dokunacağını düşünmemiştim zaten
yönetimi bu kadar gitmek için sıkıştırmasaydı elimiz daha sağlam olurdu şimdi resmen
kiralık göndermek zorunda kaldık. westham seneye almaz onu daha sorunlu bir şekilde bize döner
korkarım bedavaya sözleşmesi dolduğunda renklilerden birine imza atar.
Tahminim seneye west ham bize düşük bir para teklif edecek töreyle bir olup bizi buna razı edecekler
yada elde patlayacak.
borçların 200 M $ altına düşmesi önümüzdeki 2-3 yıl içinde pek mümkün görünmüyor.