2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12370688 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Ben etoya karşılık veli falan ne kadar kullanmadığımız oyuncu varsa verirdim de alan olmaz :))))

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben şu marionun maaşını yeni öğrendimde bize göre çokmuş.. Ben 3.5m falan sanıyodum saf saf adam maç başısız 5.5 alıyormuş.. Gelmesin bu fiyatlara zaten.. Sen kimsin de bide 9m istiyormş.. Geçen sene etoyu alsak o da atardı bu kadar zaten..adam 3m oynadı.. Bence bizim max vereceğimiz maaş 4m olmalı gerisi borcu artırır..

sende buna inandın ?

Çevrimdışı LuceGel

Gomez Fiorentinada 5.5 net alıyordu adam 3.5 a oynarmı şimdi 9 filanmı iştemiş o paraları veren klub çıkmaz yıllık 5 M dan 3 yıllık kabulumdur.Eto 3 Gomez 5 dir normal.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı alimm

vida - hernanes - remy - eto'o

bugünkü takviye planlaması bu yönde.... oluru var m...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı doganay

Bu pazar gunleride cok sonuk geciyor.. Foruma yazan bile cok az, hic haber yok.

Çevrimdışı Kutay

Gomezin maaşı hakkında çıkan haber kesin yalan çok belli gol krallığı+şampiyonluk gibi bonuslarla beraber en fazla 4 milyon euro civarı almıştır bizden
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Sosayı çok almak istiyor oki milan 5m € + adrianoyu versin .. Zaten düşünülmüyor milanda.. Bide etoyu aldıkmı bence yeterli olur.. Buraya not düşeyim ben etoyu falan istemiyorum ama kimi alcaklarına güvenemediğimden mecbur eto yazıyorum..

Çevrimdışı Zafer55

Bu Boyko ya yeryüzünde bonservis ödeyecek tek takım bizmiydik.Neden kimseler almıyor bu çocuğu.  3-3,5 verdik diye hatırlıyorum 2 ye gitse kardır.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Gomezin maaşı hakkında çıkan haber kesin yalan çok belli gol krallığı+şampiyonluk gibi bonuslarla beraber en fazla 4 milyon euro civarı almıştır bizden
Sabah okudum direk kasıtlı geldi açıkçası.  Klübü karıştırmak için her yol mübahtır anlayışı var renkli medyada.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben bu maaş haberine sevindim: Demek ki Gomez'in bize dönme ihtimali yükseldi ki, şimdiden ön alma çabaşı içine girdiler.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı alimm

Bu Boyko ya yeryüzünde bonservis ödeyecek tek takım bizmiydik.Neden kimseler almıyor bu çocuğu.  3-3,5 verdik diye hatırlıyorum 2 ye gitse kardır.

takasta kullnsak daha karlı olurz yoksa kimse çıkartıp para vermezz.. kiev ile vida veya belhanda takası olabilir...

Çevrimdışı mylife1903

Dohus milyon yeni turkiye lirasidir o yuro olsa duramazsin, messi mi lan bu

Çevrimdışı mylife1903

Sadece vatan gazetesinde cikmis galiba bu haber, sinirim bozuldu. Yonetim bu pisliklerle ugrassin once. Masa basi falan degil baska bir boyut bu haber.

Çevrimdışı Jukebox

Bir Kap falan gelsin artık çok sessiz ortalık..  :alala:

Çevrimdışı doganay

Dun Aspor da Turgay Demir'de bir soru uzerine Gomez 6 milyon kazaniyordu dedi. Bizim kimseye 6 milyon verecegimizi sanmam. Boyle birseyi birde kendi spor yazarlarimiz niye soyler pes dogrusu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sadece vatan gazetesinde cikmis galiba bu haber, sinirim bozuldu. Yonetim bu pisliklerle ugrassin once. Masa basi falan degil baska bir boyut bu haber.
Yalan olduğu çok belli abi neden sinirleniyorsun

Çevrimdışı mülkübey

9 değil 19 alıyordu gomez haha :)
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Forza.55

muhasebeci basın iş başında. bu haberlerin çıkması güzel demekki gomezin dönme ihtimali yüksek :)

skertel 4 , kjaer 4 ,van persie 5.5 alıyor bu arada ama onları kimse konuşmuyor çünkü orası fenerbahçe :)

artık basından anladığım şu..beşiktaş hakkında iyi yorum yapıyorlarsa kesin kötü giden bir şey vardır.

kötü yorum yapıyorlarsa kesin her şey yolundadır.

Çevrimdışı alimm

bu haberler gomez'in ayak sesleri... gomez'i çok isteyen taraftarın aklını karıştırmak için yapılan algı operasyonu...

Çevrimdışı mylife1903

Yalan olduğu çok belli abi neden sinirleniyorsun

Boyle bole birikiyor daha gs yeni 5yemis adamlar yedikleri bese bakmiyor.
Gomez dohuz aliyormus. He he bizim baskan verir dohuz ama yuro degildir o italyan liretidir

Çevrimdışı Berat

Stoper adına tek ismi çıkan Vida'yı izleyenler varsa görüşlerini duymak isterim oyuncu hakkında.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Librarius

Turk spor medyasini artik spor icin degil gulmek icin okuyorum.

Besiktas'tan ne kadar korkuyorlarsa komiklik sinirlarini bile asan bir tarafgirlikle haberler yapiyorlar.

"Besiktas'tan kacan kacana," "Senol Gunes heyecanini yitirmis," "Cenk Tosun tam belli etmese de santrafor arayislarina tepkili," "Gokhan Gonul sakat," "Kerim Frei gelisime kapali,"  "Senol Gunes Aras'i begenmiyor." Uzayip gidiyor.....

FB soz konusu olunca hersey harika, mukemmel, olaganustu ve hatta efsanevi... Emenike Ronaldo'dan bile daha iyi... Salih resmen ucuyor...  Ozan resmen messi......

Biz ne yapiyoruz bunlari okurken? Tabi ki sunu yapiyoruz:  :lol: :lol: :lol: :evillol: :evillol: :evillol:
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı klubnika01

seni sevmeyen ölsün yaa  :kop: :kop: :lol: :lol:

Etiketler: