2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362707 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Hoca bu lafı şu anda eldeki futbolcularımızın tamamı CL kalitesinde topçu değil anlamında söylemedi
1. Eksik yerlerimiz var anlamında
2. Eldekilerin kampın bu aşamasında ulaştığı seviyenin henüz istediği seviyenin çok gerisinde olduğu anlamında

Bir miktar futbolcuların çalışma azminden memnun olmadığınıda söylemek istemiş olabilir

aslında tam olarak dediği genç oyuncuların kampta olduğu ve bunların hiçbirinin
cl seviyesinde olmadığı orda zaten diyor aslında asıl oyuncular içinde bile bu seviyede olmayanlar var
gibi bir laf ediyor istediklerimizi yapabilmemiz için tam kadro olması lazım ama şu anda 10-11 futbolcu var diyor
şenol hoca zaten rotasyonu 15 - 16 oyuncu arasında yapıyor takıma as kadrodan 5-6 oyuncu girmesi gerekiyor
şu anda eksik takımın yarısı yok söylemek istediği bu adriano quaresma yarından itibaren katılacak forvet on numara ve stoper
çözüme kavuşmalı. ligin başlamasına 1,5 ay var yani hiç bir şeyde geç kalınmış değil önümüzdeki bir hafta on gün içinde transferler
tamamlanırsa hiç bir sorunumuz olmaz.

Çevrimiçi Necmi

tolgay aslında sosanın yerinde oynar zaten asıl mevkisi orasıydı sonra
kadro açılmadığı için geriye geçti diye biliyorum yoksa forvet ve forvet
arkası bayağı etkili bir oyuncu. Bence şans verilir Devamlılığı var oyundan düşmüyor
pres yapar ver kaçlara girer isabetli vuruşları var birazda çaba gösterirse çok iyi bir on numara
kazanabiliriz. Sosa kalsa bile sol kanata çekilip tolgay forvet arkası oynatılır.
sosadan çok daha fazla devamlılığı olur onun kadar etkili olurmu denemeden bilemeyiz kumaşı iyi

Çevrimdışı Onat

tolgay aslında sosanın yerinde oynar zaten asıl mevkisi orasıydı sonra
kadro açılmadığı için geriye geçti diye biliyorum yoksa forvet ve forvet
arkası bayağı etkili bir oyuncu. Bence şans verilir Devamlılığı var oyundan düşmüyor
pres yapar ver kaçlara girer isabetli vuruşları var birazda çaba gösterirse çok iyi bir on numara
kazanabiliriz. Sosa kalsa bile sol kanata çekilip tolgay forvet arkası oynatılır.
sosadan çok daha fazla devamlılığı olur onun kadar etkili olurmu denemeden bilemeyiz kumaşı iyi
Tolgay'ın mevkisi 8 geldiği takımda da ama 10 numara için biçilmiş kaftan. Sosa ile çok farklı tarzda ama skora daha çok etki edecek bir adam bence 10 numarayken. Bir röportajında "8'de rahatım, 10 biraz daha stresli" gibi bir şey söylemişti ama 10'da daha çok iş yapar.
Bugün son 20 dakika hoca Oğuzhan ile Tolgayı yer değiştirdi ve Tolgay direk şıkça yazdı golü. Oğuzhan da 8'de daha etkili oldu. Yedek bir 10 numara alsak bile sakatlanma ihtimaline karşı yeterlidir.
Hem atiba-oğuzhan uyumunu bozmamış oluruz hem de daha skorer ve rakip savunma düzenini karıştıran bir 10 numara kazanmış olabiliriz.

Çevrimiçi Necmi

Tolgay'ın mevkisi 8 geldiği takımda da ama 10 numara için biçilmiş kaftan. Sosa ile çok farklı tarzda ama skora daha çok etki edecek bir adam bence 10 numarayken. Bir röportajında "8'de rahatım, 10 biraz daha stresli" gibi bir şey söylemişti ama 10'da daha çok iş yapar.
Bugün son 20 dakika hoca Oğuzhan ile Tolgayı yer değiştirdi ve Tolgay direk şıkça yazdı golü. Oğuzhan da 8'de daha etkili oldu. Yedek bir 10 numara alsak bile sakatlanma ihtimaline karşı yeterlidir.
Hem atiba-oğuzhan uyumunu bozmamış oluruz hem de daha skorer ve rakip savunma düzenini karıştıran bir 10 numara kazanmış olabiliriz.

futbol hayatına forvet arkası olarak başladı hamburgda kadro açılmayınca 8 numaraya evrildi
futbol alt yapısı forvet ve forvet arkasıydı ve çok golcü bir oyuncuydu diye biliyorum zaten o nedenlede
sürekli hücum meilli bir oyun oynuyor. sürekli kaleye yöneliyor. Bence Tolgayıda veli gibi mundar etmemek
lazım velide 8 ken bizde 6 oynamaya mecbur kaldı ve etkili oyunu kalmadı. 8 oynarken çok etkili bir oyuncuydu
rapid maçında bizi tek başına dağıtmıştı zaten ondan sonra aldık. ama gerçek mevkisinde oynatmadık.

Çevrimdışı atalay

10 numara pozisyonuna yada geçen sezon ile aynı formasyonda oynamaya mahkum değiliz. Kaldı ki geçen sezon da '10 numara' pozisyonu yoktu. Forvet pozisyonundaki oyunculara göre orta saha profili değişkenlik gösterebilir. Fakat orta alanda sayısal eksikliğimiz olduğu net bir gerçek.
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2016, 05:11:36 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Yoksa halen bu ligin favorisiyiz.

Favori olma sebebimiz de kadro kalitesi değil. Geçen yıl da değildi. ŞL için de sorun sadece oyuncu kalitesi değil. Oyun kalitesi/geometrisi/kültürü ve daha bilumum şey oyuncu kalitesinden daha önemli.

Çevrimdışı atalay

Bizim futbol izleyicimiz oyuncuyu birincil görevi veya öne çıkan temel becerileri üzerinden değerlendiriliyor. Halbuki oyun içi defoları, sistem içinde yarattığı arızaları görmezden geliniyor veyahut idrak edilemiyor. Mesela Olcay ve Tolgay yanılsaması da biraz böyle.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

quaresmayı unuttun sanırım bırak cl seviyesini adam daha yeni avrupa şampiyonu oldu :D
üst düzey oyuncularda gökten zembille üst düzey olarak inmiyor nerden biliyorsun oyuncularımızın
üst seviye bir performans göstermeyeceğini şampiyonlar ligi seviyesindeki arsenali dağıtan iki sene önce bu kadroydu
liverpolü eleyen tottenham  ı da dağıtan hemde burda oynadığımız maçı yedeklerle alan bu kadroydu
şimdi bu kadro çok daha tecrübe sahibi oldu sol bekimiz opareydi şimdi adriano sağ bekimiz serdardı şimdi GG ve beck
stoperimiz kimsenin beğenmediği ersan ve sivoktu forvette pektemek oynuyordu o sene bütün otoriteler o takımı cl ayarında olarak lanse etmişti
birde olaya bu açıdan bakın derim.

Ben bu adami hep unutuyorum ya :evillol:

Geçen de twitterda kadroya yazmadim diye linç yedim :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Beşiktaş Eto'o İçin Mustafa Pektemek + 1 Milyon Euro Teklif Edecek

Antalya nın ısrarı m.pektemek sizde kalsın üstüne  1 milyon euro verelim olurmu?   :lol:

saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Pazar sabahı erkenden kalktım :akuma: gomez umutları her geçen gün artıyor

Çevrimdışı LuceGel

Haftaya netleşir olayı bu hafta için gecerli olacak gibi forvet  10 numarada hareketli bir hafta bizi bekliyor görünen.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Haftaya netleşir olayı bu hafta için gecerli olacak gibi forvet  10 numarada hareketli bir hafta bizi bekliyor görünen.
Hakim ziyech :bandit:

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın. Rüyamda Sosa Gomez kalıyordu ikisi beraber antrenmana falan çıkıyorlardı mükemmel rüyaydı valla :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

UEFA Portekiz'in şampiyon olmasından ötürü turnuvaya katılan oyuncular için kulüplere pirim ödedi. Quaresma kulübümüze 279,500 € kazandırdı. ☺️😎
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Hakim ziyech :bandit:

15 Milyon Avro

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

15 Milyon Avro

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
Abooooww

Çevrimdışı onurturan

UEFA Portekiz'in şampiyon olmasından ötürü turnuvaya katılan oyuncular için kulüplere pirim ödedi. Quaresma kulübümüze 279,500 € kazandırdı. ☺️😎
Transferde kullanabiliyo muyuz :naughty:  :acim:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı mylife1903

Ben arfadan da bir milyon gelecekti ne oldu o is

Çevrimdışı furkankaya1903

Daniel Opare için ne düşünüyorsunuz? Yeniden düşünülemez mi?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben arfadan da bir milyon gelecekti ne oldu o is
Yalan

Çevrimdışı Kalyoncu

Daniel Opare için ne düşünüyorsunuz? Yeniden düşünülemez mi?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nereye düşünüceğiz?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı saricasi

Şenol hoca sag olsun bizi kurtardı balotelliden, eto gecte olsa sonuçlanir.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı mylife1903

Bu gokhan gonul transferini hala gereksiz buluyorum. Ne gerek vardi bir suru para bagladik oraya, insallah faydali olur cocuk.
Beckin arkasina altyapidan bir cocuk atsaydik hem hesapli hem de mantikli olurdu. Tamam sukse transferidir bu konuda bir elestirim yok ama takimin bir suru eksigi varken gg transferi biraz luks oldu bence.
Simdi sosanin durumu var belirsiz, forvet transferi olacak, stoperde eksigimiz var. sag taraf beck-gg.
Sanki takim elbise alti parnak arasi terlik gibi

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Ben şu marionun maaşını yeni öğrendimde bize göre çokmuş.. Ben 3.5m falan sanıyodum saf saf adam maç başısız 5.5 alıyormuş.. Gelmesin bu fiyatlara zaten.. Sen kimsin de bide 9m istiyormş.. Geçen sene etoyu alsak o da atardı bu kadar zaten..adam 3m oynadı.. Bence bizim max vereceğimiz maaş 4m olmalı gerisi borcu artırır..

Etiketler: