2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371792 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı canU

Hoca çok gergin gözüküyor durumdan çok mutsuz belli ki. Ben oynayanları tutmak, oynamayanları yollamak isterdim ama her gün başka bir sorun çıkıyor dedi. Basına karşı da çok sert gözüktü. Lig ve CL için kadro olarak çok gerideyiz de dedi. Umarım hoca sorunu da yaşamayız yakında. En azından stoper transferi bir an önce bitmeli, takımda stoper kim kaldı? Rhodolfo hazır değil, geriye marcelo, tosic, milosevic kaldı?

Çevrimdışı Ersoy

Eto'o + x bakalım ne çıkacak

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı D-MAN

gomez + x olsun  :evillol:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Umarım biri Remy - Sow tarzı hem kanat hem forvet oynayabilen biridir.

Çevrimdışı mehmetkorfez

k
Gs'den nasıl geriyiz bunu açıklar mısın :)
Gs mevcut kadrosundaki winnerları kaybetmedi.Biz birer birer kaybediyoruz.2-3 takviye yapmışlar ve haftaya acıklanacak bizzat hocaları dedi.Muhtemelen Necid-Dzudzsak-Leiva

He bu transferler maça yetişmez ama Allah aşkına mevcut kadroyla süper finalde favori kim sence?

Sezonu düşünelim.Rho-Marcelo-Tosic orayı 3 kulvarda nasıl rotate edecek?ki bunlardan sadece Rhodolfo 11 oyuncusu olabilir.Net 2 takviye gerekiyor ortalıkta ses yok.

Birkaç gün önce Gomez ayrılma kararı alırken bir sonraki kişinin Şenol Güneş olabileceğini yazdım.Bugünkü açıklamaları dikkate alınmalı,hocanın sabrı taşıyor ama taraftarımız rahat,laylaylom havasında...

Tehlikeli bir sezon bizi bekliyor,umarım ben yanılırım kazanan Beşiktaş'ımız olur.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2016, 21:19:47 mehmetkorfez ]

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı D-MAN

şu anda hazır olan tosic ve marcelo var milosevic rioda klübede douglasdan iyisini bulamayız

Çevrimdışı Ersoy

Umarım biri Remy - Sow tarzı hem kanat hem forvet oynayabilen biridir.
Remy,Llorente,Balotelli adaylar herhalde bakalım Balotelli veya Remy olur bence. Ama llorente isterim.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mülkübey

Şampiyon takım kilit oyuncularını kaybediyor . Transferde geç kalınıyor  Şenol hoca da dahil sıkıntının farkında .Şenol hoca motivasyonunu kaybederse takım huzuru ve havası dağılır . Şampiyon takımın gidişatını baş aşağı çevirtmemek lazım
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimiçi Mehmet57

Remy en iyisi olur. Sol kanat oynayabiliyor gerektiginde. Hizli, adam eksiltebiliyor ve hava toplarinda cok guclu. Ucta Eto'o, solda Remy bile yapabilirsin ligde ama Newcastle'da sol acik oynarken performansi uc noktaya bakarak daha dusuktu.

Çevrimdışı mehmetkorfez

Devre arası takıma katmak için kılı kırk yardığımız Douglas 2 aydır serbest.
Neden düşünülmüyor,birden kötü futbolcu mu oldu bu adam?

Çevrimdışı cagdas44

Belki görüşüldü anlaşılamadı belki hala görüşülüyor nereden biliyoruz?

Çevrimiçi Kapkarakartal

Aynı oyun tiplemesine sahip Marcelo ve Rhodolfo varken birtaneye daha ne gerek var ? Şuan aranılan kriterlere uymuyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

6 aydır resmi maç oynamadığı için.

Galatasaray alırsa daha da güçlü olur ama, los galacticos olurlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Turco

Gs den de geri olduğumuza göre demekki enaz bir takımdan daha geriyiz
Yani "3. Oluruz" u çıkartım ben ...

İşte bunlar hep şampiyonluk alameti. :ishock:

Bu sene geçen seneden daha zor olacak. Camia rehavete kapılmasa iyi.

Gs fena değil, iki de transfer yapacaklar. Fenerde Monaco maçında beklediğimden iyiydi. Biz her ne kadar favori olsakda nokta transferler yapamazsak işimizi zora sokarız.

Çevrimdışı OrhanAker

Eto ve llorente birlikte gelirse cenk kanat forvet olarakta düşünülebilir ve bence iyi olur.
Adriano ozi cenk üçgenleri güzel hayaller kurduruyor bana :D

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mehmetkorfez

Şampiyon takım kilit oyuncularını kaybediyor . Transferde geç kalınıyor  Şenol hoca da dahil sıkıntının farkında .Şenol hoca motivasyonunu kaybederse takım huzuru ve havası dağılır . Şampiyon takımın gidişatını baş aşağı çevirtmemek lazım

Çevrimdışı onder23

Şenol hocayı çok gergin gördüm moralim bozulmadı desem yalan olur  :bawling:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şenol Hoca'nın ' Balotelli gelsin . Ne güzel kakara kikiri yaparız. Bir bakarsınız bir mucize gerçekleşir , Balotelli'ye sihirli değneğimle dokunur onu parlatırım. O da golleri sıralar ve çocukça , amatörce hareketleri bırakır. Balotelli'yi de alırsak daha yabancı golcü alamayız mali şartlardan , yabancı kısıtlaması gibi nedenlerden ama olsun önemli olan Balotelli,Cenk ikilisiyle kakara kikirili , heyecanlı bir sezon yaşamak zaten.' demesini beklemiyordu sanırım hiçkimse.
Takımın hedefleri hocanın da yükümlükleri var.

Çevrimdışı Orhan_

Transferlerin bitmesi gerekiyor artık. Bu adamların takıma adapte olması gerekiyor. Biraz daha seri olmak lazım..

Çevrimdışı Kalyoncu

Gs mevcut kadrosundaki winnerları kaybetmedi.Biz birer birer kaybediyoruz.2-3 takviye yapmışlar ve haftaya acıklanacak bizzat hocaları dedi.Muhtemelen Necid-Dzudzsak-Leiva

He bu transferler maça yetişmez ama Allah aşkına mevcut kadroyla süper finalde favori kim sence?

Sezonu düşünelim.Rho-Marcelo-Tosic orayı 3 kulvarda nasıl rotate edecek?ki bunlardan sadece Rhodolfo 11 oyuncusu olabilir.Net 2 takviye gerekiyor ortalıkta ses yok.

Birkaç gün önce Gomez ayrılma kararı alırken bir sonraki kişinin Şenol Güneş olabileceğini yazdım.Tehlikeli bir sezon bizi bekliyor,umarım ben yanılırım kazanan Beşiktaş'ımız olur.
Bak güzel kardeşim ben sana açıklayayım.
Sol bek:adriano,tosic/carole,?
Sağ bek:gökhan,Beck/linnes,Sabri
Stoper:rhodolfo,Marcelo,tosic,?/serdar,semih,hakan,cheodju
6:atiba,veli,necip/?,?,?
8:tolgay,oğuzhan/selçuk,?
10:sosa,?/sneijder,?
Kanatlar:q17,aras,olcay,kerim/bruma,yasin,Sinan,?
Forvet:cenk ömer,?/podolski,?,?

Şimdi anla diye böyle uğraştım yaptım baştan aşağıya koydum yeter artık bir değil iki değil.fener desen anlamlandırabilir buradaki insanlar fikridir der olabilir der ama seninki artık art niyet boyutuna geldi gs nedir ya sen bu takımı bunlarlamı kıyaslıyosun?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Librarius

Yazilasi bazi onemli husurlar var. Soyle ki:

1. Sampiyon olmus bir takimin en kilit 2 oyuncusunu elinde tutamamasi gercekten buyuk talihsizlik. Bu konuda yonetimi tek sorumlu tutmak haksizlik olsa da hic paylari yok demek de olmaz.

2. Mevcut oyuncu havuzunda gercekten iyi diyebilecegimiz defansif ortasaha oyuncusu bir (rakamla 1) oyuncu var: Atiba. Necip ve Veli (saglikli ve en iyi halini dusunerek yaziyorum) kesinlikle vasat alti oyuncular. Yani Atiba'nin yedegi yok takimda.

3. Beklerimiz gercekten iyi oldu fakat stoper bolgesinde hem nicelik hem kalite acigimiz var. Ust duzey stoperimiz yok, mevcut olanlar ya vasat veya vasat alti.

4. Kalecilerimiz de vasat. Fakat umut ediyorum ki Fabri iyi cikacak. Eger kaliteli stoper alinirsa mevcut kalecilerle idare edilebilir diye dusunuyorum.

Kanat oyuncularimiza gelince: Bence o bolgede de kalite acigimiz var. Quaresma cok kaliteli ama yas acisindan 90 dakika katki verebilecek durumda degil. Olcay guclu bir oyun anlayisina sahip ama fiziksel durumu bu guclu oyun mantalitesini golgeliyor.  Aras teknik ve zeki bir oyuncu ama cok guclu gorunmedi bana. Eger guclenebilirse faydali olur. Kerim konusuna gelince: benim bu cocuktan pek bir beklentim yok. Guclu ve teknik bir oyuncu ama oyun mantalitesi ve gorusu cok zayif.

5. Oguzhan 10 numarada olmaz, olur da cok vasat olur. Sosa giderse 10 numaraya kaliteli biri sart.

Daha ekleyeceklerim var fakat zamanim yok. Simdilik burda birakayim.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Etiketler: