2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374844 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Turco

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Mario Balotelli ile ilgili olumlu bir görüşüm yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

2m € mehmet topala imza parası diye verip alırdım.. Adam Marcelodan iyi stoper  hemde önlibero :)))

Mehmet Topal'ı stoper olarak alsalardı, kombinemi ücretsiz ilk isteyene devrederdim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Antalyaspor yönetimi Eto'o ya bonservis bedeli olarak 5 milyon euro bedel biçti. via. Ali Fuat Duatepe
Alacaklarını ödeyemeyince, devre arası bedava gider.

Çevrimdışı Ersoy

Forvet transferi olmaz gibi. Balotelli'ye karşı da olumsuz değilim bence oluru var parlayabilir.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Mario Balotelli ile ilgili olumlu bir görüşüm yok.

Hocam işini biliyor :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı matias_27

1-mario gomez çok extra şeyler olmadıkça gelmeyecek
2-balotelli asla gelmeyecek
3-mario gomez olayında çok çok extra şeyler olmazsa eto beşiktaş'a hayırlı olsun
4-savunmaya üst düzey bir yabancı alınıp transfer bitirilecek isim lütfen istemeyin

hayırlı geceler...

Takipte kalın dün demiştim asla balotelli transferi olmayacak diye çünkü şenol güneş günler öncesinde sert bi şekilde asla istemedi
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı LuceGel

Şenol hoca problemli adamlarla uğraşırızda o kadarda değil demiş  :D .Rahatladım valla  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Mehmet57

Rahatladim diyenler yeni sezonun sonunda 36 yasinda olacak, Antalya seviyesinde bile pili 70den sonra biten Eto'o gelince de rahatlayacaklarmi?

Bence Balotelli iyi bir transfer olurdu. Hoca uygun gormemis. Olabilir, ama ismi gecen diger oyunculardan daha iyi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Rahatladim diyenler yeni sezonun sonunda 36 yasinda olacak, Antalya seviyesinde bile pili 70den sonra biten Eto'o gelince de rahatlayacaklarmi?

Bence Balotelli iyi bir transfer olurdu. Hoca uygun gormemis. Olabilir, ama ismi gecen diger oyunculardan daha iyi.

eto hedef şaşırtma olabilir :)

Çevrimdışı LuceGel

Eto nun 20 atabileceğini öngörüyoruz Balotellinin  herşeyi muamma olurdu.

Çevrimdışı Tolga

Eto'nun performans anlamında ne vereceği belli Balotelli gibi sorunlu bir adam değil.

Çevrimdışı mehmetkorfez

Kadro çok geri diyoruz,burda dalga geçtiğimiz Gs'den de geri kadromuz.

Hala geçen senenin gazıyla asarız keseriz modunda taraftar umarım ayılmamız geç ve acı olmaz!

Çevrimdışı Tolga

Hala geçen senenin gazıyla asarız keseriz modunda taraftar umarım ayılmamız geç ve acı olmaz!
Gs'den nasıl geriyiz bunu açıklar mısın :)

Çevrimdışı D-MAN

gomez gelir sosa ikna edilir taş gibi stoper alınır adrianoyla quaresma da döner  taş gibi bir takım oluruz

bu arada #ComeBackMarioGomez

Çevrimdışı Yasin02

Yalakaspor!

Şenol Hoca, Övünç'e Türkçe anlamıyor musun dedi diye yapıyolardır :D :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sevgili dostum, düzenli aralıklarla bu mesajı yazıp duruyorsun. Birisi sinirlenip, "Git o zaman Galatasaray'ın forumunda yaz, haddini bilmez" diyecek, sonra tansiyon yükselecek.

Ha zaten amacın buysa peşin söyle, süreci hızlandıralım.

[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2016, 20:30:57 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Bishamon

Adamlarin sayi olarak forveti 0.Anliyor musun sifir? Ne acidan geriyiz??

Çevrimdışı Gökhan Almar

Oğuzhan 8 numarada 10 uzerinden 8 oynuyorsa 10 numarada 6 anca oynuyor. Kendisinin ozelikleri geregi 8 numarada fark yaratan bir oyuncu olabilir. 10 numara pozisyonunu bir sekilde cozmemis gerekiyor ya da Oğuzhanin 8 oynayabilecegi farkli bir formasyon.

Çevrimdışı Orhan

Yalakaspor!
Cidden bu manseti attılar mı? Ayıp yaaaa ayıpp

Çevrimdışı LuceGel

Adamların bekleri defanşı kanadı forveti yok ilk 11 e 5 net adam almaları gerek.

Çevrimdışı Zafer55

Gs den de geri olduğumuza göre demekki enaz bir takımdan daha geriyiz
Yani "3. Oluruz" u çıkartım ben ...

İşte bunlar hep şampiyonluk alameti. :ishock:

Etiketler: