2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384715 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ayayhan

Yok dostum. Cümlenin İngilizcesi biraz karışık, ama anlamı CL'ye kalırsak 1.7 daha ödeyeceğiz.

Ayrıca Marcelo'yu da düşmen lazım, 1.2 ya da 2, bilmiyoruz ne kadar.

başkan marcelo aldıktan sonra 3m gelirimiz var diye söylediğini hatırlıyorum yanılmış olabilirimz

1.7 olayınıda yurdışında yaşayan birinin çevirisine dayanarak söyledim ing cem yok

Çevrimdışı atalay

Orjinal metni okudum. 1,1 milyon € ek ücret yani toplamda 1,7 milyon € olacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Puan başı yunus.
1 puan 4.000 vay be :D

Bu puan başı olayını çok sevdim, maçlara ekstra bir galibiyet primi vermene de gerek kalmıyor böylece. Kazanınca adam alıyor primini bir nevi.

Çevrimdışı Berat

Nays hocam  :claps:

Çevrimdışı Akil Emre

Fikret başkanın transferdeki hamleleri geç olsada , yaptığı anlaşmalar muazzam gerçekten, türk futboluna transfer anlamında yeni bir sayfa açıyor.
Darısı stoper ve orta saha transferine işallah. (İçimdeki his Gomez geri gelecek diyor)

Çevrimdışı tangaz

8 mayıs 2015 olması lazım.

bir bulup inceleyeyim bakalım kaç milyonumuz daha varmış  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Emin misin dostum, ben 1.7 daha anlamı çıkardım:

"for the amount of 600.000 euros, plus up to 1.7 euros more if Beşiktaş were qualify for CL."

"1.7 milyon euro ilave" anlamına gelmiyor mu bu?

Çevrimdışı yigitcan1903

Emin misin dostum, ben 1.7 daha anlamı çıkardım:

"for the amount of 600.000 euros, plus up to 1.7 euros more if Beşiktaş were qualify for CL."

"1.7 milyon euro ilave" anlamına gelmiyor mu bu?
Ben de 1.7 daha anladım
Kontrat süresince diyor cl ye kalırsak iki sene de
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2016, 15:28:09 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 00:38:07 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

son derece başarılı bir antlaşma darısı diğer transferlere  :)

Çevrimdışı tuncaboylu

İngilizce kaynaktan okuyunca ben de 1,7 ekstra diye yazdım. İspanyolca kaynakta toplam 1,7 yazıyor.

İspanyolcası daha doğrudur elbette, teşekkürler.

O zaman dans.  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Onat

Bence öncelikler çok yanlış oluştu. Geçen sene olduğu gibi zor da olsa bu merkez bekler götürür ligi ama geçen sene ki ileri uçtan eser yok ve yaratıcılık yok. Kanatlarda Gökhan en kötü maçında bile beklenmedik şekilde oyunun yönünü değiştirebilen yaratıcı bir oyuncuydu, kötüyken bile güven verebiliyordu bir şekilde. Sosa yaratıcıydı ortada. Kerim hiç değil, Aras da değil. Quaresma, Oğuzhan, Tolgay dışında Orta alanda yaratıcı adam kalmadı ki bunların sakatlık riski var ve aynı 11de yer bulabilecekler mi belli değil.
  Öncelik Cenk'in yanına bir santrafor ve orta saha olmalıydı. Rhodolfo'nun da dönüşüyle savunmanın ortası bu seneyi idare eder bir şekilde ama hücumcular geçen seneki sanatlarını icra edemeyebilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

bir bulup inceleyeyim bakalım kaç milyonumuz daha varmış  :icool:

Çok milyonumuz yok abi, dediğin gibi gelen - giden kadar var.

atalay dostumuzun söylediği Adriano transferindeki taktikle kalan parayı olduğundan yüksek şekilde kullanabiliriz anlamındaydı, doğru mu @atalay?

Çevrimdışı sozkul

bende diyorumki üzerinizdeki üstünüzdeki güvensizlik korku veya endişe prangalarınızı kırıp söküp atmanızı rica ediyorum
Fikret Orman başkan değerli yönetim tecrübeli Ş.Güneş karakterli çocuklardan oluşan takımımız olduğu müddetçe her sene şampiyonluğun en güçlü adayı olmaya devam edeceğiz
bütün bunları geçtim Eren ısrarınızı anlamakta güçlük çekiyorum neden Eren'de Eren
Eto' için endişelerinizi dile getirirken ortada kabak gibi olan şaibeli Eren'i istemeniz abesle iştigal olmaktadır
k.bakmayın ama ilginç insansınız.

dipnot:Balotelli,Eren,Felliani vs vs... oyuncuları Beşiktaşım'da görmek is-te-mi-yo-rum bu kadar basittir.

Şimdi anladım ne demek istediğini, keşke baştan bunları söyleseydin.

Çevrimdışı Blackmd1

Tolgay Ali Arslan; Quaresma sabah idmana geldiğimizde dolaba vuruyor, bağırıyor herkesi uyandırıyor. Takımda onu çok seviyor.
 :kop:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bence öncelikler çok yanlış oluştu. Geçen sene olduğu gibi zor da olsa bu merkez bekler götürür ligi ama geçen sene ki ileri uçtan eser yok ve yaratıcılık yok. Kanatlarda Gökhan en kötü maçında bile beklenmedik şekilde oyunun yönünü değiştirebilen yaratıcı bir oyuncuydu, kötüyken bile güven verebiliyordu bir şekilde. Sosa yaratıcıydı ortada. Kerim hiç değil, Aras da değil. Quaresma, Oğuzhan, Tolgay dışında Orta alanda yaratıcı adam kalmadı ki bunların sakatlık riski var ve aynı 11de yer bulabilecekler mi belli değil.
  Öncelik Cenk'in yanına bir santrafor ve orta saha olmalıydı. Rhodolfo'nun da dönüşüyle savunmanın ortası bu seneyi idare eder bir şekilde ama hücumcular geçen seneki sanatlarını icra edemeyebilir.

Bence kötümser olmak için çok erken abi. Santrafora bir adam alınacağı kesin, Sosa giderse 10 numara da alınacak.

Eksilen bir Töre olacak, ondan da çok fayda göremedik 2. devre boyunca. Ayrıca Kerim veya Aras ikilisinden en az biri bu sene tutacaktır bence.

Çevrimdışı Berat

Adriano diye Gomez'in golleri izliyoruz yine  :dry:

Çevrimdışı Onat

Bence kötümser olmak için çok erken abi. Santrafora bir adam alınacağı kesin, Sosa giderse 10 numara da alınacak.

Eksilen bir Töre olacak, ondan da çok fayda göremedik 2. devre boyunca. Ayrıca Kerim veya Aras ikilisinden en az biri bu sene tutacaktır bence.
Ağustosa geldik diye telaş ettim herhalde ama santrafor ve zeki bir 10 numara işi çözer. Aras'la Kerim'den farklı bir oyun beklemiyorum. Tolgay 8, Oğuzhan 10 da çok iyi olur.

Çevrimdışı onurturan

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben de 1.7 daha anladım
Kontrat süresince diyor cl ye kalırsak iki sene de
Metne bakmadım ama yazdığın gibi 'up to 1.7' diyorsa toplamda 1.7 anlamı çıkar. Atalay'ın dediği doğru.
Ek:Yine de şu metne bir bakayım neymiş doğrusu bir öğrenelim.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2016, 15:47:28 Onur Küçük ]

Çevrimdışı onurturan

Şimdi tolgayla röportaj yaptılar, az önce Cenk le. Ne kadar beyefendi oyuncularımız var insan gurur duyuyor. Adamların Beşiktaş oyuncusu olduğu hemen anlaşılıyor👏
her zaman böyle oldu  :claps:

Çevrimdışı yigitcan1903

Metne bakmadım ama yazdığın gibi 'up to 1.7' diyorsa toplamda 1.7 anlamı çıkar. Atalay'ın dediği doğru.
Ek:Yine de şu metne bir bakayım neymiş doğrusu bir öğrenelim.
"Up to 1.7 more" diyor ama atalay ispanyolcasına bakmış toplam 1.7 diyor
https://www.fcbarcelona.com/football/first-team/news/2016-2017/adriano-correia-leaves-fc-barcelona-to-join-besiktas
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2016, 16:01:27 yigitcan1903 ]

Etiketler: