2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12383806 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı alimm

sabri parasına adriano'yu oynatacak olan başkanımızı tebrik ediyorum...

Adriano camiamıza hayırlı olsun...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş, Adriano'nun sözleşmesi süresince ŞL'ne katılırsa Barça'ya 1,1 M ekstra ödeme yapacakmış. Kısa vadede total maliyeti iyi. Büyük ihtimalle bonservis bedeli 600.000 € ile sınırlı kalmayacak.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2016, 15:23:29 atalay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Puan başı yunus.
1 puan 4.000 vay be :D
O daha iyi Mac başından

Mağlup oldugumuz zaman para almayacak Baskan yine yapmis yapacagini :icool:

Mac basinda Yensende yenilsende alıyor parayi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gomez'le Sosa'yı kıyaslamak biraz abes kaçmış ya. 1 tane süper star adam görünce takımda sanki yıllardır sahipmişiz de sistemin bir parçasıymış gibi algılıyoruz. Gomez'in ne demek olduğu sadece derbide attıkları veya klası değil saha içindeki ve dışındaki liderliğidir. Tabi bizim Türk milleti olarak liderlik anlayışımız hep höt höt üzerine kurulduğu için bu tarz liderliğin ne demek olduğunu çok iyi analiz edemiyoruz. Takım kötü zamanlar geçirdiğinde liderliğin ne demek olduğunu Gomez'in açıklamalarına bakarsanız anlayabilirsiniz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

ben olsam iç saha maçlarında geçerli olmak üzere, beraberliklerde -4.000 mağlubiyetlerde -12.000 cezai işlemi tahakkuk ettiririm  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adriano yıllık ücretleri muazzam  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Parada birşey yok bu sezon fazla gibi oda imza parası gibi düşün

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karışmaz, çünkü senelik ücreti tavan fiyatımızın altında.

Bonservis dahil 3 yıllık maliyeti 6.6 milyon euro. İsmail senelik 1.7 istiyordu.

Senelik 500 bin euro fazla vererek İsmail'den Adriano'ya geçtik.

Fenerbahçe İsmail'e 4 sene için 7.8 ödeyecek.(1 imza + 1.7 yıllık). Acayip gerçekten.

Çevrimdışı atalay

bunun açılımını yapabilirmisin? elimizdeki bilgi sattığın kadar bonservise para harcanabileceği yönünde ve yapılan tek satış töre kiralık bedeli o da 3-3,5 milyon euro düzeyinde onun da 600bini adrianoya gitti. bu denklemden nasıl 2,9dan fazlası var sonucu çıkıyor. bilmediğimiz bir madde falan mı var FFP.de ? @atalay

Kulübün KAP açıklamasını oku. Durum gayet net. @tangaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş, Adriano'nun sözleşmesi süresince ŞL'ne katılırsa Barça'ya 1,7 M ekstra ödeme yapacakmış. Kısa vadede total maliyeti iyi. Büyük ihtimalle bonservis bedeli 600.000 € ile sınırlı kalmayacak.

Biz CL'ye kalalım, 1.7 veririz Barca'ya.

Bu taktik iyiymiş aslında, stoper transferinde de aynı yolu izleyebiliriz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben olsam iç saha maçlarında geçerli olmak üzere, beraberliklerde -4.000 mağlubiyetlerde -12.000 cezai işlemi tahakkuk ettiririm  :money:
abi iç sahada 45 puan alacağız bence bu sene muhteşem olacak derbileri alırsak fazlası da olabilir  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Hangi açıklamadan bahsediyorsun dostum, ben de anlamadım?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

600 bin euroya almamışız 2.3 milyon euroya almışız demek oluyor bu. Yinede iyi rakam.  Bu seneki FFP kriterlerinden dolayı başkan böyle bir yönteme gitmiş takdir etmek lazım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Cumalarda ve bayramlarda vodafone arena mescidine namaza gelsinler
Çıkışta vodafone arena mescidi derneği kutusuna az çok demeyip boş geçmeden katkılarını yapsınlar

Çevrimdışı Tolga

Adriano'nun maliyeti uygun, güzel transfer oldu tekrardan hayırlı olsun...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Yardımcı olmak babında ilgili KAP açıklamasının tarihini verirmisin. @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı yigitcan1903

600 bin euroya almamışız 2.3 milyon euroya almışız demek oluyor bu. Yinede iyi rakam.  Bu seneki FFP kriterlerinden dolayı başkan böyle bir yönteme gitmiş takdir etmek lazım.
3 sene üst üste şampiyon olduktan sonra 5 milyona da çıksa bedel olur  :D

Çevrimdışı atalay

Biz CL'ye kalalım, 1.7 veririz Barca'ya.

Bu taktik iyiymiş aslında, stoper transferinde de aynı yolu izleyebiliriz.

O parayı bir sonraki sezon ödeyeceğiz işte. Bu şekilde transferler zorlanmalı diye daha önce söyledim.

Hangi açıklamadan bahsediyorsun dostum, ben de anlamadım?

Kulübün Mali Fair Play anlaşması...

Çevrimdışı ayayhan

cl katılım şartında ödencek para 1.7 çıkıyor diyor yani cl kalırsak 1.1 vericez 600 vermiş oluyoruz

töreden gelen bonservis 3 alexiz 500

adriano düştükmü

2.9  kalıyor bonservis geliri

Çevrimdışı tangaz

Cumalarda ve bayramlarda vodafone arena mescidine namaza gelsinler
Çıkışta vodafone arena mescidi derneği kutusuna az çok demeyip boş geçmeden katkılarını yapsınlar

mescidin yanına kilise ve sinagogda yapsınlar mı? malum farklı dinlerden oyuncularımız var. ayırım olmamalı...
bir büyük takım oyuncusu zaten kazanmak için oynar! bunun için oraya transfer olur ve ballı kontratları kapar hedefi galibiyetler ve kupalardır. nasıl ki galibiyetler de prim alıyorlarsa mağlubiyetlerde de bir bedel ödemeliler!

Çevrimdışı atalay

Yardımcı olmak babında ilgili KAP açıklamasının tarihini verirmisin. @atalay

8 mayıs 2015 olması lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

cl katılım şartında ödencek para 1.7 çıkıyor diyor yani cl kalırsak 1.1 vericez 600 vermiş oluyoruz

töreden gelen bonservis 3 alexiz 500

adriano düştükmü

2.9  kalıyor bonservis geliri

Yok dostum. Cümlenin İngilizcesi biraz karışık, ama anlamı CL'ye kalırsak 1.7 daha ödeyeceğiz.

Ayrıca Marcelo'yu da düşmen lazım, 1.2 ya da 2, bilmiyoruz ne kadar.

Çevrimdışı scarfright

Şimdi tolgayla röportaj yaptılar, az önce Cenk le. Ne kadar beyefendi oyuncularımız var insan gurur duyuyor. Adamların Beşiktaş oyuncusu olduğu hemen anlaşılıyor👏

Çevrimdışı yigitcan1903

mescidin yanına kilise ve sinagogda yapsınlar mı? malum farklı dinlerden oyuncularımız var. ayırım olmamalı...
bir büyük takım oyuncusu zaten kazanmak için oynar! bunun için oraya transfer olur ve ballı kontratları kapar hedefi galibiyetler ve kupalardır. nasıl ki galibiyetler de prim alıyorlarsa mağlubiyetlerde de bir bedel ödemeliler!
Yok hepsi müslüman olsun
Olmayandan 4000 ateistten 12000 kesilsin

Çevrimdışı tuncaboylu

O parayı bir sonraki sezon ödeyeceğiz işte. Bu şekilde transferler zorlanmalı diye daha önce söyledim.

Kulübün Mali Fair Play anlaşması...

Muhtemelen kovalıyorlardır, ama karşı tarafı CL'ye kalacağına ikna etmen de lazım. Şimdi X verelim, CL'ye kalınca 3X daha veiririz dediğinde teklifi, X değeri yükseldikçe kabul edilmesi zor hale gelir.

Çevrimdışı Berat

Adriano 15:30 BJK TV.

Etiketler: