2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12386321 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sallapati

20 haziranda gokhan tore satilip 2 back 2 stoper alinacakti..geldigimiz duruma bak arkadas...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

ama ne Dembeba nede gomez alınırken 20+ gol atacağı garantisi yoktu
ikiside sakatlıktan çıkmış son derece risk taşıyan transferlerdi kabul edelim şans yanımızdaydı
etoo öyle değil ülkeyi tanıyor uyum sorunu yok birde kötü bir takımda 20 gol atmış ve ben
oynadığı maçları izledim ve hiç bir maçta dili dışarda kaldığını görmedim. ikinci seneyi bilmiyorum ama önümüzdeki seneyi rahat götürür.
önümüzdeki senede bonservis kilidinden kurtuluyoruz. Bence etoo isabetli olur ve seninle aynı
fikirdeyim Beşiktaşa para için geleceğini düşünmüyorum. Artık vakıf işlerine dönmüş hayır işi yapıyor ve
Beşiktaş onu tekrar dünya gündemine taşıyacak ve Beşiktaş gerçekten ona çok uygun bir takım bunu kendide
görüyor.
Eto'nun maliyetini bir kenara bırakıyorum gerçekten faydalı bir transfer olacak bundan şüphem yok :icool:

20 golden az atmayacağına da eminim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Döndüm zaten direkten de mühendis olmak da iyidir  :icool:
Beşiktaş futbol okuluna gitmiştim zamanında ama devam etmedim işte :D

Çevrimdışı Bishamon

bakarsın izmite geldiğimde bir fırsat doğar, tek sıkıntı ben ankara dışına çok çıkamıyorum işim yüzünden çıkışlarımda kısa süreli oluyor.

Gelin İstanbula  :D

Çevrimdışı tangaz

demek ki yeteneğin sınırlıymış aksi halde seni bırakmazlardı  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Ülke şartlarında üniversite ve futbolu devam ettirmenin zor olmasından dolayı yaptık bir seçim  :icool:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alt yapida kaleciydim iyi de kaleciydim Ama Cugara belkide iyi yerlere gelebileceğim Kariyerimi bitirdi...

Suan Tolganin yerinde ben olabilirdim :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Ülke şartlarında üniversite ve futbolu devam ettirmenin zor olmasından dolayı yaptık bir seçim  :icool:

Devam etseydin ya bir sol bek çıkmaz mıydı ?

Çevrimdışı Tolga

demek ki yeteneğin sınırlıymış aksi halde seni bırakmazlardı  :D
Yok abi yetenek vardı da tatilde kayıt olmuştum okullar başlayınca hafta sonu gidip gelmek zor geldi bana o yüzden bıraktım :evillol:
Okulla beraber kolay olmuyor :icool:

Çevrimdışı Tolga

Alt yapida kaleciydim iyi de kaleciydim Ama Cugara belkide iyi yerlere gelebileceğim Kariyerimi bitirdi...

Suan Tolganin yerinde ben olabilirdim :s20:
Bizler gibi niceleri var böyle futbolculuğa merak duyup sonra devam etmeyen :icool:

Çevrimdışı Berat

Devam etseydin ya bir sol bek çıkmaz mıydı ?

Maalesef ama orjin olarak Sosa'nın pozisyonunda oynuyordum :D

Çevrimdışı sosyalkartal

transfer dedikoduları eto hakkında dediklerimi aynen alıp virgülünü değiştirip yazıyor ayıp ayıp sosyalkartal diye yaz bali altına   :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Bishamon

Maalesef ama orjin olarak Sosa'nın pozisyonunda oynuyordum :D

İsmail'de öyle başlamış  :D :D

Çevrimdışı onurturan

neye göre fazla :alala:
gomez performansı aldığını düşünki alma ihtimalin çok yüksek
adı geçen tüm oyuncular riskken gomezde öyle bir risk yok
peki 20+ gol attığında ki bunu antalyada başardı tek başına
sende haliyle başarır. gomeze veriyorken etoo ya neden fazla olsun
etoo 30 yaşındayken ne ücret aldığını biliyormusun ismi hala marka
cl de atacağı ilk golle Beşiktaşı dünyada en çok konuşulan takım yapar
birde son cl oynamak isteyen hedefi olan bir oyuncu olarak geliyor
Dünya futbolu etoo kazanından kepçe kepçe çekti bizde biraz kazan dibini kazıyalım bence
ben diyorum gomezi alsak bile etoo alınır o parada verilir. Sosa geri dönse bile
bence artık eskisi gibi olmayacak düşünsene gomezin arkasında etoo oynattığını
mesela sosa kalsa gomez geri dönse ben sosayı sola atarım sağda quaresma önde gomez arkasında
etoo hücum hattı kurarım bu takımda rakip kimi tutacağını şaşırır. çok gol yermiyiz
büyük ihtimal yeriz ama bir yer beş atarız :D gerçi sağlam bir stoper alırsak onunda önüne geçeriz
düşünün gomez dönerse sosada kalırsa etoo büyük ihtimal bedelsiz gelir sadece tek stoper alır transferi kapatırız
gomez gelmezse eto'o balotelli de ayni sekilde sandasyonel olur  :poke:

Çevrimdışı Berat

İsmail'de öyle başlamış  :D :D

Bu ciddi anlamda yediğim büyük hakaretler arasında, neyse bir şey demiyim  :D

Çevrimdışı onurturan

Gelin İstanbula  :D
Aynen izmit olmaz gelin istanbula semte gidelim hep beraber rakı balık yapariz  :friendship: :drunkard:
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2016, 01:18:20 onurturan ]

Çevrimdışı Berat

:hosgeldinAynen izmit olmaz gelin istanbula semte gidelim hep beraber rakı balık yapariz  :friendship: :drunkard:

Ben zaten okul zamanı semtteyim, okul çarşının yanında zaten anladınız reklam yapmıyım  :icool:

Çevrimdışı onurturan

Ben zaten okul zamanı semtteyim, okul çarşının yanında zaten anladınız reklam yapmıyım  :icool:
tangaz abi iş sende biter  :bandit:
ben ıslık calsaniz damlarim :nargile:

Çevrimdışı Bishamon

Bu ciddi anlamda yediğim büyük hakaretler arasında, neyse bir şey demiyim  :D

Kusura bakma  :D

Çevrimdışı bjklimert_

biz ne diyoruz anlamadım :alala:
bizim söylediğimizi söyleyip bize neden itiraz ediyorsun :bandit:
bizde net 5.5 alıyor diyoruz brüt olanda 11 gibi oluyor yıllık bu

2 yıllığı da 11 m euroya denk geliyor bundan dolayı yazdım ve yaşınızı girin kimle konuştuğumuzu anlayalım demişsiniz de bu işin yaşla bir alakası olduğunu sanmıyorum ama kuralsa yazdım

Çevrimdışı kartalBaz

Ne muhendisligi okuyosun?

Çevrimiçi Necmi

2 yıllığı da 11 m euroya denk geliyor bundan dolayı yazdım ve yaşınızı girin kimle konuştuğumuzu anlayalım demişsiniz de bu işin yaşla bir alakası olduğunu sanmıyorum ama kuralsa yazdım
yaşla elbette alakası yok ama burda yaş olsun istiyoruz
karşında konuştuğun kişinin bir insan olduğunu farketmek açısından kimliğini
ortaya koyan öğeler önemli karşındaki insanın bir birey olduğunu farkettiğinde çok daha farklı
konuşuyorsun. Daha çok saygı gösteriyorsun yaşı küçükse hoşgörün artıyor yaşı büyükse ona göre saygı gösteriyorsun
buda buranın seviyesinin artmasını sağlıyor.
yoksa aklın yaşta olmayacağını anlayacak kadar uzun yaşadım :tabe:  @bjklimert_

Çevrimdışı acan07

şimdi diyelim eto ya imzalattık . gomezde kalmak istiyorum derse gomez+eto yapma şansımız varmı sızce

Çevrimiçi Necmi

birde gomezin fioda bir yıllık sözleşmesi kaldı o nedenle iki yıl konuşmanın bir manası yok
zaten gomezin ne kazandığını değil fioya kaça mâl olduğunu konuşuyorduk. @bjklimert_

Çevrimiçi Necmi

şimdi diyelim eto ya imzalattık . gomezde kalmak istiyorum derse gomez+eto yapma şansımız varmı sızce
var tabiki :D

Etiketler: