2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12385770 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

eğlencelik gibi düşün, yaz mevsimi  sıkılıyorsun sahile inip çekirdek çitleyip dondurma yiyorsun gibi  :icool:
bak bira içiyorsun falan demedim eğlenceliği en temel düzeyde tuttum  :lol:

Senle bir gün içelim abi  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence de fazla ama antalya da 3,5 maaşı var
3 m dolarmış abi maaşı 2.7 m euro yani bizede aynı maaşa gelsin

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

bence de fazla ama antalya da 3,5 maaşı var
Antalya da oynatmak için 3.5 vermek zorundasın ama burada 2 m euro'dan fazlasını alamaz :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Max 2.5 M € olmalı bana göre de gerçekler acı.

olur elbette  :bandit:

Keşke fırsat doğsa tabii, sağolasın abi   :)

Çevrimdışı tangaz

en az 2,5 olacaktır (şayet bonservis işini kendisi çözerse)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Antalya da oynatmak için 3.5 vermek zorundasın ama burada 2 m euro'dan fazlasını alamaz :bandit:

Türkiyede hangi takım olursa olsun o kariyerdeki oyuncuyu getirmenin bedeli paraleldir o denli uçurum olmaz bence :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Türkiyede hangi takım olursa olsun o kariyerdeki oyuncuyu getirmenin bedeli paraleldir o denli uçurum olmaz bence :tabe:
Başkanı tanıyorsam Eto'ya fazla para vermez :)

Çevrimdışı tangaz

Max 2.5 M € olmalı bana göre de gerçekler acı.

Keşke fırsat doğsa tabii, sağolasın abi   :)

bakarsın izmite geldiğimde bir fırsat doğar, tek sıkıntı ben ankara dışına çok çıkamıyorum işim yüzünden çıkışlarımda kısa süreli oluyor.

Çevrimdışı Berat

Eto'o'yu Pektemek'in dahil olduğu bir takasla isterim ya da sene sonu satabilme ihtimalimiz doğarsa.

Başkanın kafasındaki virüsü kaptım galiba  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Başkanı tanıyorsam Eto'ya fazla para vermez :)

demba ve gomez ne kadar alıyorlardı (aynı başkan)  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Eto'nun gelmesini istiyorum ama yıllık 3 m euro fazla ki bizim bu kadar vereceğimizi de sanmıyorum.
neye göre fazla :alala:
gomez performansı aldığını düşünki alma ihtimalin çok yüksek
adı geçen tüm oyuncular riskken gomezde öyle bir risk yok
peki 20+ gol attığında ki bunu antalyada başardı tek başına
sende haliyle başarır. gomeze veriyorken etoo ya neden fazla olsun
etoo 30 yaşındayken ne ücret aldığını biliyormusun ismi hala marka
cl de atacağı ilk golle Beşiktaşı dünyada en çok konuşulan takım yapar
birde son cl oynamak isteyen hedefi olan bir oyuncu olarak geliyor
Dünya futbolu etoo kazanından kepçe kepçe çekti bizde biraz kazan dibini kazıyalım bence
ben diyorum gomezi alsak bile etoo alınır o parada verilir. Sosa geri dönse bile
bence artık eskisi gibi olmayacak düşünsene gomezin arkasında etoo oynattığını
mesela sosa kalsa gomez geri dönse ben sosayı sola atarım sağda quaresma önde gomez arkasında
etoo hücum hattı kurarım bu takımda rakip kimi tutacağını şaşırır. çok gol yermiyiz
büyük ihtimal yeriz ama bir yer beş atarız :D gerçi sağlam bir stoper alırsak onunda önüne geçeriz
düşünün gomez dönerse sosada kalırsa etoo büyük ihtimal bedelsiz gelir sadece tek stoper alır transferi kapatırız

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Andreas Beckin kizinin ismini Disi kartal koydugunu Ergin aslan da teyit etmiş..

Abi ciddi misin? :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Gomez de Ba da daha genç yaşta geldi. Eto'ya bu yaşta fazla para vereceğimizi düşünmüyorum hatta onun da parasal anlamda beklentisi olduğunu düşünmüyorum :bandit:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

bellimi olur bir bakmışsın seneye çine yollamış :D

Çevrimdışı Berat

düşünün gomez dönerse sosada kalırsa etoo büyük ihtimal bedelsiz gelir sadece tek stoper alır transferi kapatırız

Mükemmel senaryo abi bu  :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

demba 2.5 + 10 bindi sanırım gomez 3.5 net ikiside 30 yaşındaydı abi eto 35

Çevrimdışı Tolga

neye göre fazla :alala:
gomez performansı aldığını düşünki alma ihtimalin çok yüksek
adı geçen tüm oyuncular riskken gomezde öyle bir risk yok
peki 20+ gol attığında ki bunu antalyada başardı tek başına
sende haliyle başarır. gomeze veriyorken etoo ya neden fazla olsun
etoo 30 yaşındayken ne ücret aldığını biliyormusun ismi hala marka
cl de atacağı ilk golle Beşiktaşı dünyada en çok konuşulan takım yapar
birde son cl oynamak isteyen hedefi olan bir oyuncu olarak geliyor
Dünya futbolu etoo kazanından kepçe kepçe çekti bizde biraz kazan dibini kazıyalım bence
ben diyorum gomezi alsak bile etoo alınır o parada verilir. Sosa geri dönse bile
bence artık eskisi gibi olmayacak düşünsene gomezin arkasında etoo oynattığını
mesela sosa kalsa gomez geri dönse ben sosayı sola atarım sağda quaresma önde gomez arkasında
etoo hücum hattı kurarım bu takımda rakip kimi tutacağını şaşırır. çok gol yermiyiz
büyük ihtimal yeriz ama bir yer beş atarız :D gerçi sağlam bir stoper alırsak onunda önüne geçeriz
Abi kaç kez yazdım Eto'o gelsin diye ama 35 yaşındaki bir oyuncuya da fazla para verilmemesi gerekir ve verilmeyeceğini de düşünüyorum. :)

2-2.2 civarı bir para yeterli bence.

Çevrimdışı sallapati

Andreas beck gibi karakterli adam zor bulunur gercekten..adamin karekökü

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Gomez de Ba da daha genç yaşta geldi. Eto'ya bu yaşta fazla para vereceğimizi düşünmüyorum hatta onun da parasal anlamda beklentisi olduğunu düşünmüyorum :bandit:

Şu futbolcuların bir sene kazandığı parayla neler yapılır zaten  :icool: Artık yeter az istesin.

Çevrimdışı Tolga

Şu futbolcuların bir sene kazandığı parayla neler yapılır zaten  :icool: Artık yeter az istesin.
Futbolcu olmak varmış bu hayatta :D

Çevrimdışı tangaz

evet etoodan daha gençler ama gomez etoonun 1 tık altı kalitede demba ise etoonun 5 tık altı bir adam bunu ısrarla göz ardı ediyorsunuz. bu takım bitik ronaldinhoya 6,5 maaş ödemeyi taahhüt ediyordu feda feda derken. gomez geçen sene 2 imza + 3,5 maaş + maç başılar ve primler aldı. demba ise 3,5 +maç başına gelmişti chelseade 4,5 milyona kazanan adamı kaça getirecektik.
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2016, 01:02:05 tangaz ]

Çevrimiçi Necmi

ama ne Dembeba nede gomez alınırken 20+ gol atacağı garantisi yoktu
ikiside sakatlıktan çıkmış son derece risk taşıyan transferlerdi kabul edelim şans yanımızdaydı
etoo öyle değil ülkeyi tanıyor uyum sorunu yok birde kötü bir takımda 20 gol atmış ve ben
oynadığı maçları izledim ve hiç bir maçta dili dışarda kaldığını görmedim. ikinci seneyi bilmiyorum ama önümüzdeki seneyi rahat götürür.
önümüzdeki senede bonservis kilidinden kurtuluyoruz. Bence etoo isabetli olur ve seninle aynı
fikirdeyim Beşiktaşa para için geleceğini düşünmüyorum. Artık vakıf işlerine dönmüş hayır işi yapıyor ve
Beşiktaş onu tekrar dünya gündemine taşıyacak ve Beşiktaş gerçekten ona çok uygun bir takım bunu kendide
görüyor.

Çevrimdışı Berat

Futbolcu olmak varmış bu hayatta :D

Döndüm zaten direkten de mühendis olmak da iyidir  :icool:

Etiketler: