2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12381641 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Antalya başkanı fikret ormanın en iyi anlaştığı başkanlardan biri ikinciside eto ile görüşme talebinde kulubümüz bulunmadı bizzat eto gomezin ayrılışından sonra kendisi gelmek istedi  :tabe:

Antalya başkanı fenerli nasıl en iyi anlaştığı başkanlardan biri? Zaten yeni seçildi.Ne zaman böyle anlaşmaya başladılar?

Çevrimdışı sosyalkartal

antalya başkanı iş olup bittikten sonra yönetim ve taraftar baskısından dolayı bu şekilde değiştirdi konuşmasını eto gelmek istedi ve geldi zaten antalyayla zamanında uçu açık bir sözleşme yaptı (bu arada clye giden takıma gider diye bir madde yok bundan daha ağır bir madde var sözleşmesinde )
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı onder23

eto kamtayken nasıl görüşmüş olabiliriz ki?

Abi işin detayını bilmiyorum zaten görüşüldü ise diye yazdım. belki menajeriyle görüşülmüştür.
Medya da bu kadar çok haber çıkıyorsa bir şeyler vardı ateş olmayan yerden duman çıkmaz

Çevrimdışı sosyalkartal

Antalya başkanı fenerli nasıl en iyi anlaştığı başkanlardan biri? Zaten yeni seçildi.Ne zaman böyle anlaşmaya başladılar?
antalya başkanıyla iyi olan dostluk futbola dayanmıyor
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı onder23

Antalya başkanı fikret ormanın en iyi anlaştığı başkanlardan biri ikinciside eto ile görüşme talebinde kulubümüz bulunmadı bizzat eto gomezin ayrılışından sonra kendisi gelmek istedi  :tabe:

Eski antalya başkanıydı o. Güntekin gencer. O bıraktı başkanlığı

Çevrimdışı sosyalkartal

Eski antalya başkanıydı o. Güntekin gencer. O bıraktı başkanlığı
yeni başkanlarından bahsediyorum ben gencerle zaten kardeş gibiydiler

Çevrimdışı sosyalkartal

Size etonun sözleşmesinde 3 büyükler değil Beşiktaştan teklif gelirse giderim diye bir madde olduğunu söylesem ne dersiniz inanılmaz belki ama eto hayranı bu kulubün katıldığı programlarda bile bunu rahatlıkla görebilirsiniz
Bir yöneticimizin yorumu Eto için  Geleceği mi gördün mübarek

Çevrimdışı sosyalkartal

Eto kendisi aradı kulubü ve gomezin boşluğunu dolduracak ideal adam benim dedi sözleşmesi devam eden bir dutbolcunun bu kadar rahat hareket etmesini sağlayan sözleşmesin de ki o maddeydi ayrıca antalya etoya ödemelerini geciktirdi ve eto borcu yoktur kağıtlarını imzalamadı şu an 2 milyon euro alacağı var

Çevrimiçi murat

Abi işin detayını bilmiyorum zaten görüşüldü ise diye yazdım. belki menajeriyle görüşülmüştür.
Medya da bu kadar çok haber çıkıyorsa bir şeyler vardı ateş olmayan yerden duman çıkmaz
bende sana yazmadım kardeşim. :icool: bu adam kamptayken nasıl ayartmış olabiliriz.antalya başkanı ağır saçmalamış.sen daha kamptaki futbolcuna sahip çıkamıyorsun demekki.
bir görüşme olduysa izinsiz olması mantıksız.

Çevrimdışı Jukebox

Eto kendisi aradı kulubü ve gomezin boşluğunu dolduracak ideal adam benim dedi sözleşmesi devam eden bir dutbolcunun bu kadar rahat hareket etmesini sağlayan sözleşmesin de ki o maddeydi ayrıca antalya etoya ödemelerini geciktirdi ve eto borcu yoktur kağıtlarını imzalamadı şu an 2 milyon euro alacağı var
Abi stoper,balotelli ve llorente hakkında bilgi verir misin? :evillol:

Çevrimdışı tangaz

g.gomez boca juniors ile antlaşmış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

g.gomez boca juniors ile antlaşmış
Bize gelmeyeceği belliydi abi :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Andreas Beckin kizinin ismini Disi kartal koydugunu Ergin aslan da teyit etmiş..
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2016, 00:28:32 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Kaynak ?

yabancı basını kurcalıyordum (italya ispanya arjantin) sosa ile ilgili bişeyler görürüm belki die o esnada bir gazetede gördüm

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa olayı kabak tadı verdi artık bir an önce
Çözülmesi gerekiyor gidecek mi
Kalacak mı belli olsun artık

Çevrimdışı tangaz

Basında hiçbir stoper isminin olmaması iyiye mi kötüye mi işaret bilemedim.

@sosyalkartal gelse de antlaştığımız stoperi açıklasa  :icool:

Çevrimdışı sallapati

Antalyanin baskani fb kongre uyesi fanatik fbli.. Locasi var saracoglunda

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Eto'nun gelmesini istiyorum ama yıllık 3 m euro fazla ki bizim bu kadar vereceğimizi de sanmıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Trolleniyoruz abi galiba  :D

eğlencelik gibi düşün, yaz mevsimi  sıkılıyorsun sahile inip çekirdek çitleyip dondurma yiyorsun gibi  :icool:
bak bira içiyorsun falan demedim eğlenceliği en temel düzeyde tuttum  :lol:

Çevrimdışı sallapati

Saha disinda fb hala cok guclu.. Antalyada bizim baskanin kankasi gultekin gencer indirildi.. Fanatik fbli baskan geldi... Gaziantepte sergen yalcin gitti..ismail kartal geldi... Alanyaspor abdullaye ba yi aliyor.. Gene truva atlari gonderiliyor anadolu takimlarina... Yakinda ertugrul taskiran kiralanir bi anadolu klubune...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Eto'nun gelmesini istiyorum ama yıllık 3 m euro fazla ki bizim bu kadar vereceğimizi de sanmıyorum.

bence de fazla ama antalya da 3,5 maaşı var

Çevrimiçi Necmi

eğlencelik gibi düşün, yaz mevsimi  sıkılıyorsun sahile inip çekirdek çitleyip dondurma yiyorsun gibi  :icool:
bak bira içiyorsun falan demedim eğlenceliği en temel düzeyde tuttum  :lol:
:D

Etiketler: