2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387759 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kartalBaz

Olcay'ın takım için değerini anlamamakta ısrar ediliyor halen.
Benim yazdiklarimdan bunumu anladin? Ben olcayi cok begeniyorum gokhan toreden daha faydali sistemimiz icin. Aslinda onceki mesajimi okursan olcayin bizim sistemde cok onemli oldugunu soyluyorum.

Çevrimdışı saricasi

drogba,ibra o paranın 2 katını alıyor,eto o parayı  hakedıyor,3 milyon gayet makul brz mantıklı olalım. van persie 33 yasında 5,5 alıyor.Eto nun hakkıdır o para antalya da o parayı veriyor neden daha azına gelsin adamın sozlesmesi var brz mantık.ve son senesinde kesin opsiyon vardır.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı sosyalkartal

ato için zaten antalya ile anlaşıldı 3 milyon euroda almayacak yıllık 2.1 milyon euro  bir iki gün içerisinde de balotellinin kiralanması bildirilcek kapa
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı İhsan

Benim yazdiklarimdan bunumu anladin? Ben olcayi cok begeniyorum gokhan toreden daha faydali sistemimiz icin. Aslinda onceki mesajimi okursan olcayin bizim sistemde cok onemli oldugunu soyluyorum.

Evet berat
kartalBaz hatklı
kartalBaz Olcay daha faydalı ama Gökhan daha çok gol atıyordu dedi. ben ise Olcay daha faydalı ve daha çok gol atıyor demiştim  :)
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı Dr.Zeck

ato için zaten antalya ile anlaşıldı 3 milyon euroda almayacak yıllık 2.1 milyon euro  bir iki gün içerisinde de balotellinin kiralanması bildirilcek kapa

abi dur etme eyleme yavas yavas soyle

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu şartlarda eto gelmez 3 milyon euro maaşı olamaz

Çevrimdışı Jukebox

Yemin ediyorum ne zaman senin duyumlarını okusam bir mutlu oluyorum ab.i 2.1'den Eto üstüne kiralık Balotelli eğer Mustafa'yı da gönderiyorsak ohh.  :halay: :sevinc

Çevrimdışı OrhanAker

Llorente yi alabiliyorsak yemişim balotelliyi :bandit:
Eto cenk llorente üçlüsü süper olur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Llorente yi alabiliyorsak yemişim balotelliyi :bandit:
Eto cenk llorente üçlüsü süper olur.

En makulu o bence de. Ama 2 oyuncunun yıllık ücretleri soru işareti.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

Sana değildi serzenişim ağabey, saçma sapan yapılan yorumlaraydı. Senin paylaştığın istatistik vs. görmedim forumda denk gelmiş kusura bakma yani.

Çevrimdışı mylife1903

amokachi çapkın adamdır belli olmaz :evillol:
gayrimenkul hastası bir adamdı. tüm gelirlerini gayrimenkule yatırırmış. londrada baya bir evi falan varmış bunun ist.da bir yalı almak istemiş gitmiş birine bakmış 20 milyon doları duyunca ağzı açık kalmış ve ben londrada bu paraya 20 tane lüks ev africada ise şehir satın alırım demiş  :D
Ulke alirim afrikada demisti abi. Bu cocuklar ikiz mi?

Çevrimdışı mylife1903

Neresi sağlam yapma gözünü seveyim öküzün önde gidenidir. Gerçekten çok kazma bi oyuncu. Çok çok iyi performans gösterirse anca bi Kjaer kadar katkı sağlar.
O vida varya gonderdigimiz alexisin kramponunun vidasi olamaz. Bombaci oyuncu, hic gerek yok.

Çevrimdışı mylife1903

Pekte Mc.Mustafa +1.000.000 önermişiz.
Antalya sadece +1.000.000 ısrar ediyormuş   :D
Pektemek sizde kalsin eto+2milyon verelim de diyebilirlerdi

Iste bu pektemek olayi beni benden aliyor, sinirden kendimi seedecem balkondan atacam yani.
Sirketin caycisina maaslari belli bir skalaya sokacaz diye ceo maasi cakarsan adam da gitsin cayi cfo koysun ben cay ureticileri ike bayi toplantisindayim der.

Çevrimdışı İhsan

Ulke alirim afrikada demisti abi. Bu cocuklar ikiz mi?

BUrası Beşiktaş... Tabiiki ikizler  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Berat

BUrası Beşiktaş... Tabiiki ikizler  :D

Onlar ikiz , biz tekiz  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

O degilde bu @sosyalkartal dogru duyumladiysa, forvet hatti eto balotelli ve cenk olursa hic ligi oynatmasinlar, versinler kupamizi hemen koyalim muzeye.

Çevrimdışı Bishamon

O degilde bu @sosyalkartal dogru duyumladiysa, forvet hatti eto balotelli ve cenk olursa hic ligi oynatmasinlar, versinler kupamizi hemen koyalim muzeye.

Boateng ve Caceresi de alalım bence kupayı direk gece kulubüne falan götürelim

Çevrimdışı mylife1903

Boateng ve Caceresi de alalım bence kupayı direk gece kulubüne falan götürelim
Onlari da alalim, senol hocaya da gerek yok takimi direk pascal calistirsin.

Çevrimdışı Berat

Defans hattını n'apacaz abi  :)

Çevrimdışı Bishamon

Sevdalımız Douglas'ı alırız

Çevrimdışı mylife1903

Birak defansi yahu, sanki her takim bize hucum oynuyor, biz golleri sokusturdukca kabak dolmasi gibi ortadan rakipleri yardikca onlar seftali gibi yarilarak acilacaklar. Forvette alman tanki agirligindaki ispanyol motorlu alman panzerimiz gomez yerine fisek gibi zenciler olacak. Seftali gibi acilan rakiplere cok fena seyler yapacagiz

Çevrimdışı saricasi

Eto varken balotelli riskine girmeye degermi.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Bishamon

Douglas diyorum.  :evillol:

Adam şehir efsanesine döndü.Geçen sene sözde 5 milyon Euro verecektik.Şimdi adam boşta ses seda yok  :D

Çevrimdışı mylife1903

Eto varken balotelli riskine girmeye degermi.
Eto varken balotelli risk degildir, etosuz balotellide sikinti cikabilir

Etiketler: