2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12391251 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

amokachi çok ciddi bonservis ödediğimiz bir oyuncuydu 5 milyon dolar ödemiştik. aynı yıl alan shearer 15 milyon sterlinle dünya transfer rekorunu kırmıştı. yaklaşık 1/4 veya 1/5i gibi bir oran vardı. bugünün 20-25 milyon doları gibi yorumlamak mümkün. aynı amakochi sergenin döktürdüğü bir istanbulspor maçı sonrası "sergen bu futbolu yılda 34 maçın 30unda oynasın 20 milyon sterlinle shearerın rekorunu kırar" demişti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Evet abi.. Anneleri beyaz heralde bunlar tam zenci olmamış.. :)

İsimleri de Kalim ve Nazım'mış. Hangisi forvet hangisi kanat bilmiyorum.

Çevrimdışı D-MAN

Çevrimdışı tuncaboylu

amokachi çok ciddi bonservis ödediğimiz bir oyuncuydu 5 milyon dolar ödemiştik. aynı yıl alan shearer 15 milyon sterlinle dünya transfer rekorunu kırmıştı. yaklaşık 1/4 veya 1/5i gibi bir oran vardı. bugünün 20-25 milyon doları gibi yorumlamak mümkün. aynı amakochi sergenin döktürdüğü bir istanbulspor maçı sonrası "sergen bu futbolu yılda 34 maçın 30unda oynasın 20 milyon sterlinle shearerın rekorunu kırar" demişti.

Wikipedia ne kadar güvenilir bilmiyorum ama, Beşiktaş'a transfer ücreti £1.75million diye görünüyor.

Çevrimdışı tangaz

Yalı hikayesi şehir efsanesi olabilir abi. Bundan 10 sene önce bir Fransız'ı gezdiriyordum Bebek tarafında, buradaki evler ne kadar diyince bize göre epey yüksek bir tutar söylemiştim. "Çok iyiymiş ya, Paris'te 1 odalı ev alamıyorsun bu fiyata" demişti.

bildiğim kadarıyla eski pariste satılık ev yok olanlarda fahiş bedel istiyorlarmış. amokachi olayı 20 sene önce gazetelerde röportajında çıkmıştı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı D-MAN

Çevrimdışı tangaz

Wikipedia ne kadar güvenilir bilmiyorum ama, Beşiktaş'a transfer ücreti £1.75million diye görünüyor.

emin ol ben wikiden daha güvenilirimdir :lol:  ben kendi hafızamdaki rakamı söylüyorum. kaynak: my brain :) fenerde jay jay okochayı 6,5a almıştı yanılmıyorsam.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı tuncaboylu

emin ol ben wikiden daha güvenilirimdir :lol:  ben kendi hafızamdaki rakamı söylüyorum. kaynak: my brain :) fenerde jay jay okochayı 6,5a almıştı yanılmıyorsam.

Güvenirim de, beşer şaşar abi. Ben de bazı şeyleri yanlış hatırlıyorum geçmişe dair:)

Sana inanacağım da, aklıma şüphe düşüren en önemli şey Seba'nın bir adama dünya rekorunun 5'te biri kadar para vermeyeceği yönünde.  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

bildiğim kadarıyla eski pariste satılık ev yok olanlarda fahiş bedel istiyorlarmış. amokachi olayı 20 sene önce gazetelerde röportajında çıkmıştı.

O zaman doğrudur abi.  :)

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Sarp

Eto'nun rahatsızlığı sebebi ile kamptan ayrıldığı ve tedavi için Antalya'ya döndüğü aktarılmış  :icool:

Çevrimdışı OrhanAker

Vida için 5 milyon teklif ettiğimiz yaziyo..sosa dan gelecek parayamı güveniyoruz :D
Bu arkadaş ihtiyaçlarımızı karşılarmı kimdir nedir.. :D

Çevrimdışı onder23

Vida için 5 milyon teklif ettiğimiz yaziyo..sosa dan gelecek parayamı güveniyoruz :D
Bu arkadaş ihtiyaçlarımızı karşılarmı kimdir nedir.. :D

vida hırvat milli takımının stoperi. Çok sağlam bir adam
5m a alınabiliyorsa çok iyi bir transfer olur

Çevrimdışı İhsan

Su ornekle aciklayayim abi. Olcay ile gokhan tore gibi dusunebiliriz. Olcay cok daha katki veriyor cok daha iyi sisteme oturmus bir oyuncu ama gokhanin asist ve gol sayisi daha fazla. Llorente sistemde cok daha iyi duracak top tutacak top indirecek pas verecek ama gomezden daha cok gol atamayacak. Beni dusunduren bu sene gol yukunu llorente gomez gibi tek basina cekemez. Sosada yok gol atmada sikinti cekecegiz. Kim bilir etoo ondan aliniyor olabilir.

@kartalBaz
Gökhan Töre hangi sezon Olcaydan daha fazla Golde katkıda bulundu ki ?!?
Bahse girerim: Son üç sezonda Ligde Olcay en az 10 gol daha fazla katkıda bulunmuştur.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Kutay

Gomez kalsa, Sosada kılıbık olmasaydı şu an ne güzel sadece stoper transferine odaklanmış olacaktık  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mülkübey

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Berat

Gomez kalsa, Sosa da kılıbık olmasaydı şu an ne güzel sadece stoper transferine odaklanmış olacaktık  :bandit:

:red_bandana:
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2016, 18:37:43 #Berat ]

Çevrimdışı Turco

Neresi sağlam yapma gözünü seveyim öküzün önde gidenidir. Gerçekten çok kazma bi oyuncu. Çok çok iyi performans gösterirse anca bi Kjaer kadar katkı sağlar.

Çevrimdışı abdusta

Gomez kalsa, Sosada kılıbık olmasaydı şu an ne güzel sadece stoper transferine odaklanmış olacaktık  :bandit:

Sosa kılıbık ayağına yatan ağlayarak zam peşinde koşan topçu.

kanmayın,yemeyin

saygılar

Çevrimdışı kartalBaz

@kartalBaz
Gökhan Töre hangi sezon Olcaydan daha fazla Golde katkıda bulundu ki ?!?
Bahse girerim: Son üç sezonda Ligde Olcay en az 10 gol daha fazla katkıda bulunmuştur.
15-16 sezonu -> olcay 5 gol 6 asist = 11
Gokhan 6 gol 9 asiste = 15

Besiktas kariyerleri ise su sekilde:

Olcay 162 mac 33 gol 32 asist = %40 oran
Gokhan 113 mac 19 gol 28 asist = %42 oran

Gokhan daha iyi verilere sahip ama ben daha yuksek saniyordum. Gokhan zaten profesyonel olsa cok daha iyilerini yapabilirdi.

Çevrimdışı MrtBlgc

kanmayın,yemeyin

saygılar
Ağlamasına gerek yok ki, yönetim zaten istediği maaş artışını yapabilirdi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kutay

kanmayın,yemeyin

saygılar
Abi bir mahsuru yoksa sorayım neden her mesajının altında saygılar yazıyorsun  :alala:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı OrhanAker

O kadarını biliyorum :D ama hiç izlemediğim için sordum.

Etiketler: