2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12398776 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

senin mesajlarını görmemek için engellemiştim.Geri açmıştım belki düzelmişsindir diye halen birşey değişmemiş saygısızlığın devam ediyor.Tekrar engelliyorum ve umarım yöneticiler gerekeni yaparlar.Diğer arkadaşların Allah yardımcısı olsun.
Hakli ama burda

Hem Fabriyi istemeyenlere laf sokuyorsun hemde 50 dakikada Cordoba ilan ediyorsun
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Bize gelince en ufacık hakaretten ceza veren yöneticiler inşallah kendi oyuncusunu kötüleyen diğer üyelerimizi boş geçmezler.

Çevrimdışı İhsan

Fener en önemli maçına çıkıyor ama stad boş.   :D
Bakalım bizim Milyonlar bugünden kesinleşecek mi?
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Bize gelince en ufacık hakaretten ceza veren yöneticiler inşallah kendi oyuncusunu kötüleyen diğer üyelerimizi boş geçmezler.
Fabri'ye küfür eden mi oldu ben mi kaçırdım ? O zaman Tolga'yı da eleştirmeyin Boyko'yu da Pektemek'i de onlar da Beşiktaş'ın oyuncusu çünkü.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Son izlenimlerime göre bana göre kadro

Transfer

Q7 - Sosa - Aras

Oğuzhan - Atiba

Adriano - Tosic - Marcelo - GG77

Fabri

Marcelonun yerine Rhodolfoyu isterim lakin bir süre kendini toparlıyamaz gibi gözüküyor stoper transferi kesinlikle yüksek kaliteli adriano gibi olmalı ve marcelo kesilmeli
Tosic artık kendini kanıtladı adamdan özgüven patlıyor son zamanlardaki hareketleriyle daha cok ısındım  :claps:

Sadece Beşiktaş

İlk müdahalesinde de bir şey yok çıkış zamanlaması doğru sadece iyi bir golcü olsa o pozisyonu gole çevirirdi. Çıkarken ellerine dikkat ettin mi vücuduna yapışık açıyı kapatma gibi bir amacı yok. Sen hangi kalecide gördün böyle bir şey ?
Kesinlikle katiliyorum Çıkış zamanlamasi son derece doğru lakin orada Ellerini ve ayaklarını acarak buyumeli ve açıyı kapatmalıydı tam tersini yapip ellerini vucuduna yapıştırıyor , Topun uzerine gelmesi buyuk şans. 30 Cm sagina veya soluna vursa Goldü..

Çevrimdışı Fuat

Fabri birinci kaleci olur. Macin baslarinda yaptigi assisti(herhalde olcayadi) sonrasinda kerimin kacirdigi pozisyon, tolga hayatinda oyle pas yapamadi. Yaptigi kurtarislarda iyidi.
Bence Senol hoca birinci kaleci olarak Fabriyi sececek.

Hakli ama burda

Hem Fabriyi istemeyenlere laf sokuyorsun hemde 50 dakikada Cordoba ilan ediyorsun

benim mesajımda hakaret var mı ?

fabri kim 2 senedir sakat olan adam maça çıkmayan adam şöyle böyle diyen analizler yapan arkadaşlar nerdeler :)

Top'a zamanında çıkıyor kurtarması gereken topları kurtarıyor :)

Ayağı iyi :)

Vay be 45 dk da adamı çözdün. Bravo. Yarın gel Scout olarak başla kulüpte :)

Çevrimiçi Kapkarakartal

Kasmayin Arkadaslar elimizdeki en iyi kaleci Hala Boyko :bandit:

Fabri 2.ci poziyonda hata yapiyor topu rakibin onune atiyor

1 top cikardi CORDOBA yaptiniz 2 dakika da :)

Olay şu ki top çıkarması eski kalecimiz top çıkarmıyordu kale direği çıkarıyordu. Kapiş  :eyes

Boyko ve Tolga'dan iyidir en azından 1-2 top çıkarıyor. Direğe muhtaç kalmıyoruz. Ha bu hata yapmicakmı elbet buda yapıcak.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2016, 21:29:00 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Berat

Beck çok iyi hazırlanmış , Beck & Adriano sol tarafı baya iyi olur :D

benim mesajımda hakaret var mı ?
Gorusune ben saygi duyuyorum senin görüşündur ama bize laf sokman hos değil

Fabriyi istemeyenler nerde simdi dedigin zaman herkes ustune alir abartilacak bisey yapmadi cikardigi pozosyinda da @Samet Ç nin de dediği gibi Hatali sansi top üstüne geldi

Fabri'ye küfür eden mi oldu ben mi kaçırdım ? O zaman Tolga'yı da eleştirmeyin Boyko'yu da Pektemek'i de onlar da Beşiktaş'ın oyuncusu çünkü.

küfür mü yazıyor orda ? Kendi oyuncunu kötülemek bu forumda yasak pektemek olsun boyko olsun fabri olsun tolga olsun ? ilk defa duyuyorsunuz bunu ?

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Birinci kaleci kesinlikle fabri olucak fabri olmuyacak diyen arkadaslar hic nefeslerini tüketmesin şenol hoca ilk 11 oynatmayacağı bir adamı niye alsın ayrıca bu adam
uzun bir sakatlık geçirmis sezonu kapatmıs yedek kaleci alıcak olsa bu isim fabri olmazdı
Sadece Beşiktaş

Olay şu ki top çıkarması eski kalecimiz top çıkarmıyordu kale direği çıkarıyordu. Kapiş  :eyes

Boyko ve Tolga'dan iyidir en azından 1-2 top çıkarıyor. Direğe muhtaç kalmıyoruz. Ha bu hata yapmicakmı elbet buda yapıcak.
Kapiş falan hos cumleler degil

2.5 senedir bu forumdayim bircok kisi ile beraber omuz omuza mac izlemisligim var ama en samimi olduğum kisilere bile boyle bir cumle kurmadım bugune kadar

Mrmic elimizdeki en iyi yetenkli kaleci Boyko diyor ve en formda kaleci diyor gerisi Hocaya kalmis karari Hoca verecek sonucta

Tolga oynamasında varsin Fabri oynasin ben ona da fitim..

Çevrimiçi Samet Ç

küfür mü yazıyor orda ? Kendi oyuncunu kötülemek bu forumda yasak pektemek olsun boyko olsun fabri olsun tolga olsun ? ilk defa duyuyorsunuz bunu ?
Mesajlarda kötüleme olduğunu görmedim ben sadece eleştiri var. O zaman maç anında Tolga hata yaptığı zaman veya x bir oyuncu eleştirenlerin hepsinin ceza alması gerekiyor senin dediğine göre.

Birinci kaleci kesinlikle fabri olucak fabri olmuyacak diyen arkadaslar hic nefeslerini tüketmesin şenol hoca ilk 11 oynatmayacağı bir adamı niye alsın ayrıca bu adam
uzun bir sakatlık geçirmis sezonu kapatmıs yedek kaleci alıcak olsa bu isim fabri olmazdı
Ben bu konudaki düşüncemi daha once söyledim

7 ağustosta en ciddi hazirlik macimizi oynayacagiz bu Macta ilk 11 baslayan kaleci %90 1.ci kalecimiz olacak cunku 13 Ağustosta super kupa maci var bu nedenle Olimpiakos macina Ideal 11 le cikariz

Gorusune ben saygi duyuyorum senin görüşündur ama bize laf sokman hos değil

Fabriyi istemeyenler nerde simdi dedigin zaman herkes ustune alir abartilacak bisey yapmadi cikardigi pozosyinda da @Samet Ç nin de dediği gibi Hatali sansi top üstüne geldi

yunus kardeşim bunu cevabı böyle mi verilir ?

Burda 2-3 arkadaşımız "fabri hepimizi" yanıltacak yazdı.

Ben ne yazdım güzellikle hepimizi değil beni kastetmeyin dedim ben faydalı olacağını düşündüm dedim ilk 11'e hep onu yazdım.

Diğer yandan başka bir arkadaş çıktı onur arkadaşımızı gördüğüm için onun adını vereyim oda dedi ki bende dedi faydalı olacağını söylemiştim dedi ?

Biz saygısızlık yapmazken başkasının bize saygısızlık yapmaya hakkı varmı ?

Üslubumuzu bozmadan sorduk "hani 2 senedir sakat demiştiniz maç yapmıyor demiştiniz nerdesiniz" dedim ?

Bu sorunun cevabı haklısın bizi utandıracak gibi olur ben halen yeterli görmüyorum olur.

Vay be 45 dk da adamı çözdün. Bravo. Yarın gel Scout olarak başla kulüpte ?
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2016, 21:41:59 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Kendi sabit fikrinizi değiştirmemek için birbirinizi kırmaya gerek yok arkadaşlar, Fabri youtube'da izlediğimiz gibi. İnsan üstü refleksleri ama bazı zaafları olan makul bir kaleci.

Ayaklarını nasıl kullandığı belli olmuyordu youtube'da, o iyi çıktı.  Şu haliyle 1. kaleci olur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yunus kardeşim bunu cevabı böyle mi verilir ?

Burda 2-3 arkadaşımız "fabri hepimizi" yanıltacak yazdı.

Ben ne yazdım güzellikle hepimizi değil beni kastetmeyin dedim ben faydalı olacağını düşündüm dedim ilk 11'e hep onu yazdım.

Diğer yandan başka bir arkadaş çıktı onur arkadaşımızı gördüğüm için onun adını vereyim oda dedi ki bende dedi faydalı olacağını söylemiştim dedi ?

Biz saygısızlık yapmazken başkasının bize saygısızlık yapmaya hakkı varmı ?

Üslubumuzu bozmadan sorduk "hani 2 senedir sakat demiştiniz maç yapmıyor demiştiniz nerdesiniz" dedim ?

Bu sorunun cevabı haklısın bizi utandıracak gibi olur ben halen yeterli görmüyorum olur.

45 dakikada adamı çözdün senden güzel scout olur yarın gel işe başla olmaz ?
Ben olaya tarafsiz bakıyorum

Burada fabri 2 senedir top oynamıyor diyen kişi @Serhat Akkaya abiydi , Simdi sen bu cumleyi yazdigin zaman acik acik ona laf sokmus oluyorsun oda Sana ayni şekilde laf sokmuş uzerine alinarak , uslubu cok hos olmasada..

Ama ben burada bir hakaret göremiyorum..

Kendi sabit fikrinizi değiştirmemek için birbirinizi kırmaya gerek yok arkadaşlar, Fabri youtube'da izlediğimiz gibi. İnsan üstü refleksleri ama bazı zaafları olan makul bir kaleci.

Ayaklarını nasıl kullandığı belli olmuyordu youtube'da, o iyi çıktı.  Şu haliyle 1. kaleci olur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
UZUNUN Askerleriyiz :super: :super:

Çevrimdışı Dr.Zeck

Yahu neyi tartısıyorsunuz su an için fabri boykodanda iyi tolgadanda en azından topa cımasını biliyor tolga onuda yapmıyordu dimi ?

Su an itibariyle 1. kaleci olacak kişi Fabridir. Boyko anca 3. kaleci olur.

Çevrimdışı tangaz

boyko ya da fabriden biri uefa listesine verilmeyecek
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

başkan hedef şaşırtmıyorsa yeni santraforumuz BALOTELLİ

bu mesajımda yağmur çamur fabri scout derken arada kaynadı  :us:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Jukebox

Abi biri elbet soracak  :lol: Kaynak ?

Çevrimdışı mylife1903

Abi gelsin hemen baslasin balotelli. Daha kirmizi gorecek, onu bunu dovecek
Sonra ben onu odunla dovecem falan hemen baslamasi lazim

Etiketler: