2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12400216 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALDENYX

bu sene yine şampiyonuz inşallah hazırlık maçında bile yağmur şimşek fırtına yüzünden maç durdu :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı cursedofdragon

panter falan denilince baktım pozisyona ben de bir şey sandım

geçen sene topları direkler kurtarıyordu bu sene kaleci. Bide öyle bak :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

fabri kim 2 senedir sakat olan adam maça çıkmayan adam şöyle böyle diyen analizler yapan arkadaşlar nerdeler :)

Top'a zamanında çıkıyor kurtarması gereken topları kurtarıyor :)

Ayağı iyi :)
Vay be 45 dk da adamı çözdün. Bravo. Yarın gel Scout olarak başla kulüpte :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

@AvrupaKartalı tek istediğin bir maç izlemekti abi :D

Çevrimdışı Tolga

Neden her sene Avusturya'da kamp yapıyoruz onu da anlamam.

Mesela Gs, önce İsviçre şimdi de Danimarka'da kamp yapacak.

Biraz değişik yerlerde kamp yapmalıyız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

fabri kim 2 senedir sakat olan adam maça çıkmayan adam şöyle böyle diyen analizler yapan arkadaşlar nerdeler :)

Top'a zamanında çıkıyor kurtarması gereken topları kurtarıyor :)

Ayağı iyi :)
https://twitter.com/bjkorg/status/758356245019496448

Şu pozisyondaki kaleci hatasını görebiliyor musun çok merak ettim ?

Çevrimdışı ozankarakoc

Çok özlemiştik, tam keyifle maçımızı seyrediyorduk, ikinci yarıda kameraya yakın yerde Gökhan Gönül'ü ve Aras'ı izleyecektik, başımıza gelene bak :)

Bence stadımızda açılacak olan yeni müzemizde böyle de bir bölüm yapalım... 'Yallah Cinler Yallah' koyalım adını da... 'Yağmur yüzünden ertelenen maç'ı da altın harflerle yazıp o bölüme ilave edelim, daha önce başımıza gelen binlercesiyle birlikte...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kasmayin Arkadaslar elimizdeki en iyi kaleci Hala Boyko :bandit:

Fabri 2.ci poziyonda hata yapiyor topu rakibin onune atiyor

1 top cikardi CORDOBA yaptiniz 2 dakika da :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Neden her sene Avusturya'da kamp yapıyoruz onu da anlamam.

Mesela Gs, önce İsviçre şimdi de Danimarka'da kamp yapacak.

Biraz değişik yerlerde kamp yapmalıyız.

Çin ve Amerika  :money: :money: :money: :money:

Çevrimdışı Berat

Fabri'yi de Boyko'yu da abartmayın değmez.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Güzel vakit geçirelim dedik, takımı özledik dedik. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aynen hatalı bok gibi kaleci fabri...

O havada top o elden kaçar samet herşeyde bişey aramayın kaleci itin bi tarafına sokulacak kaleci değil duruşu ve hareketleri ile 1.kaleci olacak gibi duruyor.

Israrla TOSIC kadroda tutulmali diyordum en basindan beri ve kesinlikle Solbek degil Stoper olarak dusunulmeli...

Ve bugun yine ne kadar onemli oldugunu gosterdi

Rhodo ve Marceloda dahil olmak uzere elimizdeki en iyi stoper hic tartışmasız Tosic !

Çevrimiçi murat

Kasmayin Arkadaslar elimizdeki en iyi kaleci Hala Boyko :bandit:

Fabri 2.ci poziyonda hata yapiyor topu rakibin onune atiyor

1 top cikardi CORDOBA yaptiniz 2 dakika da :)
ben boykonun kaleci olduğundan emin değilim hala.

Çevrimdışı Berat

Rhodolfo'nun hazır olması daha önce de dediğim gibi ikinci yarıyı bulur.

ben boykonun kaleci olduğundan emin değilim hala.
Göreceğiz...

Çevrimiçi Samet Ç

Aynen hatalı bok gibi kaleci fabri...

O havada top o elden kaçar samet herşeyde bişey aramayın kaleci itin bi tarafına sokulacak kaleci değil duruşu ve hareketleri ile 1.kaleci olacak gibi duruyor.
İlk önce sakin ol. Ben çöp falan demedim. Bir önceki mesajımı oku da yaz bunu bana. Elimizdeki en iyi kaleci Fabri. Ama milletin abartması hiç hoşuma gitmiyor. Orada kalecilik hiç bir şey yok ilk pozisyonda topa elleri vücuduna yapışık bir şekilde çıkıyor kaleci öyle çıkmaz elleri ile açıyı kapatır. İkinci pozisyonda topu elinden kaçırıyor bunlar hata o havada elden kaçar dediğin top pas şiddetinde kavis alarak gelmiyor. Her neyse gerçi burada o pozisyon gol olsa böyle kalecimi olur diyeceklerdi şaşırmamak lazım. Bunu burada Opare için de yaptınız. 45 dakikada Fabri forumda Cordoba Twitter'da Neuer oldu.

Çevrimiçi murat

kaleci dediğin ya doğru yerde durmalı ya doğru zamanda hareketlenmeli ya çevik olmalı.3 ü bir arada  olursa mükemmel olur. birde ne olursa olsun üstüne ve yakınına gelen topları yememeli.son olarakta kalesinde güven vermeli. şimdi fabri çevik bir kaleci olduğunu gösterdi.boyko gibi üstüne gelen toplarıda yemeyecekmiş izlenimi veriyor.ve en güven veren kalecimiz gibi duruyor.boykoda bu saydıklarımın hiçbirini göremiyorum.

yağmuru naptın ? Deli gibi yağmuyor yağıyor oyuncular ayakta duramıyor yağmur o kadar şiddetli ki maç iptal oldu ? :)

Sen o yağmurda önünü bile göremezsin adam top'u görüyor ve tutmaya çalışıyor olabilir kayabilir sen ilk müdahelesine sonrasına bak ?

Vay be 45 dk da adamı çözdün. Bravo. Yarın gel Scout olarak başla kulüpte :)

senin mesajlarını görmemek için engellemiştim.Geri açmıştım belki düzelmişsindir diye halen birşey değişmemiş saygısızlığın devam ediyor.Tekrar engelliyorum ve umarım yöneticiler gerekeni yaparlar.Diğer arkadaşların Allah yardımcısı olsun.

Çevrimdışı Bishamon

Fabri artık Beşiktaş oyuncusu biraz düzgün konuşalım bence

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 17:25:05 atalay ]

İlk önce sakin ol. Ben çöp falan demedim. Bir önceki mesajımı oku da yaz bunu bana. Elimizdeki en iyi kaleci Fabri. Ama milletin abartması hiç hoşuma gitmiyor. Orada kalecilik hiç bir şey yok ilk pozisyonda topa elleri vücuduna yapışık bir şekilde çıkıyor kaleci öyle çıkmaz elleri ile açıyı kapatır. İkinci pozisyonda topu elinden kaçırıyor bunlar hata o havada elden kaçar dediğin top pas şiddetinde kavis alarak gelmiyor. Her neyse gerçi burada o pozisyon gol olsa böyle kalecimi olur diyeceklerdi şaşırmamak lazım. Bunu burada Opare için de yaptınız. 45 dakikada Fabri forumda Cordoba Twitter'da Neuer oluyor.
Yarin birgun bu hatalarindan dolayı bir Gol yedigi zaman buyuk hayal kirikligina ugrarsiniz sonra , birdr bu nasil kaleci ya dersiniz..

Boykoya da aynisini yaptiniz iki macla Çöp ilan ettiniz simdide Fabriyi 50 dakikada Yeni Cordoba ilan ettiniz yapmayin..

Çevrimiçi Samet Ç

yağmuru naptın ? Deli gibi yağmuyor yağıyor oyuncular ayakta duramıyor yağmur o kadar şiddetli ki maç iptal oldu ? :)

Sen o yağmurda önünü bile göremezsin adam top'u görüyor ve tutmaya çalışıyor olabilir kayabilir sen ilk müdahelesine sonrasına bak ?
İlk müdahalesinde de bir şey yok çıkış zamanlaması doğru sadece iyi bir golcü olsa o pozisyonu gole çevirirdi. Çıkarken ellerine dikkat ettin mi vücuduna yapışık açıyı kapatma gibi bir amacı yok. Sen hangi kalecide gördün böyle bir şey ?

Etiketler: