2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394630 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı legendmaster

balotelli gibi bir ruh hastasının alınması çok yanlış olur

Çevrimdışı brkntcnr

İşte Beşiktaş'ın Hoffenheim karşısındaki ilk 11'i :Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Olcay, Necip, Atiba, Kerim, Oğuzhan, Aras ve Cenk

Burdan tolga'ya selam olsun sadece Beck'i tutturamadım onuda çocuğunun doğduğunu istanbulda olduğunu unuttum :)
Haydi bakalım allah yardımcısı olsun Fabri' nin de artık daha fazla Tolga izlemeyelim.

Çevrimdışı D-MAN

forvet şu an 1.öncelik olmamalı

Çevrimdışı D-MAN

forumda 64 kişi aktif 212 ziyaretçi var 45 dakikada 1 sayfa geçemiyoruz niye kimse konuşmuyor

Çevrimdışı cursedofdragon

Haydi bakalım allah yardımcısı olsun Fabri' nin de artık daha fazla Tolga izlemeyelim.

gökhan gönülde iyi olur inşallah :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

duymadım
peki gomezle alakalı herhangi bir bilgi var mı

Çevrimdışı Zafer55

İşte Beşiktaş'ın Hoffenheim karşısındaki ilk 11'i :Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Olcay, Necip, Atiba, Kerim, Oğuzhan, Aras ve Cenk

Burdan tolga'ya selam olsun sadece Beck'i tutturamadım onuda çocuğunun doğduğunu istanbulda olduğunu unuttum :)

Necip stoper, tosic solbek olup  ozi-ati önünde kerim mi oynayacak?

Yoksa tosic stoper olcay solbek olup ati-necip önünde oğuzhan mı olacak?
Neciple Olcay okey gibiler buarada

Çevrimdışı Bishamon

Fabri de Gea'yı izleyelim bakalım :D

Çevrimdışı Mehmet57

Balotelli ligin en komple santroforu olur. Raiola falan birkac ay once degistigini soyluyorlardi. Kendini gostermesi icin ideal senaryo. Besiktas'a gel, SL oyna, ligde sampiyonluk/gol kralligi. Cidden degistiyse basari oykusu olabilecek formul var.

Cunki gercekci olalim, sayilan hicbir santroforda Balotelli'nin ozellikleri yok (iyisi ve kotusu). O kotu ozelliklerini azalttiysa bu ligi donunda sallar, Etoo metoo dinlemez. Bizim defans nekadar zorlanmisti adam oyuna girince hatirlayin. Duvar gibi, top saklayabiliyor, adam geciyor, teknik kapasitesi ust duzey. Aslinda tam bizlik.

Çevrimdışı D-MAN

ikinci dediğin bence

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fikret Orman yönetimiyle çok şey değişmiş.
3 sene önce "Balotelli geliyor" denilse kayınpederini camdan atacak olanlar şimdi burun kıvırıyor

Saçma.

E demekki adam 3 sene önce şimdiye nazaran daha iyiymiş şuan berbat halde. Neresi mantıksız böyle düşünmenin?

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Tahminim.

Fabri

Gökhan-----Marcelo---Tosic------Olcay
-------------Atiba------Necip------------
--Aras------------Oğuzhan--------Kerim-
------------------Cenk--------------------

Çevrimdışı brkntcnr

Galiba gökhan - marcelo - tosic - olcay defans hattı olur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şunu anlamıyorum; birine kötü olduğu zaman "bu kötü" ya da iyi olduğu zaman "bu iyi" demek suç mu?

İlerde durum değiştiğinde "haa bak dün şöyle diyodunuz bugün böyle diyonuz" demek nasıl bi mantık ben anlamıyorum.. :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet57

Balotelli'nin zaten ozellikle genc yillarinda cok sorunlu bir oyuncu oldugunu herkes biliyor, ama bir okadar da yetenekliydi. Daha birkac sene once dunyanin en iyi 2-3 yeteneginden biri olarak gosteriliyordu, ama ozellikle medyanin Balotelli'ye karsi bir cadi avina cikmasindan dolayi baya yiprandi.

Dusunun, bu herif daha 18-19 yaslarindayken Italya'nin her stadinda "Balotelli figlio di puttana" diye tezahurat yapiliyordu rakip taraftarlar tarafindan. Ki bunun Turkcesi dul kari cocugu. Dusunebiliyormusunuz Turkiyede boyle birseyin olmasini?

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Balotelli ligin en komple santroforu olur. Raiola falan birkac ay once degistigini soyluyorlardi. Kendini gostermesi icin ideal senaryo. Besiktas'a gel, SL oyna, ligde sampiyonluk/gol kralligi. Cidden degistiyse basari oykusu olabilecek formul var.

Cunki gercekci olalim, sayilan hicbir santroforda Balotelli'nin ozellikleri yok (iyisi ve kotusu). O kotu ozelliklerini azalttiysa bu ligi donunda sallar, Etoo metoo dinlemez. Bizim defans nekadar zorlanmisti adam oyuna girince hatirlayin. Duvar gibi, top saklayabiliyor, adam geciyor, teknik kapasitesi ust duzey. Aslinda tam bizlik.

Stoperde Pedro Franco ile Necip'in oynadığı maçta mı zorlamıştı bizim defansı?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Mehmet57

Stoperde Pedro Franco ile Necip'in oynadığı maçta mı zorlamıştı bizim defansı?

Ersan ile Franco'nun oynadigi deplasman macinda.

Ki, bunlardan cok daha iyisine karsi da bircok kez ustunluk kurdu.

Insanlar Balotelli'nin yapamadiklarini goze batirmayi seviyorlar, yaptigi aptal pirouette gibi. Ama yaptiklarini da unutmayin.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bein Sports da veriyomuş maçı. İspanyol spiker :naughty:

Çevrimdışı OrhanAker

Eto cenk balotelli üçlüsü işimizi çok rahat görür.ömer ve pektemeğin yedek olduğunu düşünürsek.

Çevrimdışı Zafer55

Galiba gökhan - marcelo - tosic - olcay defans hattı olur.
Tosic 1 maç solbek 1 maç stoper ve Olcay solbek...Acaba Hoca "Tosic olsa ne olur olmazsa ne oluru mu" deniyor !  :bandit:

Çevrimdışı Berat

Ön alan baskısı testi.

Çevrimdışı Doğukan E.

fabricio nun demin olcay ın kotu pasında kontorlu ve uzaklaştırışını bir tek ben görmedim galiba ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkan ve Metin Albayrak da kenarda şemsiyeyle takip ediyor maçı :D

Çevrimdışı Berat

Ozzy hazırlık maçı yapma şöyle hareketler.

Çevrimdışı Blackmd1

Etiketler: