City milan Liverpool gibi takımlarda ciddiyet edinememiş balo'nun turkcell süper ligi ciddiye alacağına ihtimal vermiyorum. Bakın bu adamın bir örneği var bizde batuhan. Yeteneklerinden bağımsız olarak kıyaslıyorum ikiside avare. İflah olmaz böylesi, takımı da yaralarlar. Yapmayın allasen !
Sözlerimi Einstein ile noktalıyorum. : "Aptal, aynı şeyi yapıp farklı sonuç bekleyene denir"
Kötüden örnek olmaz diye bir atasözümüzde var eğer yoksa artık var

neden Quaresmadan örnek vermiyorsun bize gelene kadar kovulmadığı takımmı kaldı
bizim dışımızda hala bir takımda bir seneden fazla tutunamıyor

Batuhan gibi muhammet gibi oyuncular farklı quaresma ve balatolli gibi oyuncular farklı
@mellfred batuhan arabasıyla millete hava atar Balatolli benzin istasyonunda insanların araçlarına
benzin doldurur yani biri sonradan görmedir diğeri insanların kendi hakkında olumlu düşünmesi için çabalar
olmayıncada isyan eder biri para kazandıkça bir tarafı kalkar diğeri ünlendikçe insanlar tarafından
sevildikçe durulur. insan olma özellikleri gösterir. Bakın quaresmanın çingene olma konusundaki konuşmalarını dinle
bunun onun içinde duygusal dalgalanmalar yaptığını görürsün peki burda en fanatik renkliler bile
bu noktadan saldırırmı asla o nedenle quaresma Türkiyede kendini rahat hissediyor. Buda oyununa kadar
yansıyor. Balatollide gelse bir süre huyu devam eder zamanla ülkeyi tanıdıkça U dönüşü olur.
Yanlış tahlilde yapıyor olabilirim ama büyük ihtimalle böyle olacaktır.
İşin riski yokmu kesinlikle var ama riskin boyutuna göre kazançda çok büyük Balatolliyi düzeltemezsen bir şey olmaz
gider ama düzeltirsen Beşiktaş kulübünün Avrupa futbol piyasasındaki imajı öyle yükselirki gelecekte bunun kaymağını çok yersin
gomez katkısını düşünün Balatolli bunu onla çarpar. Ben gomez gelse bile Balatolliyi genede alırım o riske girerim.
katkıyı sportif anlamda söylemedim marka değeri olarak yaptığı katkıdan bahsettim.