2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347103 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Keramet kişilerde değil oyun felsefesinde abi. Geçen sene daha ilk maçımızda Mersin'e karşı ne Sosa ne Gomez varken, takım takır takır paslaşıyordu; hatta renkliler sağda solda Beşiktaş böyle paslaşmayı nerede öğrendi falan diyorlardı.

Sosa giderse illaki yerine biri gelecek zaten. Pas trafiğinde çok aksayacak bir adam olmadığı sürece de santrafora benzer pozisyonlar yaratacağımızı düşünüyorum.

katılıyorum ama bu oyun felsefemizi mevcut 4 kanat bu sene ne kadar götürecek ona güvenemiyorum işte. ben frei bizim için hep yetersiz gördüm, maalesef olcay geriye gidiyor ısrarla, Q7 o pas oyununu bozan faktör zaten onunla başka oyun oynanıyor, aras desek tam bir kapalı kutu maç içerisinde sürpriz şıklıklar katsa da tempo ve kondisyon babında kötü die duyumlar var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Keramet kişilerde değil oyun felsefesinde abi. Geçen sene daha ilk maçımızda Mersin'e karşı ne Sosa ne Gomez varken, takım takır takır paslaşıyordu; hatta renkliler sağda solda Beşiktaş böyle paslaşmayı nerede öğrendi falan diyorlardı.

Sosa giderse illaki yerine biri gelecek zaten. Pas trafiğinde çok aksayacak bir adam olmadığı sürece de santrafora benzer pozisyonlar yaratacağımızı düşünüyorum.
Önemli olan o zaten yerine kimin geleceği? Sosa gidip yerine aynı düzeyde birisini almazsan sistem aksar. Gomez gitti yerine Pektemek'i koyalım gibi bişi bu veya Sosa gitti yerine sağlıklı bir veli oynasın veya tolgay demek gibi bişi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Klopp davranışları nedeniyle Mamadou Sakho'yu İngiltere'ye geri gönderdi. Sakho'nun bu olaydan sonra kulüpteki durumu merak konusu. (The Telegraph)

Kiralık girsek pekte güzel olur. :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Remy ve Luiz Adriano bizim sistem için alınabilecek en iyi oyuncular. Chelsea'de yedek kaldığı için göz önünde değil sadece. O zaman Demba'da bize gelmeden önce Chelsea'de süre alamadığı için net golcü değildi bu dediğinden yola çıkarsak.

Gignac net golcü kelimesinin tam karşılığı aslında. Hatta eleştirilmesinin sebebi, oyun içinde olmayıp sadece gol atması.

İstatistiklere baksan Mandzukiç de net golcü sayılmaz, adam Hırvat ligi'nde ve Bayern'de bile 20 lig golü atamamış..
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2016, 14:08:05 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

Önemli olan o zaten yerine kimin geleceği? Sosa gidip yerine aynı düzeyde birisini almazsan sistem aksar. Gomez gitti yerine Pektemek'i koyalım gibi bişi bu veya Sosa gitti yerine sağlıklı bir veli oynasın veya tolgay demek gibi bişi.

Sistem aksarsa santraforun kim olduğunun da çok önemi yok. Zaten pozisyon yaratamazsan, adam gol atamaz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ayrıca Gomez'in topla ilişkisi berbat :D Ciddi anlamda berbat hem de :D
Ama adam attı abi yapacak bişey yok. :D
ağır ya gomez ben daha hızlı koşarım ondan  :evillol: :evillol: :kop: :kop:

Çevrimdışı tuncaboylu

Ayrıca Gomez'in topla ilişkisi berbat :D Ciddi anlamda berbat hem de :D

Ama adam attı abi yapacak bişey yok. :D

Cidden öyle. Son Osmanlıspor maçında attığı golde bile topu net bir şekilde kontrol edemiyor, yeter lan diyip vuruyor ve atıyor.

Ama allah vergisi bir son vuruş yeteneği ve golcü içgüdüsü var. Bir de o özelliği iyi olsaydı, 100 milyon euro'ydu bonserrvisi.

Çevrimdışı mülkübey

o değilde pektemek bizim kadar   Beşiktaş forvet hattının nasıl olacağını  düşünmüyordur   :lol:
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cidden öyle. Son Osmanlıspor maçında attığı golde bile topu net bir şekilde kontrol edemiyor, yeter lan diyip vuruyor ve atıyor.

Ama allah vergisi bir son vuruş yeteneği ve golcü içgüdüsü var. Bir de o özelliği iyi olsaydı, 100 milyon euro'ydu bonserrvisi.
Katılıyorum, fiziğiyle alaklı biraz sanırım bu durum, bu eksikliğini sezgileri ve bitiriciliği ile kapatmış, Zlatan da hayvan gibi fiziğe sahip ama top hakimiyeti üst düzeyde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı murat35

Sosa'nın yerine adı geçen Lucas Lima ile ilgili bilgisi olan var mı? çünkü izlediğim bir, iki maçında çok etkilenmiştim. Zor bir transfer olur ama olursa Sosa'yı unutturur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

o değilde pektemek bizim kadar   Beşiktaş forvet hattının nasıl olacağını  düşünmüyordur   :lol:
Adam nasıl olsa yattığım yerden paramı alıyorum diyor neden düşünsün :D Ahlak önemli bir olgu :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Karısıyla seneye hangi ülkeye gitsek diye kafa patlatıyorlardır.  :s20:

Şöyle ilişkilerimizin çok iyi olduğu bir Anadolu takımı da yok ki adamı kiralayalım, en azından bu seneki maaşından kurtulsak kardır.

Çevrimdışı Bishamon

Pektemek herlade gitmezse sadece UEFa kadrosundaki 4. sıraya yazılacak sonra ilk 18'e bile giremeyecek.

Çevrimdışı tangaz

Sosa'nın yerine adı geçen Lucas Lima ile ilgili bilgisi olan var mı? çünkü izlediğim bir, iki maçında çok etkilenmiştim. Zor bir transfer olur ama olursa Sosa'yı unutturur.

geçen biri tv.de şöyle diyordu "bence tümüyle uydurma bir haber birde adam ekstra golcülerle oynuyordu her pasını santraforlar gole çeviriyordu adamında asisti artıyordu" vbvbv  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı eaglekartal

adriano işinin çok uzamaması şundanda önemli adam pazar geldi hala ses seda yok biran önce kampa katılıp çalışmalara başlamalı zaten eksik takım sezon öncesi kamp önemli uyum açısından hergeçen gün kayıp oluyor bugün ben kampa çalışmalara başlar diyordum bugünde boşa gitti

Çevrimiçi Samet Ç

Karısıyla seneye hangi ülkeye gitsek diye kafa patlatıyorlardır.  :s20:

Şöyle ilişkilerimizin çok iyi olduğu bir Anadolu takımı da yok ki adamı kiralayalım, en azından bu seneki maaşından kurtulsak kardır.
İstanbul'da yaşamak varken Anadolu'ya gitmez. Hiç güç harcamadan yattığı yerden krallar gibi para kazanıyor herif.

Çevrimdışı KUMANOVALI

ilaç olurmu gençler  :D
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2016, 14:28:00 Samet Ç ]

Çevrimdışı OrhanAker

Cleber reis kim olaki :D

Çevrimdışı alimm

lima'yı bize yar etmezler... ama olursa enfes olur...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tangaz

ben bizim başkanın bir çılgınlık yapıp balotelliyi alacağını tahmin ediyorum  :biggrinking:

Çevrimdışı TURKahvesi

ilaç olurmu gençler  :D
Boyko takası ile gerçekleşirse neden olmasın beni son derece tatmin eder
gördüğüm kadarıyla son derece istikrarlı bir oyuncu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben bizim başkanın bir çılgınlık yapıp balotelliyi alacağını tahmin ediyorum  :biggrinking:
eto + balotelli kulağa hoş geliyor abi :D
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2016, 14:39:02 Mehmet Ali C. ]

Etiketler: