2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12344195 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Gomez'in bacağı olamaz bu adam. Bize liderlik vasfı olan bir forvet lazım, Gignac gibi vizyonsuz adamlar değil..
Ona bakılırsa Falcao da parayı tercih ederek Monaco'ya gitti.

Her parayı tercih eden oyuncunun vizyonu yok demek doğru bir bakış açısı değil. Her neyse zaten buralara yolu düşmez boşuna tartışmayalım. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Valla ben Gignac a bakınca Ailton görüyorum siz başka bir şey görüyorsanız bilemem :) Onu geçtim adam da vizyon olsa 29 yaşında Meksika liginin yolunu tutmazdı.
ben beğenirim gignacı mevcut şartlar içerisinde iyi olur ama gelmez abi gomez katkısına yakın katkı verir gomez daha iyi tabi ama işimizi fazlasıyla görür bu adam  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu cümlenin aynısı sezon başı Gomez için de söylenmişti :D

Ayrıca Gomez'in topla ilişkisi berbat :D Ciddi anlamda berbat hem de :D

Ama adam attı abi yapacak bişey yok. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Adamın tüm kariyer özeti :
1 Meksika ligi şampiyonluğu
2 fransa kupası

bu adam 30 yaşında. Bu kadar üst düzey forvetin bu kadar az hatta hiç bir başarısının olmamasını sadece oynadığı takımlara bağlayamayız. Ben yetersiz ve Beşiktaş oyun sistemine uygun olmadığını düşünüyorum, bizim hızlı oyun yapımızda o kalın beliyle hiç bir şey yapamaz.

adam son 4 sezon sırasıyla 18/22/24/32 golle sezonları tamamlamış yükseliş trendinde Toulouseda oynarken TS.ye sanırım hat-trick yapmıştı hepimiz ağzı açık hayran hayran izlemiştik sonrasında yaşadığı sakatlıklar büyük transfer yapabileceği dönemde oyuncuyu geriye götürdü ardından marsilya adama sahip çıktı ve o da üzerine koyarak yürüdü. şimdi bizler burada bir sürü üst düzey ismi anıyoruz ama bence o üst düzeylerin hiç biri de 30dan önce bizi düşünmüyor mesela bony TR.mi? hadi ordan dedi resmen. @mylife1903 dostumun güzel bir lafı var bir sürü oyuncuyu beğenmiyoruz da biz PSG değiliz die. gignacın beğenilmemesi de biraz o hesap gibi oldu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

Satın alma opsiyonlu bir anlaşmayla Alex Mitrovic'i almaya çalışsak şansımız olur mu acaba?

Cenk'in olduğu koşullarda bu tür sıçrama yapmaya müsait oyunculara ilgilenmek gerekir aslında.

Çevrimdışı Tolga

Ayrıca Gomez'in topla ilişkisi berbat :D Ciddi anlamda berbat hem de :D
:icool:

Çevrimdışı BlackEagle26

Huntelaar yeter bana keşke gelse leblebi gibi gol atar

Çevrimdışı tangaz

Huntelaar yeter bana keşke gelse leblebi gibi gol atar

onu bende dillendirmiştim çok da isterim ama dün @Bishamon 3 ayrı makale paylaşmıştı schalkede devam edeceğine dair.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ona bakılırsa Falcao da parayı tercih ederek Monaco'ya gitti.

Her parayı tercih eden oyuncunun vizyonu yok demek doğru bir bakış açısı değil. Her neyse zaten buralara yolu düşmez boşuna tartışmayalım. :)
Monaco (Fransa) nere Meksika nere yahu :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Monaco (Fransa) nere Meksika nere yahu :)

Falcao, A.Madrid'de harika sezonlar geçirdikten sonra daha büyük takımlarda oynayabilecekken Monaco'ya gitti.

İkisi arasında benim açımdan bir fark yok :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Meksika'da oynamasına rağmen Fransa milli takımı'na seçilen bir santraforu istemeyecek kadar geniş bir aday havuzumuz yok.

Şu takımda ve oyun düzeninde ofsayta düşmeyecek kadar kafası çalışan ve kalecinin üstüne top vurmayacak kadar yeterli bir son vuruşu olan bir adam 20 gol atar rahatlıkla.

Çevrimdışı BlackEagle26

Gelsin bize 2.5 milyondan hemen pazartesi başlasın Şampiyonlar Ligi oyuncusu kendisi ne işi varmış Schalke'de  :D

Çevrimdışı OrhanAker

Hiç kasmaya gerek yok eto gelsin 1 sene oynasın :D
Cenkte daha fazla süre almış olur.

Çevrimdışı TURKahvesi

ben beğenirim gignacı mevcut şartlar içerisinde iyi olur ama gelmez abi gomez katkısına yakın katkı verir gomez daha iyi tabi ama işimizi fazlasıyla görür bu adam  :)
ulan Gignac gibi bir oyuncuyu beğenirsiniz Mandzukic gibi oyuncuyu beğenmezsniz ne ayaksınız anlamakta güçlük çekiyorıum vallahi de billahi de.

Çevrimdışı tangaz

Meksika'da oynamasına rağmen Fransa milli takımı'na seçilen bir santraforu istemeyecek kadar geniş bir aday havuzumuz yok.

Şu takımda ve oyun düzeninde ofsayta düşmeyecek kadar kafası çalışan ve kalecinin üstüne top vurmayacak kadar yeterli bir son vuruşu olan bir adam 20 gol atar rahatlıkla.

burada esas mevzu bence şu olacak hepimiz şu takımda ve oyun düzeyinde diyoruz sürekli de bu takımın en çok asist ve ön asist yapan adamı sosa artık yok ya da yok olmak üzere sezonun büyük çoğunluğu ortalıkda görünmese en çok skor yapan wingerı(töre) artık yok. bakalım geçen seneki hücum potansiyelimizi bu sezon ne kadar koruyacağız ya da üzerine çıkabilecekmiyiz? ben en çok bunları merak ediyorum.

Çevrimdışı tangaz

adriano+gg beklerinin varlığı Q7nin ısrarla orta açması gerçekleri beni alıp alıp BAS DOST ismine götürüyor. kafayla 15 gol atar bu adam bu kenar oyuncuları ile.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

burada esas mevzu bence şu olacak hepimiz şu takımda ve oyun düzeyinde diyoruz sürekli de bu takımın en çok asist ve ön asist yapan adamı sosa artık yok ya da yok olmak üzere sezonun büyük çoğunluğu ortalıkda görünmese en çok skor yapan wingerı(töre) artık yok. bakalım geçen seneki hücum potansiyelimizi bu sezon ne kadar koruyacağız ya da üzerine çıkabilecekmiyiz? ben en çok bunları merak ediyorum.
Quaresma 1 sene daha yaşlandı, eldekilerden Olcay zaten son 2 sezondur formu git gide düşüyor. Sosa büyük ihtimalle olmayacak. Şu aşamada bizi ancak Eto'o gibi net bir golcü patlar burada konuşulan adamların çoğu bu tanıma uymuyor ne Balotelli ne hayalde olsa Gignac ne Remy ne Eren Derdiyok. Yıllarca net golcümüz olmamasının acısını çektik Ba ve Gomez ile bu sorunu aştık şimdi tekrar geriye dönüp sistemimiz zaten iyi kim olsa 20 atar muhabbetlerine girmenin manası yok. Farkında olmadan tekrar Almeida gibi adamlar dillendiriliyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kutay

Eto burda geçen sene Gomezin yerine alınsaydı kıyamet kopardı Sampdoria'daki leş gibi performansından sonra kimse istemezdi onu şimdi neden çok isteniyor anlamıyorum   :alala:
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2016, 14:04:17 Kutay ]
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Samet Ç

Quaresma 1 sene daha yaşlandı, eldekilerden Olcay zaten son 2 sezondur formu git gide düşüyor. Sosa büyük ihtimalle olmayacak. Şu aşamada bizi ancak Eto'o gibi net bir golcü patlar burada konuşulan adamların çoğu bu tanıma uymuyor ne Balotelli ne hayalde olsa Gignac ne Remy ne Eren Derdiyok. Yıllarca net golcümüz olmamasının acısını çektik Ba ve Gomez ile bu sorunu aştık şimdi tekrar geriye dönüp sistemimiz zaten iyi kim olsa 20 atar muhabbetlerine girmenin manası yok. Farkında olmadan tekrar Almeida gibi adamlar dillendiriliyor.
Remy ve Gignac = Almeida  :alala:

Çevrimdışı tangaz

sistemimiz zaten iyi demek de doğru değil zaten sistemin en önemli oyuncusu artık yok (sosa) dolayısı ile sistem bu sene ne kadar verim verecek belli değil ben şahsen kanatların hiç birine çok güvenmiyorum Q7,olcay,frei,aras dördüde benim nazarımda soru işareti.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

Keramet kişilerde değil oyun felsefesinde abi. Geçen sene daha ilk maçımızda Mersin'e karşı ne Sosa ne Gomez varken, takım takır takır paslaşıyordu; hatta renkliler sağda solda Beşiktaş böyle paslaşmayı nerede öğrendi falan diyorlardı.

Sosa giderse illaki yerine biri gelecek zaten. Pas trafiğinde çok aksayacak bir adam olmadığı sürece de santrafora benzer pozisyonlar yaratacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Remy ve Gignac = Almeida  :alala:
Net golcüler olmadığını dile getirmek istiyorum. Remy geçen sene 3 gol atmış, ondan önceki sene 9 gol. Gomez'de az atmıştı son sezonunda ama her zaman bir kalitesi vardı. Bu adamlar için aynı şeyi düşünmüyorum, yeterince net golcüler olmadıklarını söylüyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sistemimiz zaten iyi demek de doğru değil zaten sistemin en önemli oyuncusu artık yok (sosa) dolayısı ile sistem bu sene ne kadar verim verecek belli değil ben şahsen kanatların hiç birine çok güvenmiyorum Q7,olcay,frei,aras dördüde benim nazarımda soru işareti.
Katılıyorum bu düşüncene. Söylediğin adamların hiç biri skor tabelasına yüksek etkisi olan adamlar değil, Olcay bir dönem idare ediyordu o da bence formsuz. O yüzden Eto'o önemli diyorum. ELimizdeki mevcut şartlarla ve kadro durumumuza göre alabileceğimiz en risksiz ve iyi adam.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Net golcüler olmadığını dile getirmek istiyorum. Remy geçen sene 3 gol atmış, ondan önceki sene 9 gol. Gomez'de az atmıştı son sezonunda ama her zaman bir kalitesi vardı. Bu adamlar için aynı şeyi düşünmüyorum, yeterince net golcüler olmadıklarını söylüyorum.
Remy ve Luiz Adriano bizim sistem için alınabilecek en iyi oyuncular. Chelsea'de yedek kaldığı için göz önünde değil sadece. O zaman Demba'da bize gelmeden önce Chelsea'de süre alamadığı için net golcü değildi bu dediğinden yola çıkarsak.

Etiketler: