2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12346339 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

MLS özelindeki açıklamaların doğru ama bu transferi imkansız kılmaz oyuncunun mantalitesine bakmak lazım şayet yaşım geçti kalsın derse zaten işe yaramaz ama tekrar yarışmacı bir takımın formasını giymek istiyorum derse de alınabilir. MLS maaşları önemli değil orada şu halimle ben gitsem bana da para verirler orası ayrı bir dünya maaşlar konusunda. Gignac konusu da benzer şekilde seviliyor olması normal adam başarılı. gomez de bizde çok seviliyor ama ayrıldı aramızdan dolayısı ile Gignac da oradan ayrılabilir. zor transferler belki ama ismi geçen bony remy mandzukiç dzeko kadar zor değil bence gignacı getirmek...

Bir de şöyle bir durum var.MLS'teki takımların oyuncunun satılması konusunda herhangi bir söz hakkı yok.MLS yönetiminin izniyle ancak satılabilir.Ayrıca satılsa bile paranın sadece bir kısmı oyuncunun takımına gidiyormuş.

Bunu görünce bende şaşırdım cidden böyle bir şey varmış.

Gignac tabi ki alınabilirliği diğer oyunculardan daha kolay olmalı fakat takımı onu bırakmaz orada da mutlu yani ayrılmak istemez.

Çevrimdışı Aykan19o3

Buradan aldığım cevaplara göre belli ki Cem Dizdar ağır saçmalamış, attığım mesaj sonrası forma fiyatlarından tutun Fikret Orman'ın 15 günde bir basın toplantısı yapmasına kadar didikledi kendisi iyice sıvadı anlayacağınız... Ekranlara çıkıp binlerce, milyonlarca kişiye hitap eden bir kişinin bu denli yanlış bilgiler vermesi hem kendisine hem çalıştığı kuruma hem de Beşiktaş camiasına büyük saygısızlık.
Hadi ben kendisini dinleyince afalladım kısa sürede buraya dönüp kafamdaki soru işaretlerini kaldırdım da kendisine inanan saygı duyan Beşiktaşlılar ne yapacak? Fikret Orman'ı kötü bilecek.
Bundan sonra kendisine ne saygı duyarım ne de denk geldiğimde izlerim.

Çevrimdışı tangaz

Bir de şöyle bir durum var.MLS'teki takımların oyuncunun satılması konusunda herhangi bir söz hakkı yok.MLS yönetiminin izniyle ancak satılabilir.Ayrıca satılsa bile paranın sadece bir kısmı oyuncunun takımına gidiyormuş.

Bunu görünce bende şaşırdım cidden böyle bir şey varmış.

Gignac tabi ki alınabilirliği diğer oyunculardan daha kolay olmalı fakat takımı onu bırakmaz orada da mutlu yani ayrılmak istemez.

bu yazıyı okuyunca gignac'ın yakın arkadaşı olduğunu düşünmeye başladım :) insanlar mutlu olduğu yerlerden de daha mutlu olacakları yerler için ayrılabilirler die düşünüyorum. evet zor ama imkansız bir transfer değil bence. maliyet konusunda da iyimserim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

bu yazıyı okuyunca gignac'ın yakın arkadaşı olduğunu düşünmeye başladım :) insanlar mutlu olduğu yerlerden de daha mutlu olacakları yerler için ayrılabilirler die düşünüyorum. evet zor ama imkansız bir transfer değil bence. maliyet konusunda da iyimserim.

Hayır arkadaşı değilim ama bu adam kariyerinin zirvesinde en iyi sezonundan sonra Meksika'ya gitti.Bir kaç gün önce de zaten burada mutluyum ayrılmak istemiyorum diye bir açıklama yapmış.Takımı da onan memnun.FFP kıskacındayken nasıl alabiliriz bu adamı?  :D

Çevrimdışı tangaz

Hayır arkadaşı değilim ama bu adam kariyerinin zirvesinde en iyi sezonundan sonra Meksika'ya gitti.Bir kaç gün önce de zaten burada mutluyum ayrılmak istemiyorum diye bir açıklama yapmış.Takımı da onan memnun.FFP kıskacındayken nasıl alabiliriz bu adamı?  :D

formülü verdim, satınalma taahhütlü kiralayarak ya da 3 taksitle ilk yıl 150 bin 2. yıl 4,85 milyon 3.yıl ise bonus ödemesi gibi taksitlerle bonservisi alınabilir  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Ç

formülü verdim, satınalma taahhütlü kiralayarak ya da 3 taksitle ilk yıl 150 bin 2. yıl 4,85 milyon 3.yıl ise bonus ödemesi gibi taksitlerle bonservisi alınabilir  :D
Gignac'ı getiremezsin. Meksika kulüplerinden topçu almak kolay değil. Almak kolay olsa Gignac'dan önce Cardona var Sosa'nın yerine abi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gignac'ı getiremezsin. Meksika kulüplerinden topçu almak kolay değil. Almak kolay olsa Gignac'dan önce Cardona var Sosa'nın yerine abi.
Yahu o adam Ailton'dan daha ağır. Napıyorsunuz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

ben Cardonanın yaşı sebebiyle daha zor daha pahalı transfer olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı eaglekartal

adriano neden açıklanmıyor fotoğraf bile paylaşılmıyor klüpten neyi bekliyoruz acaba

Çevrimdışı cursedofdragon

adriano neden açıklanmıyor fotoğraf bile paylaşılmıyor klüpten neyi bekliyoruz acaba

tam ben yazıyordum adam vodafone arenayı bile gezmiş hiçbir fotoğraf paylaşmıyoruz çıldırcam.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tam ben yazıyordum adam vodafone arenayı bile gezmiş hiçbir fotoğraf paylaşmıyoruz çıldırcam.
sakin ol şampiyon bugün akşam kapa 3 yıllık sözleşme yapıldığını bildirirler :D

Çevrimdışı onder23

Trtspor'da Cem Dizdar Fikret Orman yönetimi için 300 milyon tl aldıkları borcu 2 milyar tl'nin üzerine çıkardılar, şampiyon ligi'nden 20 milyon tl gelecek neredeyse yarısı geçen sene Gomez'in maaşına masraflarına gitti (8 milyon tl) şeklinde konuştu.
Önceden de dinlerdim kendisini aklı başında yorumlar yaptığını hatırlıyorum bu sefer aşırı derecede saçmaladı mı yoksa bana mı öyle geldi?

Cem dizdar kelimenin tam anlamıyla "ağız ishali" birisidir. Dinlemeye bile gerek yok
Saçmaladığı o kadar çok şey var ki

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gignac ın özeti
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

başkan artık cool takılıyor barcadan topçu transfer ediyor ve çok da mühim değil tadında yaklaşıyor adriano için önemli bir transfer diyor  :icool:

Çevrimdışı Tolga

Başkan dün Adriano'yu transfer ettik dediği için bu iş resmi olarak bitmiştir.

Maliyeti ile ilgili de açıklama yapılmamasının sebebi de artık belli bir bonservis bedeline kadar KAP'a bildirim yapmayacak olmamızdandır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

sakin ol şampiyon bugün akşam kapa 3 yıllık sözleşme yapıldığını bildirirler :D

gökhan gönül'ün imzasını bile paylaştık.Bu adamın ne geldiğini paylaştık ne sağlık kontrolünü paylaştık oyuncu vodafone arena'yı gezmiş ne onu paylaştık.

Çevrimdışı tangaz

Gignac ın özeti

yok artık  :lol: adam 46 maç 32 gol istatistiği yapmış sanırım bu sezon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cem dizdar kelimenin tam anlamıyla "ağız ishali" birisidir. Dinlemeye bile gerek yok
Saçmaladığı o kadar çok şey var ki
liverpoolu elediğimiz zaman kolay rakip elemek kolaydı gibi bir şeyler zırvalamaya başlayınca bıraktım o adamı boş konuşuyor

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yok artık  :lol: adam 46 maç 32 gol istatistiği yapmış sanırım bu sezon
Adamın tüm kariyer özeti :
1 Meksika ligi şampiyonluğu
2 fransa kupası

bu adam 30 yaşında. Bu kadar üst düzey forvetin bu kadar az hatta hiç bir başarısının olmamasını sadece oynadığı takımlara bağlayamayız. Ben yetersiz ve Beşiktaş oyun sistemine uygun olmadığını düşünüyorum, bizim hızlı oyun yapımızda o kalın beliyle hiç bir şey yapamaz. 
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gignacı beğenmemek iyiymiş kimi alacağız biz   :) :) :)

Çevrimdışı Bishamon

Bu arada Juve'den Pereyra'yı kiralasak hoş olur.Çok çalışan ve koşan bir oyuncu.

Çevrimdışı Tolga

Adamın tüm kariyer özeti :
1 Meksika ligi şampiyonluğu
2 fransa kupası

bu adam 30 yaşında. Bu kadar üst düzey forvetin bu kadar az hatta hiç bir başarısının olmamasını sadece oynadığı takımlara bağlayamayız. Ben yetersiz ve Beşiktaş oyun sistemine uygun olmadığını düşünüyorum, bizim hızlı oyun yapımızda o kalın beliyle hiç bir şey yapamaz
Bu cümlenin aynısı sezon başı Gomez için de söylenmişti :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

gignacı beğenmemek iyiymiş kimi alacağız biz   :) :) :)
Valla ben Gignac a bakınca Ailton görüyorum siz başka bir şey görüyorsanız bilemem :) Onu geçtim adam da vizyon olsa 29 yaşında Meksika liginin yolunu tutmazdı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu cümlenin aynısı sezon başı Gomez için de söylenmişti :D
Gomez'in bacağı olamaz bu adam. Bize liderlik vasfı olan bir forvet lazım, Gignac gibi vizyonsuz adamlar değil..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Alamayacağımız adam için Beşiktaş'ta faydalı olur mu olamaz mı tartışması yapıyoruz. Keşke alabilsek.  :)

Etiketler: