2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12341414 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence aksine her maç 11 de başlamalı. Şenol hoca baskın futbolu seviyor sert önde baskı tempo coşkulu starting vbvb bu oyunda diri istekli Eto'o hemen maçın başlarında girilen 3-4 pozisyonun 2sini sıkıştırabilme potansiyelinde ve doğru eto'o planı bence bu olmalı.
bende böyle düşünüyorum abi maçları ilk yarıda bitirebilmek çok önemli olacak bu sene hamle şansımızın olup olmaması etkilemez böyle olursa vodafone arenada 17 maçın 8 10 tanesini çok rahat kazanacağımızı düşünüyorum iç sahada bu seneki gol beklentim 55  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@tangaz reis bak butun gece yoldaydim astanaya geldim at eti yemeye, simdi istihare oncesi mahmurlukta bu boketti cikti, iyidir ama moskva sonra istanbul da yasar mi?
Sabah aklima ise mantik cevresinde carvalho geldi, monako sonrasi istanbul sikintili
En mantikli stoper ise bu cocuk abi buyur
Andrea Ranocchia
abi o adamı çok severdim 3 4 sene öncesinde inter'de iyiydi ama şuan ne yapıyor bilmem at eti ne ya :D

Çevrimdışı ahmetx

eto'o kariyeri boyunca neredeyse hiç sakatlanmamış  :bandit:
bizim avusturya kampına katılmasın o zaman , seriyi bozabilir.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2016, 12:34:51 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kyiv

Hele bir bilen anlatsa 3 konu hakkında bilgi rica ediyorum.

1. Bu FFP denilen olay sattığın kadar alırsın, denk bütçe. vs. ne kadar daha devam edecek?Önümüzdeki yıl bu konuda rahatlayacak mıyız? Hoş bizi disipline etmesi açısından iyi de oluyor ama yine de eli kolu bazı konularda bağlıyor.

2. Fulya Projesinden kira geliri almaya ne zaman başlıyoruz? Ya  da başladık mı?Bu gelir ne kadar olacak?

3. Süper lig maçları hariç hazırlık vs. maçların yayın anlaşması dsmart ile ne zaman bitiyor?Ne kadar alıyoruz?

Çevrimdışı Deadam

Antalya açıklama yapmış parasız olmaz o iş diye :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Ergin1903

Antalya bonservissiz olmaz diyor. ben makul bedellerle eto nun gelmesine sıcak bakiyorum ama eto 3. 4. Alternatifimiz olmali. Umarim gomez in gitme ihtimaline karşın planlamamizda eto ilk siralarda degildir.

Çevrimdışı Bishamon

Antalya açıklama yapmış parasız olmaz o iş diye :D

1000 lira + yol parası

Çevrimdışı mylife1903

abi o adamı çok severdim 3 4 sene öncesinde inter'de iyiydi ama şuan ne yapıyor bilmem at eti ne ya :D
Zatwn bugun interde iyi olani transfer etme ihtimaliz yok, ya biraz beyinden sakat olacak, ya dususte olacak ya da istenmeyecek, bir kulbu olacak ki takalim hemen kolumuza, kiralik zorlanabilir bu cocuklar benden solemesi.
At eti iyi ve daglikdiri yahu

Hani oyle ingiliz yaris atini yemiyorsun, besi hayvani.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Zatwn bugun interde iyi olani transfer etme ihtimaliz yok, ya biraz beyinden sakat olacak, ya dususte olacak ya da istenmeyecek, bir kulbu olacak ki takalim hemen kolumuza, kiralik zorlanabilir bu cocuklar benden solemesi.

Abi canımız çekti yapma bunu :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi canımız çekti yapma bunu :)
serhat abi at eti nasıl canın çeker ya benim şuan dana bonfile istedi canım :D

Çevrimdışı mylife1903

serhat abi at eti nasıl canın çeker ya benim şuan dana bonfile istedi canım :D
Sen bir kere ye at eti pektemek sonrasi demba, almeyda sonrasi maio gomez gibi kalir bonfilenin yaninda. Dunyanin en iyi etidir yahu. Sogukkken bile yersin, sogukken tadi fume et tadidir.

Veliefendiden sofralariniza bir durum yok yahu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:D olsun abi ben yemem tr'de kesin habersiz yemişimdir ama fiyatı nasıl ucuz bir şey mi :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sen bir kere ye at eti pektemek sonrasi demba, almeyda sonrasi maio gomez gibi kalir bonfilenin yaninda. Dunyanin en iyi etidir yahu. Sogukkken bile yersin, sogukken tadi fume et tadidir.

İşte bilmeyince böyle oluyor. At eti o memleketlerde normal etten daha pahalı çünkü daha çok rağbet görüyor ve kaliteli bir et.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

:D olsun abi ben yemem tr'de kesin habersiz yemişimdir ama fiyatı nasıl ucuz bir şey mi :D
Yok en pahali et asyada suan. En ucuz et domuzdur kimse yemez, sonra koyun, sonra okuz ve en pahalisi at etidir.

Kuzu eti pektemekse at eti vieridir yani

Çevrimdışı tangaz

@tangaz reis bak butun gece yoldaydim astanaya geldim at eti yemeye, simdi istihare oncesi mahmurlukta bu boketti cikti, iyidir ama moskva sonra istanbul da yasar mi?
Sabah aklima ise mantik cevresinde carvalho geldi, monako sonrasi istanbul sikintili
En mantikli stoper ise bu cocuk abi buyur
Andrea Ranocchia

@mylife1903 dostum bu ranocchia sıkıntılı herif aşırı ötesi ağır diyorlar bu çocuk için dönene kadar millet yanından vızır vızır geçiyormuş bizim sistemin adamı değil bence. at eti sonrası bir daha mı istihareye yatsan napsak ki bilemedim  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

İşte bilmeyince böyle oluyor. At eti o memleketlerde normal etten daha pahalı çünkü daha çok rağbet görüyor ve kaliteli bir et.
Ragbet yenilebilir tek et olmasindar. Asyada hayvanlari steplerde besledigimiz icin kisin ac kaliyorlar, bir deri bir kemik ustune genc hayvanlari kesmiyorlar adamlar 30yasindaki okuzun eti kart olur ama at cok ye ye bitmiyor mubarek.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

görüntüsü güzel tr' mutfağında olmadığı için bilmiyorum abi benim için etin kokusu ağır olmayacak denerim rusya'ya gidince koyun eti hayatta yiyemem, dişi kuzu eti'de kokar o da aynı şekil :D

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 dostum bu ranocchia sıkıntılı herif aşırı ötesi ağır diyorlar bu çocuk için dönene kadar millet yanından vızır vızır geçiyormuş bizim sistemin adamı değil bence. at eti sonrası bir daha mı istihareye yatsan napsak ki bilemedim  :alala:
Abi herif dev gibi yahu agir olsun o olmadi boketti var.
ben alexisi oynattigim icin benim kafada yanina italyan gider.
Yasakli1903de vidayi vidalamaya calismislar. Alexisin baldiri olamaz o vida mesela.

Çevrimdışı kartalBaz

Ben eto nun alinacagini dusunmuyorum. Baskan hedef sasirtiyor sadece. Siyahi bir futbolcu olacak ama eto sadece sasirtmaca diye dusunuyorum. Eto isinede karsiyim acikcasi. Alsinlar genc bir oyuncu cenkle degismeli oynasinlar bu takim bu yas ortalamasiyla ikinci yari duser. Bundan sonra alinacak oyuncular genc olmali bence.

Çevrimdışı mylife1903

görüntüsü güzel tr' mutfağında olmadığı için bilmiyorum abi benim için etin kokusu ağır olmayacak denerim rusya'ya gidince koyun eti hayatta yiyemem, dişi kuzu eti'de kokar o da aynı şekil :D
Tam senlik demekki. Kokmaz, hafif, tadi mutis lokum gibi. Bir eksigi bizim buralarda mangalda olmuyor sadece haslama. Danimarkada biftek varmis at etinden ama o at daha yagli baska bir turdur. Eskisehirde yeniyordu eskiden bakmak lazim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dana etinden iyi değil abi, tavuk etinden bile iyi değil bence. İnsanları atlara farklı gözle bakmaya azmettirme:)

Çevrimdışı tangaz

Abi herif dev gibi yahu agir olsun o olmadi boketti var.
ben alexisi oynattigim icin benim kafada yanina italyan gider.
Yasakli1903de vidayi vidalamaya calismislar. Alexisin baldiri olamaz o vida mesela.

bak o boçetti olur bence tataristan falan görmüş moskova iyi hoşda karbuz sıkılmıştır akdeniz iklimi istanbul boğaz rakı şiş kebap ohh miss on numara iş olur 185-186lık herif çok ağır olduğunu sanmam. aslında vida da ersana benziyor o boşluğu doldurabilir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Dana etinden iyi değil abi, tavuk etinden bile iyi değil bence. İnsanları atlara farklı gözle bakmaya azmettirme:)

dostum belki yöresel değişiyordur atların lezzetleri  :naughty:
bu gurme vedat milor bir keresinde TR.de yetişen danaların etlerinin çok kuru saman gibi olduğunu belirtip (hakikatende çocukluğumda yediğim bifteğin tadı hala damağımda şimdikiler çok samanımsı) italyada belli bölgelerde yetişen danalar var onların etini bir yiyin off offf demişti. belki atlarda o hesaptır :)

Çevrimdışı tuncaboylu

dostum belki yöresel değişiyordur atların lezzetleri  :naughty:
bu gurme vedat milor bir keresinde TR.de yetişen danaların etlerinin çok kuru saman gibi olduğunu belirtip (hakikatende çocukluğumda yediğim bifteğin tadı hala damağımda şimdikiler çok samanımsı) italyada belli bölgelerde yetişen danalar var onların etini bir yiyin off offf demişti. belki atlarda o hesaptır :)

Ben Alma Ata'da yemiştim abi. Her türlüsü gelmişti masaya, fümesi pişmişi falan. Tadı vasat gelmişti bana, sertti. Normal tabii, zaten kaslı hayvan.

Bu arada Kımız kadar çirkin bir şey de yokmuş, kusmuk tadı geldi ağzıma. Hemen yutuyordum, ağzımda tadı fazla kalmasın diye. Şubat nispeten daha iyiydi.

Etiketler: