2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337093 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

benden başka tepki koyan yokki
başkan beni takip ediyor :evillol:
alırlarsa pis söverim :bandit:
Necmi abi eren gomezden sonra sisteme en uygun yerli oyuncu karakterden dolayı soğuk bakıyosun sanırım ailesiyle birlikte fener maçını izlemeye gitmiş bu Beşiktaşta oynamasına engelmi senelerce fenerde top koşturmuş kaptanlık yapmış gökhanı aldık oyuncu profesyonel olsun gerisi önemli değil. Eren komple oyuncu hava hakimiyeti olması bu beklerle çok gol attırır.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı TURKahvesi

Çin'de transfer dönemi kapandı.
anladım
az önce kendimce araştırdım durumu
Çin'de transfer sezonu ayın 15'inde kapanmış Demba'nın sakatlığı ayın 17'sinde gerçekleşmiş çok büyük talihsizlik.

Çevrimdışı cursedofdragon

ya şu resmi hesaptan adriano ile ilgili hiçbirşey paylaşmıyoruz ya çıldırıyorum.

Çevrimdışı Ersoy

Gomez kalırsa süper olur be.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tuncaboylu

ya şu resmi hesaptan adriano ile ilgili hiçbirşey paylaşmıyoruz ya çıldırıyorum.

Çıldıracak bir şey yok, rahat olun. Adam bizim.

Çevrimdışı tangaz

Gomez kalırsa süper olur be.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam nazlana nazlana en son evde kalacak  :busted_cop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Forza.55

sosa kalsın ama a2 de. kariyerine kim karar veriyormuş öğrenir 2 sene boyunca.bol bol zamanı olur.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada konu dışı olur mu olmaz mı bilmiyorum ama Beşiktaş' la ilgili olduğu için buraya yazmak istedim. Sizce de kamp ürünleri biraz pahalı değil mi? Ben çok beğeniyorum kamp ürünlerimizi özellikle bu sene de çok güzel ancak fiyatları biraz zorluyor. Kendi adıma ben öğrenciyim benim için zaten pahalı  :lol: :lol: ama benden başka da burada katılan olacaktır sanırım.
[ Son Düzenleme: 25 Temmuz 2016, 14:56:07 brkntcnr ]

Çevrimdışı genki1914

Sosa işi bir kac hfta icinde cozulmeli bize en büyük zarari super kupa olacak...

Guti14

Çevrimdışı tangaz

Sosa işi bir kac hfta icinde cozulmeli bize en büyük zarari super kupa olacak...

belli olmaz belki de atiba-tolgay-oğuzhan üçlüsü parmak ısırtacak performans koyarlar ve aratmazlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

ben Q7nin sezona kötü başlamasından korkuyorum, adam sağlam tatil yapıyor ye iç yat modunda form tutması zaman almaz inşallah. büyük turnuva sonrası sendromu yaşayabilir yaşı da buna müsait  :busted_cop:

Çevrimdışı tuncaboylu

adam nazlana nazlana en son evde kalacak  :busted_cop:

Dortmund istemiyormuş, Bayern almaz, Mönchengladbach kezmez, diğerleri CL'ye katılamıyor. Leverkusen dışında Alman Ligi kapandı diyebiliriz.

Atletico Madrid adı geçmişti de, Simeone'nin sistemine uymaz; Real ve Barca almaz. Sevilla ve Villarreal dışında La Liga da mümkün gözükmüyor.

Premier League de uzak ihtimal görünüyor.

Kısacası kala kala hiç sevmediği Serie A'ya dönecek gibi duruyor. Onun yerine bize gelmeyi seçerse şaşırmam.

Çevrimdışı Kalyoncu

ben Q7nin sezona kötü başlamasından korkuyorum, adam sağlam tatil yapıyor ye iç yat modunda form tutması zaman almaz inşallah. büyük turnuva sonrası sendromu yaşayabilir yaşı da buna müsait  :busted_cop:
Adamda oynama hırsı var abi iki kere şenol hocanın yanında oturdumu anlar durumu 30 dan sonra akıllandı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

benim ekip odunla bekliyor abi oni, kilo falan alirsa dedim kirin kafasinda odunu, her ogunden once tartiya cikariyorlarmis aksamlarida pitbul almislar saliyorlarmis bunun uzerine kosturup, yediklerini eritiyormus.bana oyle rapor geldi

Çevrimdışı tangaz

Dortmund istemiyormuş, Bayern almaz, Mönchengladbach kezmez, diğerleri CL'ye katılamıyor. Leverkusen dışında Alman Ligi kapandı diyebiliriz.

Atletico Madrid adı geçmişti de, Simeone'nin sistemine uymaz; Real ve Barca almaz. Sevilla ve Villarreal dışında La Liga da mümkün gözükmüyor.

Kısacası kala kala hiç sevmediği Serie A'ya dönecek gibi duruyor. Onun yerine bize gelmeyi seçerse şaşırmam.

bende bu söylediklerini düşünüyorum ek olarak west ham ve wolfsburg ihtimalleri de bence masada duruyordur. ben o vizyon mizyon laflarına çok takılmıyorum çünkü. illa hedef aramaz bir noktadan sonra kapağı atacak yer arayacağı günler yakındır. isteyeceği paraları  sadece EPL takımları belli oranda verebilir onun dışında belki wolfsburg 3-3,5 net kazandırabilir. maaşı ciddi sıkıntı bunların. mesea RVPye stoke en fazla kemiksiz 3 vermiş oda fenerde kalmış. yaşı 30 üzeri adamlara kimse bizim verdiğimiz maaşları vermiyor.

Çevrimdışı BlackEagle26

Arkadaşlar Beşiktaş'la fb gs nın toplam sponsorluk gelirlerini karşılaştırmak istiyorum.. Nereden bulabilirim veya bir görsel varmı yazılı olarak

Çevrimdışı Bishamon

Bu arada Süper Kupa için kale arkası tarafımız tükenmiş.Doğu tarafında ise 7 blok kalmış

Çevrimdışı mylife1903

gomez biraz fazla salladi lig sonu, sampiyonluk kutlamalarinin mahmurluguydu herhalde

simdi onun icin en mantiklisi
fioda mustafa pektemek tarzi takilip 11milyoncuku cukkaya getirmek, sonra sezon sonu bonservis cebe hop usa. fon muzugu de artik california dreams mi olur living in ameriga mi olur bilmem.
ha cok futbol oynamak istiyorsa, artizlik yapmasin, kistirsin kuyrugunu gelsin geri ay basina kadar. agustosta gelirse azicik kufur ederim.

Çevrimdışı tangaz

bu arada başkanın açıklamaları gösteriyor ki bizimkiler general bir stoper transferini son güne kadar kovalayacaklar bunda rodolphonun durumuda belirleyici olacak belli ki.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada Süper Kupa için kale arkası tarafımız tükenmiş.Doğu tarafında ise 7 blok kalmış
rakip zayıf heyecan olmaz bana yakın konya ama gitmicem  :evillol:

Çevrimdışı Blackmd1

BJK TV yayın akışında saat 20:30'da BEŞİKTAŞ-UFA macı gösteriyor.Bugün mac mı var  :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada başkanın açıklamaları gösteriyor ki bizimkiler general bir stoper transferini son güne kadar kovalayacaklar bunda rodolphonun durumuda belirleyici olacak belli ki.
rhodolfonun yanına sert ve seri bir stoper süper olur abi ben rholdofoyu beğeniyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çıldıracak bir şey yok, rahat olun. Adam bizim.

adam bizim değil demedim ki zaten.Barçanın sol bek'ini alıyoruz.Millet b.ktan adamlar için dünyanın paylaşımını yapıyor ne sağlık kontrolünü paylaştık resmi hesaptan ne adamın gelişini filan.

Çevrimdışı sozkul

gomez için bakarsınız şimdi de gelebilir dedi gülerek. pusuda onu da bekliyorlar galiba. klüp bulamazsa gelirse kimse şaşırmasın  :ebebe:

Bende öyle düşündüm, hala konuşuyorlar sanırım  :)

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

BJK TV yayın akışında saat 20:30'da BEŞİKTAŞ-UFA macı gösteriyor.Bugün mac mı var  :alala:
yok

Etiketler: