2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12336192 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Başkanın açıklamalarından Sosa gitmeyecek izlenimi çıkardım ben.

ben de yok öyle 3 kuruşa 5 köfte getirsin 7-8 sonra Allah yolunu açık etsin yerine oyuncu hazır ama parasını getirsin meali çıkardım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

benimde kanım o yönde abi umarım kalır sorunumuz çözülürse kalmasından yanayım en azından 5 gol 10 asist demek bu adam

Çevrimdışı Arthur

Bana da öyle geldi. Sanki kafa izni vermişler gibi. Hatta Gomez içinde pusuda beklediğimiz izlenimi verdi. Hayırlısı. Burası Beşiktaş demesi beni bitirdi  :sevinc

Çevrimdışı tangaz

benden başka tepki koyan yokki
başkan beni takip ediyor :evillol:
alırlarsa pis söverim :bandit:

biz neciyiz @Necmi abi eski mesajlarıma bak ereni alırsa bu yönetimi desteklemem diyecek kadar ileri gitmişliğim var. @sozkul abi şahidimdir  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Arena_

Oktay nerde Eto bitmiş  :biggrinking:

Çevrimdışı mylife1903

Dunyanin 1 numarasi turk mutfagidir yahu
Sonra lubnan ve hirvatlar gelir. Cin mutfagi da genistir.
Sondan gelenler alman ve ingilizlerdir
Fransizlari sevmiyorum
Ama ispanyada hep diyetteyim yahu italyada yemekler yeniyor bize yakin.
Ispanyada zaten jamon var adamlar kitabini yazmis o isin.
Futbolcu transfer ederken sikintiya girmiyoruz bu yemek konusunda bence, sansli adamlar turk mutfaginin otesi yok.
Ulan konudisini ne guzel bagladim ahaha turk mutfagi transferlerde bir artidir, sesli guldum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

benden başka tepki koyan yokki
başkan beni takip ediyor :evillol:
alırlarsa pis söverim :bandit:
pektemek gidecekse ben razıyım necmi abi :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

başkan iyi adam ben seviyorum yanlışları olsa bile çok güzel yaptığı şeyler var 10 sene önce demiröreni geçseydi şimdi çok daha iyi durumda olurduk

Çevrimdışı Kalyoncu

Sosa gitmeyecek galiba,normale dönmesi Aralık ayını bulur.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deadam

@tangaz  tatil iş yoğunluğu şampiyonluk sarhoşluğu falan işte :D

Başkanın açıklamasından Gomezin bile dönme ihtimali olduğu düşünülebilir :D

Bir planı var  bakışından gülüşünden hissediliyor.

Neyse Bence Sosa nın pozisyonu Gomezinkinden önemli

Bide kuyruk acısıyla kimi kastettiki ben anlamadım :P
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı TURKahvesi

M.Gomez neden Çin'e gitmez veya Demba Ba'nın yaşadığı talihsiz ve ağır sakatlığından sonra kulübü Fio'ya yüklü (şöyle 15 m.euro gibi) para teklif etmez hiç anlam veremiyorum.  :)

Çevrimdışı OrhanAker

Sosa gitmeyecek galiba,normale dönmesi Aralık ayını bulur.

İlk yarı dokuz doğurtur yine bize gitsin bence.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eto'o gelecek bence.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Necmi abi bu arada başkan 3. yıldız dedi. Bir şey söylemek ister misin? :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eto'o gelecek bence.
gelsin kapımız açık en kötü 15 20'si olur  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

başkanın konuşmalarını nereden bulabilirim kaçırdım :)

Çevrimdışı Kalyoncu

İlk yarı dokuz doğurtur yine bize gitsin bence.
Oğuzhanla idare ederiz başkan para yok, ülkenin durumu, kuyruk acısı olanlar hepsinden bahsetti kalsın artık öyle idare edelim.teklifte çok az demekki

Çevrimdışı tangaz

başkan özetle "beklemeye dewam" dedi  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

M.Gomez neden Çin'e gitmez veya Demba Ba'nın yaşadığı talihsiz ve ağır sakatlığından sonra kulübü Fio'ya yüklü (şöyle 15 m.euro gibi) para teklif etmez hiç anlam veremiyorum.  :)

Çin'de transfer dönemi kapandı.

Çevrimdışı Kalyoncu

başkan özetle "beklemeye dewam" dedi  :D
Gomez gelecek sosa kalacaksa bekleyelim abi biz bekleriz :)

Çevrimdışı murat baltacı

Tüm takımı verelim istersen?
iyi al pektemekle ömeri tepe tepe kullan
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Akil Emre

Chicharitonun gündeme gelme ihtimali var mıdır? Balotelli ve akranları yerine bu adamın gelmesini çok isterim, aynı şekilde Balotelliyi adam edeceğimize bu şansımızı Pato ile değerlendirebiliriz.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Chicharitonun gündeme gelme ihtimali var mıdır? Balotelli ve akranları yerine bu adamın gelmesini çok isterim, aynı şekilde Balotelliyi adam edeceğimize bu şansımızı Pato ile değerlendirebiliriz.

chicharitonun gelme ihtimali 0. leverkusenin en önemli oyuncusu(bana göre). 15-20 milyon gerek.

Çevrimdışı tangaz

bezelyeyi iyi paraya aldılar iyi de kullandılar tekrardan parlattılar satarlarsa da yüksek bedel isterler.

Çevrimdışı tuncaboylu

Oyun sistemimize uygun değil, pivot santrafor arıyoruz.

Etiketler: