2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337307 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Bakarsınız Gomez ilerde tekrar döner.Bakarsınız şimdi gelir...

Deme başkanım. İnanırım.

Çevrimdışı tangaz

İspanya bir nebze de Fransız mutfağında aç kalmak kolay iş değil. İtalyan mutfağı Akdeniz mutfağından bizle benzerlikler taşıdığı için damak kültürü yakın tatlar barındırıyor.

Evet. Gece hayatı da güzeldir.

Bence de... Fish and Chips gerisi hep göçmen yemekleri...

Olabilir.

Atalay yapma, döndürme :) italyanlar kahve ve kruvasanla kahvaltı yapıyor hayat mı bu be  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onder23

Başkan stoper ve santrafor bakıyoruz dedi
Demek ki sosa ile ilgili başkan şimdilik bekliyor

Çevrimdışı tangaz

Bakarsınız Gomez ilerde tekrar döner.Bakarsınız şimdi gelir...

Deme başkanım. İnanırım.

dedi mi bunu:) başkan yapma duygularımızla oynama  :iblush:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Arena_

Fikret Orman: O dakika itibariyle stadımıza askerle helikopter indi. ''Ne yapalım?'' dediler, kaçın dedim. Ne yapacaksınız, çatışacak haliniz yok. Biz kulübümüze verilen maddi zarardan dolayı şikayetçi olduk.

Büyük başkan

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

baskan her defasinda Besiktas dünyanin en büyük takimlarindan türkiyeninde en büyük kulübü demesi acaip hosuma gidiyor. 3-4 dakika aralikla hep dile getiriyor :ok: :ok:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı brkntcnr

dedi mi bunu:) başkan yapma duygularımızla oynama  :iblush:
Dedi valla. Eto'o için de  "Eto'o Beşiktaş'ta oynamak istediğini söylemiş. Şahsen onun gibi bir oyuncuyu şartlarımıza uyarsa Beşiktaş'ta görmek isterim." bunu dedi.

Çevrimdışı tuncaboylu

gidenlerden ben de öyle duymuştum aç kaldık mcdonaldsa saldırdık diyenleri çok duydum. hem ispanya da hem fransa da... biz birkere italyaya gitmiştik iş gezisi amaçlı 4 arkadaş akşam saat 22:30da aç kalmıştık sonra genç bir kız bize biyerleri tarif etmişti oraya gidip iyi kötü bişeyler yemiştik, hatta kız bize istanbulu iyi bildiğini burası ist. gibi değil belli saatten sonra aç kalırsınız ahhh istanbul vbvb demişti.

Onlar da biraz yol yordam bilmez insanlarmış belli ki, biraz bilseler en kötü gider meze niyetine tapas yerlerdi İspanya'da.

Tapasları çeşit çeşit ve çok lezzetli. Akdeniz mutfağı olduğu için damak tadımıza da uygun.

Öte yandan İtalya'da yemek sıkıntı, makarna pizza ve az pişmiş et. Bulup bulacağın bu.

Geçen İtalya'ya yemek belgeseli yapmaya gitmişti yabancı birisi, gittiği adam zeytinyağına kekik koymuş ekmeğe bandırarak yediyordu buna. Yiyen de "vay şöyle güzel vay böyle güzel" diyordu.

Zerytinyağı ve kekik ha, o kadar.

Çevrimdışı atalay

Fransız, Meksika, İtalyan, Çin.

Özellikle Çin mutfağını ben çok beğenmiştim. Kedi köpek demiyorum tabi ki

Meksika mutfağı lezzetli fakat aşırı soslu, baharatlı ve yağlı. Sağlıksız. Fransız - İtalyan mutfağı gayet iyi. Çin mutfağından Gyoza ve kerevizli pilav dışında bir şey yemedim. Sen aşçı mıydın?
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:19:31 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Atalay yapma, döndürme :) italyanlar kahve ve kruvasanla kahvaltı yapıyor hayat mı bu be  :D
kötüymüş kahvaltısı şekere karşıyım abi şekerli çay,kahve içemem nutella,fındık-fıstık ezmesi, reçel pek sevmem sadece yaş pasta ve baklava severim :D

Çevrimdışı tangaz

başkan bizim erene olan tepkimizin farkında "eren beşiktaşlı" die algı yaratıyor

Çevrimdışı tuncaboylu

İngiliz demek istedi galiba  :evillol:

Alman'dır, Alman. Adamların tek bildiği elma ve patates.

Tatlıyı bile elmanın üstüne şerbet koyarak yapıyorlar.

Çevrimdışı İhsan

Fransız, Meksika, İtalyan, Çin.

Özellikle Çin mutfağını ben çok beğenmiştim. Kedi köpek demiyorum tabi ki :D

Dünya'da bir numara Çin'dir. :acim:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Meksika mutfağı lezzetli fakat aşırı soslu, baharatlı ve yağlı. Sağlıksız. Fransız - İtalyan mutfağı gayet iyi. Çin mutfağından Gyoza ve kerevizli pilav dışında bir şey yemedim. Sen aşçı mıydın?

Aynen. Gyoza'yla duygusal bağım var 2 madalya kazandırdı bana :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kutay

Eren umarım gelmez çok tepki gösteririm şahsen
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Bishamon

Alman'dır, Alman. Adamların tek bildiği elma ve patates.

Tatlıyı bile elmanın üstüne şerbet koyarak yapıyorlar.

Hamur işleri  :claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi Samet Ç

Arda için olumlu yaklaştı yapma bunu  :akuma:

Çevrimdışı mylife1903

abi gördüm yengeyi adamın bu kızcağızla resim çektirmesine hak veriyorum  :evillol:
Goruyorum ve arttiriyorum ustat

Çevrimdışı Deadam

Selam Beşiktaş Ailesi
Uzun bir aradan sonra merhabalar;

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı tangaz

Selam Beşiktaş Ailesi
Uzun bir aradan sonra merhabalar;

dostum nerelerdeydin yaa hoşgeldin ):

Çevrimdışı mülkübey

Kaçın muhabbeti süpermiş  :lol:

ayrıca gomez ve karısını ikna ederse  başkanı bir süre zarfında eleştirmem  :D
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı tuncaboylu

Başkanın açıklamalarından Sosa gitmeyecek izlenimi çıkardım ben.

Çevrimdışı tangaz

Arda için olumlu yaklaştı yapma bunu  :akuma:

arda turan gündemimizde yok demiş sıkıntı yok

Çevrimiçi Samet Ç

arda turan gündemimizde yok demiş sıkıntı yok
Sosa'nın durumu netleşirse belki girişimde bulunuruz dedi.

Çevrimiçi Necmi

başkan bizim erene olan tepkimizin farkında "eren beşiktaşlı" die algı yaratıyor
benden başka tepki koyan yokki
başkan beni takip ediyor :evillol:
alırlarsa pis söverim :bandit:

Etiketler: