2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12338142 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu adam çapkın lann, kızı nasıl da kafa kola almış öyle. ist. geceleri yeni bir playboy kazanmaz umarım...
Yok abi bunun başı bağlı :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TURKahvesi

gidenlerden ben de öyle duymuştum aç kaldık mcdonaldsa saldırdık diyenleri çok duydum. hem ispanya da hem fransa da... biz birkere italyaya gitmiştik iş gezisi amaçlı 4 arkadaş akşam saat 22:30da aç kalmıştık sonra genç bir kız bize biyerleri tarif etmişti oraya gidip iyi kötü bişeyler yemiştik, hatta kız bize istanbulu iyi bildiğini burası ist. gibi değil belli saatten sonra aç kalırsınız ahhh istanbul vbvb demişti.
:lol:

Çevrimdışı İhsan

İspanyol mutfağı nasıl dünyanın en kötü mutfağı?! @mylife1903 Yapma!

İngiliz demek istedi galiba  :evillol:
Come to Beşiktaş

Baskan yine paradan girdi konuya :lol:

Çevrimdışı tangaz

Yok abi bunun başı bağlı :evillol:

ne başı bağlılar gördük yengenin her türlü affetme potansiyeli var adrianodan iyisini mi bulacak hem para da gani  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İhsan

bu adam çapkın lann, kızı nasıl da kafa kola almış öyle. ist. geceleri yeni bir playboy kazanmaz umarım...

yengeyi görmedin galiba
Adrianoya nefes aldırmaz
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

yengeyi görmedin galiba
Adrianoya nefes aldırmaz

abi gördüm yengeyi adamın bu kızcağızla resim çektirmesine hak veriyorum  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

Hep acim @atalay yahu burger king falan gorunce usain boltun rekorunu kiriyorum

O paella dedikleri karman corman pilavimsi yiyecekleri off yenmiyor
Kilicbaligini guzel yapiyorlar o zaten oyle bir et ki onu rezil edemezsin.
Jamon disinda bisi yemiyorum. Jamon kavun
Yok vallahi @atalay adamlarin bir mutfagi. Yemekleri mundar ediyorlar. Enginar falan bile yapamiyor adamlar.
Avrupada en iyisi hirvatlardir. Her kulturden gelme mutfaklari vardir.

Damak zevkine göre değişir elbette lakin en kötü olacak kadar değil. İspanyol bir hatun bul, seversin. @mylife1903 Nerede bulursun bilmiyorum ama Peru mutfağını tavsiye ederim.

Çevrimdışı İhsan

Merak edenler ve surekli soranlar için

ADRIANO SAĞLIK KONTROLÜNDE :busted_cop:

Abla fena yapışmış.
Sağlık sorunu olsa bile geçer not vermiştir Adrianoya :kop:
Come to Beşiktaş

Baskan ACI GERCEKLERI yuzmuze yuzumuze vuruyor :tabe: :by2: :by2:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Baskan ACI GERCEKLERI yuzmuze yuzumuze vuruyor :tabe: :by2: :by2:

ne diyor seyredemiyoruz

"Kaçın" :kop:
Koptum orada yaa

Napocaksiniz catismaya mi girceksiniz :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Koptum orada yaa

Napocaksiniz catismaya mi girceksiniz :kop:

Aynen :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

ne diyor seyredemiyoruz
Her toplantıdaki "Transfer yapmak çok kolaydır" lafını duydum az önce  :lol: :lol: :lol:

ne diyor seyredemiyoruz
Olaylardan dolayı transferde zorlaniyoruz diyor

Ulkemizin duumunda bir sikinti yok ama disardan oyle görmüyorlar diyor

Transfer etmek istediğimiz oyunculara telefon acip gelmemesi icin aklini karıştırıyorlar diyor

Oyuncu satmadan oyuncu alamiyoruz diyor

Adrianoyla devre arasindan beri ilgileniyoruz dedi :alala:

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Blackmd1

Başkan formda fena laf soktu fenere  :lol:

Çevrimdışı goktasoktay

satmadan alamıyoruz diyor başkan. peki marceloyu ve adrianoyu nasıl aldık? evet bu konuda burada yüzlerce mesaj yazıldı. ben sürekli okuyorum, buralardayım biliyorum muhabbetleri ama başkan sanki başka transfer yapamayacakmışız gibi bir algı oluşturdu bende :dontknow:

Çevrimdışı onder23

Mathieu iyi futbolcu allah sahibine bağışlasın  :icool:
Başkan başka futbolcular ile de ilgileniyoruz dedi.
2 Eylüle kadar transfer devam ediyor dedi başkan mesaj alındı  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı atalay

gidenlerden ben de öyle duymuştum aç kaldık mcdonaldsa saldırdık diyenleri çok duydum. hem ispanya da hem fransa da... biz birkere italyaya gitmiştik iş gezisi amaçlı 4 arkadaş akşam saat 22:30da aç kalmıştık sonra genç bir kız bize biyerleri tarif etmişti oraya gidip iyi kötü bişeyler yemiştik, hatta kız bize istanbulu iyi bildiğini burası ist. gibi değil belli saatten sonra aç kalırsınız ahhh istanbul vbvb demişti.

İspanya bir nebze de Fransız mutfağında aç kalmak kolay iş değil. İtalyan mutfağı Akdeniz mutfağından bizle benzerlikler taşıdığı için damak kültürü yakın tatlar barındırıyor.

o değilde atalay portekiz mutfağını merak ediyorum lizbon balık restaurantlarıyla doluymuş gittin mi oralara

Evet. Gece hayatı da güzeldir.

İngiliz demek istedi galiba

Bence de... Fish and Chips gerisi hep göçmen yemekleri...

Balık ve deniz hayvanları yemeyi sevmiyordur.

Olabilir.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:19:43 atalay ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Olabilir.

İspanya bir nebze de Fransız mutfağında aç kalmak kolay iş değil. İtalyan mutfağı Akdeniz mutfağından bizle benzerlikler taşıdığı için damak kültürü yakın tatlar barındırıyor.

Evet. Gece hayatı da güzeldir.

Bence de... Fish and Chips gerisi hep göçmen yemekleri...

Fransız, Meksika, İtalyan, Çin.

Özellikle Çin mutfağını ben çok beğenmiştim. Kedi köpek demiyorum tabi ki :D

Çevrimdışı goktasoktay

gomez için bakarsınız şimdi de gelebilir dedi gülerek. pusuda onu da bekliyorlar galiba. klüp bulamazsa gelirse kimse şaşırmasın  :ebebe:

Çevrimdışı Blackmd1

Fikret Orman:
"Bazen hedef şaşırtma da yapıyoruz. Kime elimizi sürtsek, kuyruk acısı olan kulüpler 1'ken 5 teklif ediyorlar."
 :kop:

Etiketler: