2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349065 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Mandzukiç ve Falcao'da gelmez zaten Falcao'ya paramız yetmez.

Çevrimdışı TURKahvesi

öncelikle Adriano transferimiz hayırlı olsun Beşiktaşımıza
Kolarov beklentisinin getirdiği hayalkırıklığından sonraki süreçte alınabilecek en iyi ve özellikle nokta atışı diyebileceğimiz transferlerinden birisi gerçekleştirilmiştir
bu vesile ile başkan ve yönetimi canı gönülden kutluyorum (devamının gelmesi dileğimle)
üstelik Roma gibi elit kulüplerden birinin Adriano için bonservis ücreti olarak 5 m.euro gibi bir rakamdan bahsedilirken ellerinden kapmış olmak gerçekten ne kadar anlamlı ve değerli olduğunu görüyoruz
sağ ve sol bek tamamdır
şimdi sıra diğer "nokta atışı" transferlerimizde.

Çevrimdışı Türkay

Forvet kolay Şenol Hocam her türlü gol kralı yapar bence gelecek oyuncuyu da asıl mesele Sosa'nın yerine gelecek isim o önemli.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı tangaz

yeni manchester united'a gitti ya :)

biliyorum dostum. adamın egosuna hayranlığım nedeniyle paylaştım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Mandzukic mi sizce yoksa falcao mu hangisini istersiniz ?

elbetteki Falcao. sıklet farkı var ikisi arasında Falcao bizde 50 gol atar. diğer taraftan yeni beklerimizle Bas Dostta çok kafa golü atar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

balotelliyi alıcaz. istiareye yattım o çıktı rüyamda, tek sıkıntı rüyada zenci görmekti :fkr:
Abi sorma ben de dun butun gece dusundum, dusundum adrian lopezi buldum cevap olarak, hem sosanin yerine hem cenkin yanina kullanabiliriz, en ekonomik cozum bence.

Çevrimdışı tangaz

öncelikle Adriano transferimiz hayırlı olsun Beşiktaşımıza
Kolarov beklentisinin getirdiği hayalkırıklığından sonraki süreçte alınabilecek en iyi ve özellikle nokta atışı diyebileceğimiz transferlerinden birisi gerçekleştirilmiştir
bu vesile ile başkan ve yönetimi canı gönülden kutluyorum (devamının gelmesi dileğimle)
üstelik Roma gibi elit kulüplerden birinin Adriano için bonservis ücreti olarak 5 m.euro gibi bir rakamdan bahsedilirken ellerinden kapmış olmak gerçekten ne kadar anlamlı ve değerli olduğunu görüyoruz
sağ ve sol bek tamamdır
şimdi sıra diğer "nokta atışı" transferlerimizde.

AS gazetesinden biri bu fikret orman çok fena biri messiye talip olsa 5-10 milyon euro arasında bir rakama alır o nedenle o işe kalkışmasın demiş  :biggrinking:

Çevrimdışı tangaz

Forvet kolay Şenol Hocam her türlü gol kralı yapar bence gelecek oyuncuyu da asıl mesele Sosa'nın yerine gelecek isim o önemli.

aynen katılıyorum. umut buluta bile 17 gol attırmış  :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

Mandzukiç ve Falcao'da gelmez zaten Falcao'ya paramız yetmez.

nedemek yetmez juventusun elinde çok forvet var :)

mario mandzukic'e biz direk şampiyonlar liginde oynucaz seni 1 sene kiralamak istiyoruz.Juventus klübüne 2.5 milyon € kiralama ücreti oyuncuya yıllık 3.5 milyon € verirsin gomez'de olduğu gibi :)

Ki zaten gomez'de yaptığımız gibi  bir anlaşma yapmak istiyormuşuz :)

Çevrimdışı mylife1903

AS gazetesinden biri bu fikret orman çok fena biri messiye talip olsa 5-10 milyon euro arasında bir rakama alır o nedenle o işe kalkışmasın demiş  :biggrinking:
Pesinde odememis yahu kredi kartina 3 taksit yapmis baskan, gelecek bonuslari da baska transferde kullanacakmis.

hayır önemli olan şenol hocanın oyun anlayışı :)

Hatırlayın geçen sene geçen sene yedekler bile ziraat kupasında hazırlık maçlarında hep aynı oyunu oynamaya çalışıyordu :)

Çevrimdışı tangaz

Abi sorma ben de dun butun gece dusundum, dusundum adrian lopezi buldum cevap olarak, hem sosanin yerine hem cenkin yanina kullanabiliriz, en ekonomik cozum bence.

kağıt üzerinde tezin mantıklı. adrian lopezi bizi rezil ettiği maçtan beri takip ederim garip şekilde düşüşte sürekli, beklenen çizgiye ulaşamadı tekniği falan çok fena ama et mi tavuk mu belli değil tiplerden ispanyol olması da ayrıca korkutuyor beni. bi bu birde diego capeli çözemedim ben...

Çevrimdışı tangaz

m.gomez bir başka takıma imza atmadan evvel içimde hep bi son umut olacak...

Çevrimdışı Savaş

Ulan Gomez. Huyunu suyunu bildiğin takım. Stadı gördün atmosferi yaşadın kral gibisin burda milli takıma da gidiyorsun  ne iş çıkartıyosun başımıza ya.

Gel oyna topunu işte ne cins adamsın. Uğraştırıyo bizi ya.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TURKahvesi

bizim için bitti M.Gomez boşuna umutlanma
bundan sonraki süreçte en büyük beklenti ve dileğimiz yüklü bir bonservis ücretiyle satılmasıdır
oradan gelecek paraya ihtiyacımız var.

Çevrimdışı Efe

mandzukic gelsin gol atmaya bıkar çok iyi transfer olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@mylife1903 Abi nasıl en sorunsuz tarafımız arka taraf anlamadım stoper yok halen ?

Marcelo - Alexis - Milosevic , kaliteden epey bir uzak :)
geçen seneki stoperler gittimi :alala:
nasıl yok biz onlarla şampiyon olmadıkmı. hatta kullanamadığımız rudolfhoda geri geldi
iyi bir lider stoper alınırsa cl için iyi olur ama ligde gayette yettiği geçen sene kanıtlanmış
bir stoper tandemi var kaldıki yeni gelen beklerle geçen seneye göre katlanmış bir güce sahip savunma hattımız var
kabul etsekte etmesekte bizim önceliğimiz değişti şu anda giden ve devre dışı kalan gomez ve sosanın
yerinin dolması birinci önceliğimiz. sonra imkanımız ve gücümüz kalırsa stoper düşünülmeli bence
şu anda lig için kafidir.

Çevrimdışı Türkay

Valla benim hala bi umut var :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

valla benimde içimde öyle bir umut var abi sanki biz forvet bulamıcaz gomezde başka takımla anlaşamıcak gibi. :)

En sonda bize kalıcak gibi :)

Çevrimdışı Bishamon

nedemek yetmez juventusun elinde çok forvet var :)

mario mandzukic'e biz direk şampiyonlar liginde oynucaz seni 1 sene kiralamak istiyoruz.Juventus klübüne 2.5 milyon € kiralama ücreti oyuncuya yıllık 3.5 milyon € verirsin gomez'de olduğu gibi :)

Ki zaten gomez'de yaptığımız gibi  bir anlaşma yapmak istiyormuşuz :)

Adam zaten juventus'ta net o kadar kazanıyor Türkiye'de oynaması için en az 5M vermek gerekir.Güzelim İtalya''da yaşamak varken niye buraya gelir insan?

Çevrimdışı TURKahvesi

Adam zaten juventus'ta net o kadar kazanıyor Türkiye'de oynaması için en az 5M vermek gerekir.Güzelim İtalya''da yaşamak varken niye buraya gelir insan?
şu tavır ve huyunuzdan vazgeçin tepemi attırıyorsunuz gece gece  :akuma:

Çevrimdışı Alper1903

Boşuna umutlanıyoruz ama Gomez dönüyorum dese, bizi o kadar süre oyalamasına rağmen tavır koymam.

Çevrimdışı Bishamon

şu tavır ve huyunuzdan vazgeçin tepemi attırıyorsunuz gece gece  :akuma:

Gerçekleri söylüyorum...

Çevrimdışı Zafer55

Hazırlık maçını izleyemedim.Sosa nın pozisyonunda hoca kimi/kimleri denedi?

Çevrimiçi Necmi

Ben yine de belirttiğim üçlüden 2sini çıkartıp adam akıllı bir stoper alırım abi, senin fikrine de saygım var :)
bana kalsa bende messiyi CR yi neueri bile alırım
ama hayallerle takım yönetilmiyor @TWSS
ikisini elden nasıl çıkartacaksın bunlar bozdurulacak malmı
gitmek isterlerse giderler.birde gidecek yer bulurlarsa
sende yerlerine paran varsa olduğu kadar alabilirsin yani büyük ihtimal alacağın
göndereceklerinden ne kadar iyi olacak. şu anda hayati 4 noktamız var biri forvet eldekilerle gidemeyiz
ikinci Ozi sakatlansa yerine koyacak oyuncumuz yok üçüncü atiba yedeği yok dördüncü sol bek aldık ama sakatlanırsa yerine oyuncu yok
iki stoper gönderip yerine bir tane almak demek sezona yedek stopersiz girmek olur beşinci bir
tehlikeli bölge yaratırsın geçen sene iki stoperden olduk unuttunuzmu iki maça stopersiz çıktık
ve en önemli yedekli olması gereken bölgedir. en diri olması gereken bölge

Etiketler: