2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12346493 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

benim sucum yok ya :iblush:, ama yinede birseyler yapmak lazim, var bi ugursuzluk
Sen radara yakalandin artik. Kamp raporlarini senden isteyecez, bir operasyon planlarsak liderlik edeceksin... Guzel bir ajanimiz var kamp yerinde

Çevrimdışı Berat

Mp kampta mi bir mektup yazalim ulastiralim elden

Elinden raporu kaçırır , bir araba tekerliğine kaptırır o  :)

Çevrimdışı Ersoy

Forvet bu hafta içi gelir bence.
Gelmesi lazım artık zaten süper kupa var.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Turco

eto'o ve balotelli  bize gelmek istiyor eğer yönetim diğer isimlerle anlaşamazsa  yönetim bu ikisinden eto'o da karar kılacaktır

eto'o geçen sezon attığı gollere bakınca bitmemiş ,adamın yaşına bakmamak lazım kendisine iyi bakmıştır bizim futbolcular 32-33 üne gelince çöküyor bence etoo iş yapar bu kadroda.tabkiki de gomezin yeri ayrı .
forvet tranferinde kaliteye önem vermek lazım top ayağına gelince dağlara taşlara atanlardan çok çekmedik eto'o nun fiziki durumu takıma ayak uydursun iş yapar  adam kalite kokuyor ve tecrubesi yeter .

Eto'nun fiziki durumu takıma ayak uyduramaz. Adam 36 yaşında, Antalya'da başarılı olmasının sebebi tüm takım ona çalışıyor. Artı bu adam pres yapmıyor, fazla yormuyor kendini enerjisini tasarruflu kullanıyor. Yoksa kaldıramaz o tempoyu.

Beşiktaş'ın forveti pres de yapacak, tekmeye kafada sokacak. Eto bunları yaşı itibari ile yapamaz. Eto mu Cenk mi deseler Cenk derim.

Forvet alacaksak Cenk'den çok daha iyi bi forvet almamız gerekir, o kadar iyisini alamayacaksak Cenk'le devam ederiz daha iyi.
Cenk'in artıları Eto'dan daha fazla, yaşı da henüz genç. Eto ile Cenk arasında kalıyorsak ki kalıyoruz o zaman Cenk'le devam etmek daha mantıklı. 36 yaşında gelmiş adam Beşiktaş'ın forveti olur mu hiç ? Bi kere imajımız zedelenir Katar ekibimiyiz biz ? Gomez'den sonra Eto olmaz.

Forvete bizden çok çok daha fazla ihtiyacı olan GS bile Eto'yu istemezken bizim almamız ne derece doğru ?

Çevrimiçi murat

Para yok yahu
Bizim takim zaten psg city falan degil, her sezon bir eksigimiz olacak, muhim olan hocanin sayisal eksikligi olmamasi ve elindeki malzeme ile maksimum lezzette yemek pisirmesi.
Rodolfo agir koyarsin yanina alexisi
Marcelo bombaci yanina saglamci tosicle oyna falan filan, senol hocanin da elinde 5 tane stoper varken daha hala stoper istemesi normal degil. Bu 5 oyuncu da vasat ustu oyuncular, iyi bir duzen icinde faydali olurlar. Bu oyuncularin hepsi ligimizde her takimda oynarlar. Simdi pepe gelsin rodolfo ile oynasin tamam ama yok iste alamiyoruz, zorlamanin manasi yok. Gustavo gomez falan da kimse baresi performansi beklemesin bence ersan ayarinda performans verir encok.
Stoper yerine mesela kaleci transferi olursa cok daha yerinde olur aslinda ama fabriyi alarak o isi de kapattik. Duzgun bir takimin kalesi soyle olur birinci kaleci, tolga, utku. Simdi bu ospina tarzi biri gelseydi harika olacakti. Bu stoperleri ayrica bir de ismailsiz izlemek lazim. Marcelo bombasini yapti zaten hazirlik macinda. Millet biraz fazla abartti bence marceloyu ayni alexisi linc ettigimiz gibi. Normal bizim seviyemizde oyuncular bunlar, bu iki oyuncunun en buyuk eksikligi sakat olmalari zaten bunlarin sakar olmayanlari cok pahali olur.
Ortasahaya bir turk transfer lazim, belki dusunmuyorlar ama kesin lazim, gokhan inler adimgectimkendisinyabancimstatusunde ve pahali bir oyuncu gerek yok.

Sundedigim adrian lopezi bir izleyin hele cok faydali olur bize
ortasahaya türk gençlerden irfancan iyi olur çift 8 e devam ederiz.pektemeği gençlere takas olarak geri göndeririz.

Çevrimdışı onurturan

tolgayın elini aynı liverpool maçındaki gibi sarmışlar vallahi eski foto sandım  :o_o:

Çevrimdışı cursedofdragon

bony başka takıma imza atmış.

remy,falcao,mandzukic,eren derdiyok,eto ilgilendiğimiz forvetlermiş.

Çevrimdışı Türkay

Başkan yarın açıklama yapacakmış gündeme dair.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Bishamon

kime gitmis ?
Bir yere gitmedi

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

balotelliyi alıcaz. istiareye yattım o çıktı rüyamda, tek sıkıntı rüyada zenci görmekti :fkr:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Ç

Bony 15 milyon pound eski takımı Swansea olacak büyük bir ihtimalle. Turgay Demir'de millete Bony %70 tamam diyor akıl var mantık var 40'a aldığı adamı en az 4-5'e kiraya verir City.

Çevrimdışı onurturan

balotelliyi alıcaz. istiareye yattım o çıktı rüyamda, tek sıkıntı rüyada zenci görmekti :fkr:
:nerd:

Bir yere gitmedi

turgay demir dedi swanse city galiba.

Çevrimdışı Bishamon

turgay demir dedi swanse city galiba.
O nerden biliyormus hicbir ingiliz kaynaginda yok oyle bir sey once Turkiyede duzgun haber yapsin

Çevrimdışı onurturan

Bony 15 milyon pound eski takımı Swansea olacak büyük bir ihtimalle. Turgay Demir'de millete Bony %70 tamam diyor akıl var mantık var 40'a aldığı adamı en az 4-5'e kiraya verir City.
Turgay Demir i duyunca küfür yemiş kadar oluyorum artik..

Çevrimdışı tangaz

zlatanı alalım tam bizlik herif. adam twit atmış "pogba pahalı biliyorum. benim forma satışımın bi kısmıyla ödenir"
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

zlatanı alalım tam bizlik herif. adam twit atmış "pogba pahalı biliyorum. benim forma satışımın bi kısmıyla ödenir"

yeni manchester united'a gitti ya :)

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Ahh aah h ! Mandzukic  gelse  forvete  .. Arkadaslar  netten  Mandzukic  diye yuklenelim.. Juve;nin  forvet fazlais var  son transferden  sonra..
Yorgo

Çevrimdışı Kutay

Mandzukic mi sizce yoksa falcao mu hangisini istersiniz ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu bizim Mario bence dönüp dolaşıp bize gelmek isteyecek içimde öyle bir his var.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Mandzukic mi sizce yoksa falcao mu hangisini istersiniz ?
ben  Mandzukici tercih  ederim hem kafa toplarindaki  bitiriciligi  olsun hem son vuruslar  olsun  cok iyi  ..Her seyden ote  Falcao ya nispeten  daha istikrarli  bir oyuncu ... Onun disinda  az  evvel Kalyoncu arkadasimizin  soyledigi  Mario Gomez  donup  dolasip bize  gelecek lafina da  ucundan katiliyorum .. Artik istegim mi  beni sartlandiriyor, onu  bilemiyorum ama .. Gorcez  :D :ok:
Yorgo

Çevrimdışı alimm

Bu bizim Mario bence dönüp dolaşıp bize gelmek isteyecek içimde öyle bir his var.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

niyeyse o his bende de var...
fakat bi klüple anlaşmadan veda açıklamasını yapmazdı düşüncesindeyim...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Türkay

Deplasman yasağı kalksın diyor bizim kulüp.

Beşiktaş'tan tüm spor kamuoyuna ve yöneticilere tribünlerde birlik çağrısı:
Türkiye farklı siyasi görüşlerden, inanış, kültür ve geleneklerden insanlarımızla tek yürek oldu. Hep birlikte demokrasisine sahip çıktı. Tarihe ve dünyaya biz birlikteyiz mesajı verdi.

O mesaj taraftarlarda da yankısını buldu. Farklı renklere gönül verenler, kırmızı beyaz altında tek yürek olup, "yaşasın demokrasi, darbelere hayır" dedi.

Şimdi sıra bizde ve Türkiye Futbol Federasyonu'nda; renklerin kardeşliği ve birliği statlara yansımalı. Taraftarlar aynı duygularla, hep birlikte eskiden olduğu gibi omuz omuza maç seyretmeli.

Beşiktaş JK olarak, tüm ezeli ve ebedi rakiplerimizi Vodafone Arena'da ağırlamaktan onur duyacağımızın bilinmesini istiyoruz.

Beşiktaş Ailesi olarak bu çağrımızın diğer kulüpler ve camiaları tarafından olumlu karşılık bulacağına inanıyoruz.

Beşiktaş JK
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Etiketler: