2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368436 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

Yalnız Adriano'dan önce az daha Braga'dan Djavan'ı transfer ediyormuşuz.
Allah korumuş
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Bishamon

Nerede bu Adriano'nun ucagi yahu?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

ooo KAPımız gelmiş hoş gelmiş  :halay:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı LuceGel

Nerde bizim uçak takip ekibi link filan verirlerdi buralar hep dutluk olmuş  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Rasim

Aspora Adriano agir gelmis herhalde Kap bildirimini haber yapmiyorlar  :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

yaparlar mı hiç :D

Çevrimdışı bjk4ever

Kucka takasina anlam veremiyorum. Bizim gecen seneki yegane farkimiz 2 ofansif orta saha oyuncusu ile oynayip forvet hattimizi daha efektif kullanmamiz.
Sosa yerine Kucka veya Tolgay gecerse bundan ciddi odun veririz. Ki Oguzhan bir 10 numaranin ozelliklerini yuzde yuz olarak tasimiyor, tam bir 8 numara kendisi.
Oguzhan'i ileri kaydirmak Pirlo, Xavi, Modric'i kaydirmak kadar mantikli (yani mantiksiz). Ki gecen sene gosterdigimiz defansif zafiyetler back'lerin upgrade edilmesiyle kismen
cozulmustur. Iyi bir stoper gelirse daha da rahatlariz. Honda ve Luiz Adriano dururken Kucka takasi gereksiz olur.

Çevrimdışı mylife1903

Abi balotelli aşırı yetenekli aslında ama kafadan sakat

Futbolun kotu cocugu o be ya, gelsin birlikte tedavi oluruz. Su an bir gelirse butun camiayi heyecanlandirir. Kalan ismi gecenlerden hic biri o heyecani getirmez. Eto ile beraber alacaksin riski azaltacaksin.
Aslinda tam bizlik bir adam var simdi soyleyecem ama her turlu linc edeceksiniz.

Adrian lopezi gozum kapali getiririm bugun yonetici olsam. Manyak bir futbolcudur, ispanyanin en teknik oyuncularindan biridir uyum saglarsa sosa katkisi verir ve sosayi unutturur, ikinci forvet olarak oynar, tek forvet olarak ic saha maclarinda oynar ama pivot santrafor olamaz. Bizim oyun yapimiza cok uygundur. Alir verir, top kaybetmez, birebirde butun rakip defansi surundurur ustelik iyi karakterdir, kaybolmaz sahada. Tek eksigi herif ispanyol tutmuyor iste. @atalay ne dusunuyor sormak lazim, maliyetlimbir futbolcu degildir, elde patlama ihtimali de yok, opsiyonlu kiralik olursa mutis olur.
Adetim degildir futbolcu yazmak ama var besiktasa uygun gordugum isimler, maliyetine kadar dusunurum yazarken. Bu adrian lopez tam bizim takima uyar, sosanin yerine oynar, cenkin yaninda oynar, tek basina oynat, ortasahada oguzhanin yerine oynar, neyse

Baskanin sapkadan tavsan cikartmasini bekliyorum boyko+elde nevarsa ile raketciyi biraz zorlasak ileriye eto-balotelli eto-adrian gibi masrafsiz iki transfer ile rakipleri osurturuz

Çevrimdışı mylife1903

Soda icip gargara yapsin, serefli medya, ayiptir uleeen sonra besiktasli neden spor yazarlarini sevmiyor, besiktasli neden gazete almiyor.
Ulan 1 kere deneyin be besiktasliya urun satmayi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez ve sosa kalsaydı çok rahat şampiyonduk şu sistemde 90 golü geçerdik bence

Çevrimdışı mylife1903

:)

@Hasan Tahsin ile @Necmi abilerimiz yazsin su kadroyu sameti tanidim, devamli omzundan sakatlanan sari suleyman abimi  tanidim galiba oturan o, cok severim kendisini, kemal sunal mi o yahu

Bir de okay kondom reklamli formamiz vardi, en sevdigim formadir onun resmini bulabilen var mi?
Kadikoydeki derbiden once avatar yapacam
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2016, 12:41:32 mylife1903 ]

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

abi sen gidip fenerden sırf misilleme olsun diye ismail gibi birini alsan fenerde gidip barçadan Adrianoyu getirse haber yapar mısın. Kafalarına sıkmaya gitmişlerdir  :kop: :halay:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı EagleForce

@Hasan Tahsin ile @Necmi abilerimiz yazsin su kadroyu sameti tanidim, devamli omzundan sakatlanan sari suleyman abimi  tanidim galiba oturan o, cok severim kendisini, kemal sunal mi o yahu

Bir de okay kondom reklamli formamiz vardi, en sevdigim formadir onun resmini bulabilen var mi?

Kemal Sunal'in diger yanindaki Mehmet Eksi.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Bishamon

Tolgay'ın azmi ve çalışma hırsı umarım bazı takım arkadaşlarına örnek olur.

Çevrimdışı EagleForce

Ismail gidip (hem de Fener'e) Adriano geliyor. Sosa ve Gomez su koyvermese rahat rahat ligin baslamasini bekleyecektik. Ama o zaman Besiktas olmazdik  :biggrinking:

Yerlerine 2 uygun transfer yapildi mi yine sampiyon oluruz. Ismail gitti hem de Fener'e demis miydim?   :halay:

bu aspor,ntvspor filan vermicek herhalde BJKTV verir mi adriano'nun gelişini ?

Çevrimdışı tangaz

sol alt ali kemal yanındakide nejdet değil mi yahu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Rasim

abi sen gidip fenerden sırf misilleme olsun diye ismail gibi birini alsan fenerde gidip barçadan Adrianoyu getirse haber yapar mısın. Kafalarına sıkmaya gitmişlerdir  :kop: :halay:
bak hic böyle düsünmemistim cok haklisin  :evillol: :evillol: :evillol:
Beşiktaş!

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bugünkü hazırlık maçı iptal mı?
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Rasim

Bugünkü hazırlık maçı iptal mı?
iptal diye biliyorum :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı 'TaNeR'

Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Ç

bu aspor,ntvspor filan vermicek herhalde BJKTV verir mi adriano'nun gelişini ?
13:30'da inecek.

Çevrimdışı LuceGel

:)

1980-81 sezonu ayakta x,samet,kemal sunal,mehmet ekşi,kaleci haluk(sanırım),bora,oturan ali kemal ,Necdet,süleyman,özer,x,fuat
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Etiketler: