2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369044 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Barcelona'dan mı gelecek ?

Çevrimdışı onurturan

yarın KAP hasreti bitmeli artık  :bandit:
Herkese gunaydin Kap imiz hayitli ugutlu olsun  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Sosa+Gomez arıza çıkarmasaydı şu an transferde en kötü bölgemizden sadece stoper kalmıştı ve geçen seneye göre kalite baya artmış olacaktı. Gelde sövme bu ikisine :s20:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

adriano kardeşimiz pırlanta gibi çocuktur , beşiktaşımıza hayırlı olsun , sol ve sağ bek güzel oldu , mario gomez dönse ve sosa problemi yaşanmasa muhtemelen bu sene namağlup şampiyon olurduk , Ara sıra yenilmekte futbolun içinde var ne yapalım artık  :evillol:

Çevrimdışı OrhanAker

Şükür kavuşturana :D

Çevrimdışı Anıl1903

Adriano hayırlı olsun camiamıza,kısa zamanda diğer kaplarda gelir sanırım.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Adriano hayırlı olsun camiamıza,kısa zamanda diğer kaplarda gelir sanırım.

diğerleri kim ? duyummu var ? biliyorsan söyle hemen   :D

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

@38life  kardeşim lineupda bi kadro yapta gözümüz gönlümüz şenlensin  (mümkünse x kullanma , x koyulacak yerlere yıldız isimleri yaz geç  :evillol:  :evillol: )

Çevrimdışı Anıl1903

diğerleri kim ? duyummu var ? biliyorsan söyle hemen   :D
Duyumum maalesef yok,temenniydi benimki sadece :iblush:

Çevrimdışı T.Yapici

en kötü 1 stoper 1 orta saha ve forvet ile iron man oluruz valla  :evillol: Balotelli ismi geçiyor umarım o olmaz bize uygun olacağını düşünmüyorum ama başkana güveniyorum, arkandayız başkan  :claps: :bandit:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız Adriano'dan önce az daha Braga'dan Djavan'ı transfer ediyormuşuz.

Çevrimdışı Onat

Bilmiyorum daha önce yazıldı mı ama İsmail sakatlanmış

Çevrimdışı cursedofdragon

Bilmiyorum daha önce yazıldı mı ama İsmail sakatlanmış

o hep sakattı kafadan :D

Çevrimiçi Samet Ç

Burak Yılmaz'dan, Şenol Güneş'e: 'Gomez'in yerine beni al hocam' (Milliyet)

İster misiniz ?  :lol:

Çevrimdışı Jukebox

İster misiniz ?  :lol:
Okuyunca keyfim kaçtı,sinirlendim. :D :lol:

Çevrimdışı LuceGel

Bulunduğumuz ortamda mükemmel bir transfer başarısı darısı diğer mevkilere  :ok:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı OrhanAker

İster misiniz ? 
Yakarım bu gezegeni.

Çevrimdışı Türkay

Ahmet Bulut etkisi diyor Murat Özen. Bu adamı küstürmemek lazım kulübe.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

forumda yaprak kıpırdamıyor  :akuma:

Çevrimdışı mylife1903

Evra 35'inde hala taş gibi oynuyor Adriano neden oynamasin? Takimin yaptigi herseyi kotulemekten zevk mi aliyorsun? FFP'den ciktigiz zaman potansiyelli bir genc alinir orada donusumlu oynar ve onun onunda Adriano gibi ornek bir oyuncu olur.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
Hepi topu sol bek zaten yahu
Macta uc sefer gidip iki orta kesse iki sut atsa yeter, defansi saglamlasir olgunlastikca. Biz zaten oyle zengin bir camia degiliz gidip sol beki sevilladan alalim 10milyon euro bonservis verelim zaten 10milyon euro bonservis verip alacagimiz oyuncu turkiyeye gelmezdi simdiden sonra daha da bir 5 sene gelmezler.
Biraz pozitif bakmak lazim, pozitif ve gercekci bakarken oldugumuz yeri de iyi kavramak lazim ne gereginden fazla yuceltmek ne de gereginden fazla yerin disine sokmak lazim.

Çevrimdışı mylife1903

Burak gelirse ismailden beter linc ederim hic gerek yok mr. Ofsayta. Ben burakin baskani falan olsam iq testine sokarim bir insanin bu kadar ofsayte dusmesimicin bir iki tahtasinin eksik olmasi bile yetmez. 8-10 tahtasi eksik balotelli bile ofsayte bunun kadar dusmez.

Çevrimdışı Arena_

Adriano'yu beğenmeyen arkadaşlar moral depolamak için İsmail Köybaşı'nın eski videolarını izleyebilirler.  :biggrinking:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yakarım bu gezegeni.
Kimi raikkoneni alalım daha iyi :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Burak gelirse ismailden beter linc ederim hic gerek yok mr. Ofsayta. Ben burakin baskani falan olsam iq testine sokarim bir insanin bu kadar ofsayte dusmesimicin bir iki tahtasinin eksik olmasi bile yetmez. 8-10 tahtasi eksik balotelli bile ofsayte bunun kadar dusmez.
Abi balotelli aşırı yetenekli aslında ama kafadan sakat

Çevrimdışı OrhanAker

Etiketler: