2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12361583 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

KAP bildirimi yapmadan resmi siteden açıklama yapmazlar :)

Quaresma yola çıktı uçakla geliyor diye uçağın resmini bile koymuşlardı nasıl oluyor o zaman  :biggrinking:

Çevrimdışı BlackEagle26

Cansel Kemiksiz güvenilir bence. Whatsapp'tan konuşmuş keşke gelse

Bruma da Galatasaray'dan ayrılmak istediğini açıklamış.

Sadece bizimkiler huzursuzlanmamış yani, teklif gelen gitmek için bahane olarak kullanıyor olayları.

Bir Fener'dekiler kullanmıyor, onlar deve yüküyle para veriyor çünkü.

aynen skertele senelik 4 milyon € veriyorlar adam ben törerden korkmam diyor.

Sneijder senelik 3.5-4 milyon €'da o alıyor burası benim vatanım diyor :D

Bizimkiler garibim atiba 1 milyon € sosa 1.650 milyon € bizimkiler ondan biraz daha korkuyor :D

yunus emre ünal yine çok güzel bir video daha yapmış :)

http://www.youtube.com/watch?v=7iHREr_6R1A&feature=youtu.be

Çevrimdışı Tolga

Quaresma yola çıktı uçakla geliyor diye uçağın resmini bile koymuşlardı nasıl oluyor o zaman  :biggrinking:
Hatırlayamadım ama fotoğrafı koyduktan hemen sonra KAP bildirimi yapılmışsa normal fakat şimdi yarın oyuncu şu saatte geliyor dersen ardından KAP'a da bildirmek gerekiyor diye düşünüyorum :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

aynen skertele senelik 4 milyon € veriyorlar adam ben törerden korkmam diyor.

Sneijder senelik 3.5-4 milyon €'da o alıyor burası benim vatanım diyor :D

Bizimkiler garibim atiba 1 milyon € sosa 1.650 milyon € bizimkiler ondan biraz daha korkuyor :D

Atiba da sözleşmeyi uzatmayıp gidecek gibi seneye.

Hatırlayamadım ama fotoğrafı koyduktan hemen sonra KAP bildirimi yapılmışsa normal fakat şimdi yarın oyuncu şu saatte geliyor dersen ardından KAP'a da bildirmek gerekiyor diye düşünüyorum :icool:

yav nasıl hatırlamazsın bu sene başında Quaresma uçak fotoğrafını resmi hesaptan paylaştık daha kap filan yoktu :D  :evillol:

seneye sözleşmesi bitiyor zaten ve 34 yaşında olucak :)

Daha genç birini monte etme zamanı geldi sisokko gibi :D

Çevrimdışı Tolga

yav nasıl hatırlamazsın bu sene başında Quaresma uçak fotoğrafını resmi hesaptan paylaştık daha kap filan yoktu :D  :evillol:
Sezon başı Quaresma'nın gelmesine karşı olduğum için fotoğrafla bile ilgilenmemişim demek ki :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

giderse gitsin. gitmek isteyen kimseyi 5 dk bile tutmayacaksın. tekrar ediyorum; gönülsüz aşk sakat çocuk doğurur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu arada Sosa'nın duran top ortaları da fiyaskoydu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adam bir tek kalede oynamamış :lol: :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adam bir tek kalede oynamamış :lol: :D

Tam Türk işi çalışma stili işte. 1 adam al, her işi yapsın :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı saricasi

Luiz adriano hadi be koçum gel :money:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimiçi Samet Ç

Cansel Kemiksiz Luiz Adriano gelebilir dediyse doğrudur. Brezilya bağlantısı güçlüdür. Remy-Luiz Adriano hepsi tatmin eder beni sıkıntı yok. Şu durumda Falcao Bony getiremeyeceğimiz için.

ntvspor son dakika alt yazı geçiyor saat 13:00'de geliyormuş :D

olay olmdan gelse bari adam. :D

Çevrimdışı Jukebox

Luiz Adriano'nun hatalarını,kaçırdığı gollerini koydukları bir video vardı.Ondan sonra soğudum :D Kucka gelsin kucka.

Çevrimdışı atalay

Geçen sezon ki güçlü oyunu kağıt üzerinde bir tık yukarı çıkaracak; kaliteli ön alan baskılarına karşı geriden oyun kurabilecek iki kenar oyuncusu transfer ettik. Fakat bunu yaparken pratikte geçen sezonun en değerli, karakter koyan dört oyuncusundan ikisini kaybettik.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geçen sezon ki güçlü oyunu kağıt üzerinde bir tık yukarı çıkaracak; kaliteli ön alan baskılarına karşı geriden oyun kurabilecek iki kenar oyuncusu transfer ettik. Fakat bunu yaparken pratikte geçen sezonun en değerli, karakter koyan dört oyuncusundan ikisini kaybettik.

İkisinin de ne olursa olsun bir şekilde takımda kalacağını düşünürken gitmeleri kötü oldu..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Yarınki hazırlık maçı güvenlik nedeni ile iptal..."

Demiş Transfer Dedikoduları sayfası.

Çevrimdışı atalay

İkisinin de ne olursa olsun bir şekilde takımda kalacağını düşünürken gitmeleri kötü oldu..

Oturmuş bir oyun pratiği varken elbette kötü oldu. Fakat mesele yenisini koyabilmek de, umarım öyle de yaparlar.

Etiketler: