2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358822 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Bizimkiler kütüğe de çarptırıp gol attırır da Sosa nın gitmesi sistemi bozar mı diye de korkmuyor değilim.
Yeri dolmayacak oyuncu yok.Hele arada bir oynayan sosaysa giden adam.
Bizim kilit adamlarımız ozi ve atiba.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bizimkiler kütüğe de çarptırıp gol attırır da Sosa nın gitmesi sistemi bozar mı diye de korkmuyor değilim.
Bozar tabiki kesin etkilenir asist+ gol sayısı 20 olan bir orta saha oyuncusundan bahsediyoruz

Çevrimdışı Tolga

Tr şampiyonu olsak 3 4 sene avrupada başarı gelmesin ben razıyım

Önümüzdeki sezonu da şampiyon bitirebilirsek sonrası biraz daha rahat geçecek :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yeri dolmayacak oyuncu yok.Hele arada bir oynayan sosaysa giden adam.
Bizim kilit adamlarımız ozi ve atiba.
Bu seneki katkısı çok iyiydi ozi atiba sosa gomez 4'lüsünden 2'si gitti

Çevrimdışı Berat

Bozar tabiki kesin etkilenir asist+ gol sayısı 20 olan bir orta saha oyuncusundan bahsediyoruz

Bir sene de maçların çoğunu tek farkla kazanıp kupayı alan takım biz olalım :)

Çevrimdışı mülkübey

Atiba nın yerine de Adam almayacak bunlar

veli zaten bitik
Necip yetersiz ve oyunu açmayı bilmiyor rakibi karşılamayı bilmiyor yıllardır Beşiktaş ta gelişmeye de niyeti yok 

Atiba sakatlanırsa çok ah vah deriz

Planlama mı yapacaklar ne yapacaklarsa yapsınlar

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bir sene de maçların çoğunu tek farkla kazanıp kupayı alan takım biz olalım :)
Kanser oluruz yapma

Çevrimdışı Berat

Kanser oluruz yapma

Bizde çıkmayan hastalık yok zaten :D

Çevrimdışı tangaz

Sezon ortasında da defalarca yazdım Sosa küçük maçların büyük oyuncusu efektif oynadığı tek bir derbi yok en iyi oynadığı derbi son cincon maçı hani şu kale ağzından 3 net gol kaçırdığı maç! avrupa deseniz iyi oynadığı tek maç tottenham maçı. ŞL.de paspas olurdu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sezon ortasında da defalarca yazdım Sosa küçük maçların büyük oyuncusu efektif oynadığı tek bir derbi yok en iyi oynadığı derbi son cincon maçı hani şu kale ağzından 3 net gol kaçırdığı maç! avrupa deseniz iyi oynadığı tek maç tottenham maçı. ŞL.de paspas olurdu...

Ben şahsen Sosa ' yı severdim ama kimse bu kulüten büyük değil ahhh ekonomik durumun iyi olacak ibrete alem satmayacaksın bunu hergün gidip a2 ile antrenmana çıkacak..

İnşallah orayada söylediğin gibi büyük maçları daha etkili oynayacak bi oyuncu gelir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olsun ben genede seviyordum abi karakteri bozuk olmasa bu sene 20 gole  katkısı oldu 4 maç kafadan çevirdi

Çevrimdışı Berat

Konuyu farklı bir yere atayım :D

Sakatlık ceza vs. durumunda sol koridorda Beck önünde Adriano nasıl olur ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O da olumlu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Olur Adriano için sıkıntı olmaz ::)

Ben dün ilk yarı hazırlık maçını izledim Aras çok formda gibi geldi bana

Çevrimdışı Berat

Olur Adriano için sıkıntı olmaz ::)

Ben dün ilk yarı hazırlık maçını izledim Aras çok formda gibi geldi bana

Aynen, kumaşı olduğu belli yalnız biraz güçlenmesi gerek. Şenol Hoca da memnundur kendisinden :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aynen, kumaşı olduğu belli yalnız biraz güçlenmesi gerek. Şenol Hoca da memnundur kendisinden :)

Aras zaten begendiğim bi oyuncuydu ama 2 yıldır sakatlıklardan dolayı durumu merak konusuydu çok şey katar formda bi Aras .

Çevrimdışı tangaz

bu arada ben yamyam milanın kucka+5,5 vereceğine inanmıyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı s4rc4stic

hoşgeldin adriano..bence kolarov'dan sonra en iyi seçenekti..şut,tecrübe,hız,bizim oyun planımıza hemen alışacaktır zaten..marcelo,rhodolfo,fabri,adriano aynı telden çalarlar artık :)

Çevrimdışı anılnr

Gomez ve Sosa'nın gitmesi bizim açımızdan çok kötü oldu ama bunu bizim açımızdan olumlu hale getirebiliriz.Kadromuz şuan ligin en yaşlı dördüncü kadrosu.Yapılacak transferler buna göre yapılmalı.

Atiba Oğuzhan

Adriano      Rhodolfo  (???)    Gökhan

Fabricio
İleride kemik kadroda Olcayı da sayabiliriz.Umudumuzu kesmeyede gerek yok.Hala ligin en iyi takımıyız.

Çevrimdışı s4rc4stic

bütçe gomez'in yerine..,sosa'nın yerine...,x stoperi kaldıramayacaksa..forvete 1 sene için ısrarla aduriz diyorum leblebi gibi gol atar valla

Çevrimiçi COB

Sosa'yi birsekilde elden cikarmaliyiz.

4-5 Milyon euro + Kucka diye bir teklifleri varsa da hemen gonderelim. Bosuna kulube yuk olmasin, mumkunse de para kazandirip gitsin ki en azindan milletten kufur yemesin.

Çevrimdışı cursedofdragon

adriano neden açıklanmıyor ?

Çevrimdışı Kutay

kuckanın adı geçen senede bizle geçti yanlış hatırlamıyorsam gelirse çok faydalı olucağını düşünüyorum
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı İhsan

:vur
ne yaptın böyle...takımın yarısını ya sakatladın veya ceza verdin
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

adriano neden açıklanmıyor ?
Uçağa binsin inmeye yakin gelir

Etiketler: