2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373257 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Arena_

Çevrimdışı onurturan

Ben anlamadim @Necmi abi abidik gubidik bisiler yaziyorlar, belki anama kufur ediyor, ne bilecem sen gene ver moderasyonu gec abi, sonra iki el havaya ates ettikten sonra "dur" diye bagir, sorgudan kaciyordu, deriz
Yok abi öyle şey mi olur .. Aşkolsun her şeyi internetten arastırırsın necmi abi gibi google a yazsan hemen çıkardı  :D

Çevrimdışı mylife1903

:alala: yanlız forumdaki en sağlam Beşiktaşlıları sende renkli yapmışsın pes derim
onlara deme öyle bir şey ciddi hakaret sayarlar valla sibiryaya kadar izini sürerler.
onlar maçların müdavimidir. ama genelde aynı tribündeyiz hatta armağanla bakış açımız bile aynı
sayılır ama hiç bir zaman onlarla aynı maçı izlemiyoruz :D
Renkliden degil abi negatif elestiri, yonetime elestiri olarak diyorum
Yonetime en saglam elestiri yapan @Serhat Akkaya dir forumda, cok saglam elestirir. @onur Küçük var saglam yazar, @onurturan var.
@Armağan Bozkurt cocuk iyi linc yedi ben bos adam oldugum icin eski transfer basliklarini da okuyorum ozamanlar forumda olmadigimdan, negatif dusunce adam
Mesela ismail konusunda ben, ha ben moderasyon da yedim hatta @cursedofdragon benden renkli kokusu da almisti forumda tazeyken.
Oluyor, elestiri olacak, karsi gorus olacak ama bu yeni arkadaslar da biraz fazla alingan.

Ama bir danesi yeni de degil ara ara 6s yazip el seeeylen gerdege giriyor, beni benden aliyor

Çevrimdışı atalay

Roma, Vainqueur'u kullanmayacaksa biz alalım. Veli de dönemeyecek zaten. O pozisyona tam ideal profil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Senol hocanin Gol krallari :busted_cop:

Endişeye gerek yok , Buraki , Fernandaoyu Gol krali yapan Hoca Cenki Ultra Gol krali yapar :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Son paragraf :kop: :kop: :kop:
Herkesin derecesi baska, mesela ben 40 dereceden altina dusmem, mac baskalasiyor tabii

Çevrimdışı cursedofdragon

S.kurtulus gitti G.Gonul Geldi
I.köybaşi gitti Adriano geldi
Gomez gitti. Forvet loading....

Çevrimdışı worns

Adriano aslında Kolarovdan bile daha özellikli bir bek. Yaşı dezavantaj ancak Kolarov'la arasında ciddi bir maliyet farkı da olacağı görünüyor. Sözü edilen bonservis ve yıllık ücrette oldukça ideal gözüküyor. Bizim seviyemiz için çok ideal bir hamle olacak.

Stoper ve sol bek transferlerinin artık halledilmesi gerekiyor. Keza orta alan ve santrafor bölgesi için hala işimiz olduğu açık. Sosa'dan iyice umudu kestim.

Çevrimdışı onurturan

Valla bir tane renkli ariyoruz, cadi avindayiz benim de var gozume ilisen bir tane.
Ben onceleri bu bizim @tuncaboylu dan suphelenmistim cok, tam ajan gibiydi. Ismaili bile teyzesinin oglu gibi koruyordu fazla pozitifti, ismael gidince ustu kapali ilk dumduz geciren kendisi oldu.
@Armağan Bozkurt vardi fazla negatifti cocuk ama kesin besiktasliymis
@Serhat Akkaya var mesela cok saglam troller isterse, yonetimin has dusmanidir ama kesin besiktasli @Necmi abinin yaninda oturuyormus
Kalanlardan gozume batan bir tane var ama sanki tek basina yazmiyor gibi uslup degisikligi oluyor

@Necmi abi su feystaym olayini cozunce, yeni boyuta gececez uye kontrolunde.

Tik tik
Kim o
Besiktas arena kontrol, ac telefonu
Alo
Gamerayi cevir hele
He kardes
Formayi goster
Yatak yorgan takimi neden sari kirmizi lan
Abi Ciplak yatiyorum ben ondan seettim gs storedan
:kop: :kop:
benim de boxer lar var sarı kırmızı sarı lacivert :D

Çevrimdışı mylife1903

Yok abi öyle şey mi olur .. Aşkolsun her şeyi internetten arastırırsın necmi abi gibi google a yazsan hemen çıkardı  :D
Bi arada baktim forumda millet birbirine got diyor, ulan diyorum nedir bu got? Okuyorum okuyorum anlamiyor bir got gidiyor, bir got geliyor sonra uyandik game of thrones dizisiymis. Gugil mugil gastirmayin gece gece

Çevrimdışı Berat

Bi arada baktim forumda millet birbirine got diyor, ulan diyorum nedir bu got? Okuyorum okuyorum anlamiyor bir got gidiyor, bir got geliyor sonra uyandik game of thrones dizisiymis. Gugil mugil gastirmayin gece gece

Sabahlar olmasın  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi iyi sabrediyor olumlu bir transer yapmışız hep negatif düşünüp ezikçe yazanların Beşiktaşlılığını öyle bir sorgularımki Beşiktaş tarihini ezberledikleri gibi kartal yuvasından bolca alıveriş yaparlar(yaptığın eleştiriler normal demokratik eleştiriler değil,milletin huzurunu bozuyorsun terbiyesiz sensin ) :bandit:
Benim Beşiktaşlı olanlara karşı sonsuz sabrım vardır.
Fikirlerine katılmayabilirim katılmadığım zamanda eleştiririm
ama düşüncesi ne olursa olsun önce okur sonra mantığı anlamaya çalışırım.
hiç anlamasam bile fikridir der saygı duyarım ama lafımıda esirgemem :D
hoşgörü güzel bir şeydir. tabi sonsuz hoşgörü diye bir şey yoktur ama herkesin hakettiği
bir limit vardır o limitleri kullanmasak burda bir çok arkadaş yazamaz.
Forumlarda farklı görüşler olacak olmalıdırda çok saçma geliyorsa hiç ilgilenmezsiniz
en büyük ceza budur trollüyorsa cevap vererek zaten amacına ulaşmasını sağlıyorsunuz.
trollemiyorda dürüstce fikrini söylüyorsa en azından saygıyı hakediyor. biz zaten emin olun tuhaf mesaj yazan herkesi
takip ediyoruz burdan o kadar çok trollük yapan renkli tesbit edip attıkki. renkli değilsede bu sefer eleştirilerle ikaz ediyoruz @LuceGel

Çevrimdışı mylife1903

benim de boxer lar var sarı kırmızı sarı lacivert :D
Ben tuvalet kagidi aliyorum sari-laci

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı onurturan

Ben tuvalet kagidi aliyorum sari-laci
Tamam sen kazandın  :You_Rock_Emoticon:  :friendship:

Çevrimdışı cursedofdragon

Bony ile ilgileniyormuşuz hemde bonservisi ile olmazsa kiralık (LİGTV)

Çevrimiçi Necmi

ilk kelimeyi harry potter den anladım ama diğer ikisini googledan kopya çektim
gerçi aramadan önce tahmin etmiştim ama anlamlarını öğrenmem lazımdı :evillol:
gençler ayak üstü bizi keklemesinler diye :bandit:  @onurturan

Çevrimdışı mylife1903

Yasakli1903te tolgayda radius non deplase diye bir kirik bulmuslar, ne ola bu, turkcesini yazsin hele biri. Yuzeysel kirik gibi bisi mi, tedavisi nedir. Bu cocugun eli niye habire kiriliyor? Ergen futbolcu olsa neyse, sporcu adama once dusmeyi ogretecen, cat diye elinin ustune dustu cocuk.

#BİLGİ // Tolgay'ın sol el bileğinde kırık tespit edildi. Antrenmanlara bir hafta sonra özel alçıyla devam edecek. :by2: :by2:

Çevrimiçi Mehmet57

Aras Töre'yi aratmayacak.

Çevrimdışı onurturan

ilk kelimeyi harry potter den anladım ama diğer ikisini googledan kopya çektim
gerçi aramadan önce tahmin etmiştim ama anlamlarını öğrenmem lazımdı :evillol:
gençler ayak üstü bizi keklemesinler diye :bandit:  @onurturan
Vallahi helal olsun ben ilkini de bakmışssındır diye düşündüm necmi abi nerdeyse ben bile yetişemiyodum harry e bravo sana  :claps:
Bu arada çocuklarınıza muhakkak okutun abilerim müthiş bir hayal gücü geliştirici ve süper bir anlatım.. 

Çevrimdışı mylife1903

Tamam sen kazandın  :You_Rock_Emoticon:  :friendship:
Tuvalet bile siyah beyazdir bende, banyonun tavani da siyah beyazdir, kalan kisimlarda hanimi razi edemedim siyah renge koyu gri gecis yaptik. En son ukraynadan hanim hediye getirmisti buyuk kavga cikti evde, ozellikle mi yapiyon lan diye. Sevmiyorum bu renkleri yahu sadece bulunca wc kagidi. Arabanin bile disi siyah ici beyazdir. Yas ilerledikce zaten ruhuna isliyor insanin siyah-beyaz. Hersey siyah beyaz degil mi?

Akcigerlerin bile adi ak ici kara artik, besiktas sayesinde

Çevrimdışı Tolga

Aras'tan ümitliyim katkı sağlayacağını düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Yasakli1903te tolgayda radius non deplase diye bir kirik bulmuslar, ne ola bu, turkcesini yazsin hele biri. Yuzeysel kirik gibi bisi mi, tedavisi nedir. Bu cocugun eli niye habire kiriliyor? Ergen futbolcu olsa neyse, sporcu adama once dusmeyi ogretecen, cat diye elinin ustune dustu cocuk.
Bu tam @Çağrı nin uzmanlik alanı sporcu sagligiyla ilgili konular onun işi , burda olsaydi cevaplardi

Gerci @atalay da anlıyor buralardaysa oda cevap verebilir

Etiketler: