2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12382767 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Ömer ve Pektemek üzerinden bir planlama düşünmüyorum. Geçen sene Cenk'in rolü gayet iyiydi. Gomez - Cenk - ? planlamasında "?" kanat/forvet özellikli bir santrafor olması gerektiğini düşünüyordum. Ömer - Pektemek'ten biri sayısal olarak kalacak ise X kişi Cenk ile farklı formasyonlarda birlikte oynayabilecek biri olmalı.

Adriano hakkında ne düşünüyorsun? CL seviyesinde mi sence? @atalay
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALDENYX

Marcrlo zaten hep böyleydi. Anlamıyorum ki Marceloyu ne sanıyorsunuz... Çok iyi bir insan olduğundan dolayı mı acaba..

bugünkü gibi oynasaydı...şampiyon olamazdık...en kötü halini görmüş olduk bu maç,resmen boykoyu trollemeye gelmiş. :)... müthiş bir defans oyuncusu değil ama üstüne dahaçok koyacağini düşünüyordum..bu maçlık hayal kırıklığına uğarttı beni...üstüne koymasını beklediğim için :)...
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2016, 20:53:34 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Ersoy

Adriano güzel transfer olur inşallah gerçekleşir

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Artık oyuncu alıp bu ücretleri ödemek zorundayız çok geç kaldık.
Gayet normal ben 2.5 falan bekliyordum  :D

Çevrimdışı atalay

Adriano hakkında ne düşünüyorsun? CL seviyesinde mi sence? @atalay

Kesinlikle.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada bekler fişek oldu fişek :D Şimdi öncelik olarak merkezi de yönetecek iyi bir stoper, pivot bir santrafor lazım. Remy diyorlar ama o oynayamaz bence tek santrafor.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı worns

Adriano için 2 mil makul bir yıllık ücret bence.

Çevrimdışı can1903

Bonservisssiz Adriano mmmmmmmmh  :super:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Adriano + Mathieu kağıt üzerinde savunmaya seviye atlattırır. Umarım bu ikili gelir. 

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adriano + Mathieu kağıt üzerinde savunmaya seviye atlattırır. Umarım bu ikili gelir.

Forveti napcaz acaba..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

Forveti napcaz acaba..

Öncelikli kanayan yaramızı bir düzeltelim , sıra gelecek oraya da.

Çevrimdışı worns

Bu arada bekler fişek oldu fişek :D Şimdi öncelik olarak merkezi de yönetecek iyi bir stoper, pivot bir santrafor lazım. Remy diyorlar ama o oynayamaz bence tek santrafor.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tahminim daha düşük profilli bir santrafor alıp Cenk'le forma yarışına sokacağımız yönünde. Stoper ve sol bek için 2-2.5 mil yıllık ücretlere çıkacağımız görünüyor. Bu durumda Gomez gibi 3 ve üstü yıllık ücret alan santrafor düşünülmeyecektir. Etoo, Eren türü haberler de bunu gösteriyor.

Çevrimdışı 38life

Kesinlikle.
Kolarov ile arasında ne kadar fark var sence? Kendimi Kolarova öyle hazirlamisim ki Adrianoya sevinemedim. Lükse bak.

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı can1903

Kolarov ile arasında ne kadar fark var sence? Kendimi Kolarova öyle hazirlamisim ki Adrianoya sevinemedim. Lükse bak.
Kolarov çok özel bir bek ya :(
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Doğukan E.

Gomez nikahında bu pozu vermiş diye haber var...
Bir karar ve be adam gidiyormusun bizlemisin? :bawling:

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı 38life

Biz buna "Veda Busesi" diyoruz.

Çevrimdışı Berat

Sülalecek geri getirelim...

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bende öyle valla. İki futbolcuyuda bilen takip eden bir arkadaş yorum yaparsa sevinirim.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Arena_

Forvet için Loic Remy bitti diyorlar. Asparagas da olabilir

Çevrimdışı 38life

Kolarov'un diagonal pasları...  :by2: :by2: :by2:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kolarov'un diagonal pasları...  :by2: :by2: :by2:
Diagonal pas mi diyordun

Buyrun Adriano Correira

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı brkntcnr

Tahminim daha düşük profilli bir santrafor alıp Cenk'le forma yarışına sokacağımız yönünde. Stoper ve sol bek için 2-2.5 mil yıllık ücretlere çıkacağımız görünüyor. Bu durumda Gomez gibi 3 ve üstü yıllık ücret alan santrafor düşünülmeyecektir. Etoo, Eren türü haberler de bunu gösteriyor.
Valla bence Eto'o > Remy. En azından adamın tecrübesi ortada. Bu ligi de biliyor ve Antalya gibi bir takımda yaptıkları ortada. Fourfourtwo nun haberine göre Beşiktaş' ta 25 gol atamazsam maaşımın yarısını bırakırım dediği söyleniyor menajerine. O kadar kendine güveniyor yani. Ayrıca sanıyorum yönetim Cenk' i hem zorunluluktan hem de yaşından yavaş yavaş ilk 11 e sokmak istiyor. Eto'o onu çok iyi yetiştirir çok iyi bir rol model olur. Şahsen Remy' den çok isterim en azından istikrarı var.

Etiketler: