2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12382221 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 'TaNeR'

Tolgay arkadan yapılan foulden sonra eli arkada kaldı üstüne düştü bileği orada sakatlandı sanırım (sağ sol tam aklımda yok).
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kutay

acil stoper lazım 1 değil 2 tane olmalı hatta ama maalesef ffp var keşke n'koulu yu alsaydık zamanında  :s20:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı 38life

Maçı izlemiyorum Tolgay nasıl sakatlandı
Bunun bileği kronik zaten daha önce de sakatlanmisti. Önemli birşey yok

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Berat

Rhodolfo'nun keşke yakın zamanda oynama şansı olsaydı.

Çevrimdışı 38life

marcelo ikizinmi var... sen kimsin.nebu rezillik... :)
Marcrlo zaten hep böyleydi. Anlamıyorum ki Marceloyu ne sanıyorsunuz... Çok iyi bir insan olduğundan dolayı mı acaba..

Çevrimiçi Samet Ç

Gs'liler Twitter'da hayaller Kolarov hayatlar Adriano diyor. Daha bir ay önce Adriano'yu alın diye yönetime Twitter'dan baskı yapıyorlardı.  :D

Çevrimdışı Berat

Marcrlo zaten hep böyleydi. Anlamıyorum ki Marceloyu ne sanıyorsunuz... Çok iyi bir insan olduğundan dolayı mı acaba..

İyi bari, hoca Marcelo topu ellemeden oyundan aldı.

Çevrimdışı worns

Marcelo zaten maçın başından beri fizik ve konstanstrasyon olarak kendinde gözükmüyordu bombayı da patlattı. Marcelo'nun ihtiyaç duyduğumuz stoper olduğu tartışılır ama bu maçta gözüktüğünden daha iyi stoper olduğunu da biliyoruz hemen asmayalım.

Ben geçen seneden beri takımda zaman zaman gördüğümüz gençlerden pek umutlu değilim açıkçası. Bu maçla ilgili olumsuz yorum yapmıyorum. Hamza, Enes, Eslem geçen sene hazırlık maçları, bazen kupa maçlarında bölüm bölüm biraz da şu maçta izliyorum. Ne mevkilerini, ne özelliklerini anlayabiliyorum. Bırakalım yıldız olmayı, profesyonel futbolda da gelecekleri yok gibi. Son dönemde altyapıdan çıkan tüm oyuncularımız böyle. Bayrampaşa'da Eyüp'te bile yedek kalıyor kiralık gidenler de. A takımda yedek olacak oyuncu bile gençken ışık verir. Örneğin Necip öyleydi.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Doğukan E.

https://twitter.com/futbolarena/status/756544338600099840

Doğru olsun bu ne olur doğru olsun.
Her yer Matheu olmayacak oyuncu istemiyor falan diyordu bunlarda tam tersini Allah Allah  :alala:
ama inşallah doğrudur :biggrinking:

Çevrimdışı brkntcnr

Hazırlık maçını niye ciddiye alıyorsunuz ki? Hatta hazırlık maçlarında saçmasapan takıma kaybeden takım genelde şampiyon oluyor  :lol: :lol: :lol: Sakatlık kaza bela olmasın yeterli. Tolgay sakatlandı. Sosa giderse Tolgay var diyenler de pişman olmuştur sanırım.

Çevrimdışı worns

Adriano+Mathieu olursa çok çok iyi olur. Haberlerin doğru olmasını umuyorum.

Çevrimdışı Berat

Başkan Marcelo'nun yedirdiği golden sonra parayı bastı herhalde :D

Çevrimdışı mylife1903

Don kisot gibiyim su alexis konusunda, alexis de bombacidir ama marcelo kadar degil. Farklimtip olmalarina ragmen daha iyi ve guven veriyor bence. Marcelo boyle bir kirilgan, yumusak bir ayagi kalk gidelim, obur ayagi bok yeme otur diyor bor tarzi var.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bunun bileği kronik zaten daha önce de sakatlanmisti. Önemli birşey yok

Bize transfer olduğunda evde eşyalarını toplarken düşüp sakatlamıştı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada Olcay' daki kaptan potansiyelini de gördük takımı sahada fırçalıyor :D :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Don kisot gibiyim su alexis konusunda, alexis de bombacidir ama marcelo kadar degil. Farklimtip olmalarina ragmen daha iyi ve guven veriyor bence. Marcelo boyle bir kirilgan, yumusak bir ayagi kalk gidelim, obur ayagi bok yeme otur diyor bor tarzi var.

Girdi abi şimdi oyuna :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

"Beşiktaş, Adriano ile anlaşmasının ardından Mathieu ile de anlaşmaya çok yakın...

Detaylar birazdan...

Kaynak : bjk.org"

:halay: :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı brkntcnr

Şu kampta bi sürpriz olsa da çocuklardan biri parlasa :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Ömer ve Pektemek üzerinden bir planlama düşünmüyorum. Geçen sene Cenk'in rolü gayet iyiydi. Gomez - Cenk - ? planlamasında "?" kanat/forvet özellikli bir santrafor olması gerektiğini düşünüyordum. Ömer - Pektemek'ten biri sayısal olarak kalacak ise X kişi Cenk ile farklı formasyonlarda birlikte oynayabilecek biri olmalı.

Çevrimiçi Samet Ç

Adriano yıllık 2 milyon Euro diyorlar.

Çevrimdışı Berat

Adriano yıllık 2 milyon Euro diyorlar.

Artık oyuncu alıp bu ücretleri ödemek zorundayız çok geç kaldık.

Etiketler: