2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389657 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yasin02

Minnoş reyiz Adriano ile anlaşıldı, Barca ile görüşmelerde sona gelindi yazdı. İnşAllah bu sefer tutturur :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı 38life

Gomez Münihte patlama olacağını bildiği için Dortmund ile anlaşmış...

Çevrimdışı Berat

İkinci yarı başladı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Minnoş reyiz Adriano ile anlaşıldı, Barca ile görüşmelerde sona gelindi yazdı. İnşAllah bu sefer tutturur :D

adriano bizim fotoları beğenmeye başlamış instagramda daha tutturamıyorsa bıraksın zaten :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tolgay hastaneye götürüldü. Parmağına mı bileğine mi bişey oldu acep?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2 stoper de tek hareketle oyundan düştü.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 'TaNeR'

ohooo Boyko çıktı ama kendisini genişletmesi lazım topu kesmek için ama böyle ıh ıh ...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Berat

Çevrimiçi Necmi

Lan ne bu araplardan cektigimiz, ingilizler mi mamaladi acaba bunlari, hazirlik maci be okuz oyle girilir mi?
Necip cok kotu nedense, ben her zamanki gibi milosevici begendim, marceloyu begenmedim.
Kerim ayni bir gidim ilerlemedi
Aras daha alisacak
Omeri anlayamadim
Cenk yanlis yerlerde dolaniyor
Beck ayni standart 7
Tosici ben seviyorum, kendi kalesine atabilir
Boyko balli kaleci galiba, balliysa iyi
Tolgay her halde en iyi transferimiz olacak. Cocuk geldiginden beri dogru duzgun oynayamadi
sezon sonu geldiğindede bu lafı edeceksin ömeri anlayamadım :bandit:
onu  anlayabilmek için ancak canlı izlemek gerekiyor. :D
ben size söylüyorum şu yaşımda ben ondan hızlı koşarım
size söylüyorum inanmıyorsunuz adam on dakikalık oyuncu o söylediğim yavaş koşularıda zaten on dakika içinde yapıyor
sonra arada sahada bulasın ömer sanırım maçların on dakika oynandığını sanıyor :bandit:

Çevrimdışı 38life

Boyko tam komedi ya. Hala bu takımda olması ve kalede olması beni şaşırtıyor

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Abiler biraz daha konuşmalarınıza dikkat etmenizi rica ediyorum, tc vatandaşı aslı da arap olan bir insanım.

Saçma sapan durumlardan insanları kırmayın, ne yapsın adamlar kaleyi açsın buyrun gol atın mı desin ??
Yoh mahmut az tepki veriyoruz sahadaki takima zaten bizimkilere tekme atan berazilyalisi var arap takiminin, kalbimiz temiz hep futboldan oluyor. Alman takiminin ingiliz futbolcusu tekme atsa bizimkine gene ulan almanlar hep tekme atiyonuz, biz sizin yaninizda savasa girdik derim ben

Çevrimdışı 'TaNeR'

Tolgay hastaneye götürüldü. Parmağına mı bileğine mi bişey oldu acep?

Bileği üstüne düşmüştü, umarım ciddi değildir...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Berat

3.3'ün üstüne ilave edip Adler'i almamakla yaptığımız hata...

Ulan bu Tolgay ne bahtsiz adam ya :s20: :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

hadi inşallah ya :)
Başkan görüşmeye gitti diye haber geçmişti Murat Özen. Belki oyuncu ile anlaşılmış olabilir. Bu arada Remy bizim ligde 25 taneden aşağıya atmaz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

size söylüyorum inanmıyorsunuz adam on dakikalık oyuncu o söylediğim yavaş koşularıda zaten on dakika içinde yapıyor
sonra arada sahada bulasın ömer sanırım maçların on dakika oynandığını sanıyor :bandit:
Mustafa kadar sure bulmasi lazim omerin zaten. Neden 11 cikti onu da anlayamadim, hazirlik maci iste.

Çevrimdışı brci

Hemen gaza gelmeyin Quaresma dünya çapında bir oyuncu takip edilmesi normal :tabe:

:icool:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Biz inanıyoruz da Başkan Orman halen inanmıyor. Özellikle Antalya-Trabzon maçından sonra Ömer'e ne kadar inandığını hep belli etti. Bu kamp döneminden sonra artık Ömer ısrarı da sona erer umarım .

Çevrimdışı KAP

Tolgay bu sene lazimsin bize aman diyeyim. Bir kursun dokturen cikmadi mi daha.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Etiketler: