2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12366792 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi ramazandı, bayramdı, darbeydi derken geldik işte  :icool:
her şey yolunda olsunda gerisi önemli değil @Oktay

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cenkteki tek sıkıntı oyuna akıl koyamaması ve gereğinden fazla hırçınlığı, sen ben gibi taraftar ruhuyla duygularıyla oynuyor. bu taraftarın hoşuna gitse de bunu akılla birleştirmesi gerekiyor. oyuna girip 5 dk sonra hırçın bir itiraz itiş kakışla basit sarı kart görmesi doğru değil. diğer taraftan geçen sezon başında ilk maç kolaydı bu golleri sıraladı sakindi sonra haftalar ilerledikçe aldığı süre giderek kısaldı, hele ligin ikinci yarısında süre iyice kısalınca oyuna girdiği kısa sürelerde hep gol atayım isteği ile alıp alıp vurdu çok hırçındı belli ki birşeyleri ispata debeleniyordu. kısaca elimizde değerlendirebileceğimiz net veri aslında yok ama benim içimdeki ses pivot santrafor almayıp kanat forvet alırsak ve Cenk sürekli 11 de oynarsa gol kralı olacağı yönünde, yeter ki orta sahamız bozulmasın...
Birde cok heyecanli kisitli sure aldigi icin hemen Gol atmak isitiyor o hirsla yanindakileri göremeyip yanlis tercihler yapıyor

Ama duzenli sure alirsa bu durum duzelir
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı saricasi

SOSA = LUİZ ADRİANO takası diyorum başka bir şey demiyorum.luiz adriano c.liginde seviye atlatabilecek bir oyuncu.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı eaglekartal

twiterda başkanın acil londraya uçtuğu söyleniyor neden olabilir acaba?

Çevrimdışı tangaz

loic remy de muhteşem sol ayağıyla hücuma farklı bir tat katar aslında ama benim duyumlarıma göre hoca X bir pivot santrafor işimi görür savunmayı sağlam kuralım önceliğim bu diyormuş...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben daha önce yazdım bu takımın yaş ortalamasını.. Böyle bi sistem olmaz.. İlk 11 de bi ozi genç bide bir kanat.. Bu nasıl planlamadır.. Senin scoutların 35 yaşındaki eto yu mu buluyor.. Sizde burda eto diye tutturuyosunuz ..ronaldinhoyuda alalım daha nekadar yaşlı oyuncuyuda.. 32 yaşındaki adamlarlada 4 yıllık sözLeşmeler imzalayalım.. Taraftartada vizyon yok yönetimdede.. Günlük kulup yönetiyorlar. Sıfır izleme ölücülük mantığıyla transfer politikası bununda bi yere kadar sınırı var.. 3 m nkoulou na verilmiyor nasıl şampiyon olmayı bekliyorsun 2. Sınıf oyuncularla ..
4 yılda bi kere şampiyon oldu yönetim her yıl değil..demekki harika transferde yapılmamış.. Ben buraya yazmıcam alınan oyuncuları steğen baksın transfermarkta.. Kaç oyuncu alınmış ne kadar para harcanmış..
Kusura bakmayında bi transfer politikamız yok gene transferin son günü yaparız transferleri artık oda tutarsa.. Şanş işiyle transfer yapıyoruz maalesef.
Şimdi FFP demeyin çünkü onunda çok kriteri var.. Gelire dahil edilecek birçok kalem var..Etrafta dolaşan 3 m transfer limitimiz kaldı lafların bence  imkansız.. Son bir yıl 420 m tl gelir elde etti takım .. Yetkili ağızdan birisi çıktımı hatırlamıyorum transfer limitimizle alakalı söylemleri..

Sevgili dostum, anlaşmadan bir sene sonra hala FFP'yi sorguluyor ve "3 m transfer limitimiz kaldı lafı bence imkansız" gibi bir cümleyi Beşiktaş forumunda kendinden emin bir şekilde yazıyorsun.

Cidden elimden gelse bir plaket hazırlatırım sana, o derece kazandın hayranlığımı.

Buyur sana FFP maddeleri:
http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1075872-besiktas-uefa-ile-yaptigi-mali-fair-play-anlasmasini-duyurdu

Bu da yetkili ağızdan bir açıklama:

http://www.fanatik.com.tr/2016/06/22/fikret-orman-dan-boyko-gokhan-tore-ve-fabri-aciklamasi-1239516
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2016, 11:46:58 tuncaboylu ]

Bony - Remy - Kolarov :alala:

Zor ama sansimizi deneyelim bakalim :D

Çevrimdışı yigitcan1903

remy şenlikleri başlasın  :D
omerou hediyeymiş chelsea efsiden

Çevrimdışı tangaz

Huntelaar cok beğendiğim bir Golcudur abi

Schalke birakir mi ? Veyahut kendisi gelmek ister mi ? Asil sormamiz gereken bu..

Sag olsun basin 5 senedir düzenli olarak Türkiye ye getiriyor Huntelaari :D

Bu seneki şampiyonluğun cok onemli olmasindan dolayi riske girmeyip direkt olarak Eto'o yu almamizin en dogru tercih olacağını düşünüyorum , Yoksa Huntelaara kimse hayir demez heralde :alala:

Seneye elimiz daha rahatlayacagi icin ust segment Golculer kovalayabiliriz diye düşünüyorum

Su ortamda Yabanci oyuncularin Ulkeye bakis açısı baya farkli bu yüzden Eto'o doğru tercih olacaktır

Antalya da cok diretmez Gültekin gencer gitti ve mali krize girdiler Maasindan kurtulmak icin Cuzi bir rakama bize verirler Eto'o yu @tangaz

söylediklerinin tümü doğru ve katılıyorum. katılmadığım tek konu ise antalyanın diretip diretmeyeceği konusu, malum bizim anadolu takımlarının tümü büyükler bir oyuncuya talip oldu mu hepsi en has kayserili tüccarı cebinden çıkarıyorlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

loic remy de muhteşem sol ayağıyla hücuma farklı bir tat katar aslında ama benim duyumlarıma göre hoca X bir pivot santrafor işimi görür savunmayı sağlam kuralım önceliğim bu diyormuş...
Pivot santrafor istedigi icin Luis adrianoyu reddetmis diyorlar..

söylediklerinin tümü doğru ve katılıyorum. katılmadığım tek konu ise antalyanın diretip diretmeyeceği konusu, malum bizim anadolu takımlarının tümü büyükler bir oyuncuya talip oldu mu hepsi en has kayserili tüccarı cebinden çıkarıyorlar...
Ozaman 3 milyon $ odemeye devam ederler :bandit:

Omerin bonservisi + Milosevic 1 yil kiralik , Tamam bu iş :tabe:

Ha illa para isterlerse Omer + 1 milyon € da olur

Çevrimdışı tangaz

doğrudur hocanın bu konuda kararı kesin die duyumlarım var zaten, pivot olsun benim olsun diyor...

Çevrimdışı tuncaboylu

Remy'i de unutalım o zaman.

doğrudur hocanın bu konuda kararı kesin die duyumlarım var zaten, pivot olsun benim olsun diyor...
Tuh ya kaçırdik Gul gibi Pivot santraforu :s20:

Daha 3 Gun once Aek ya imza atti HuGOALmeida :s20:

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Renton

Hoca luiz adriano reddetmisse eger bony remy falan da istemez ki.Adebayor,derdiyok,llorente,bas dost birini alabiliriz
See you in another life,brother.

Remy'i de unutalım o zaman.
Eto'o da olmaz ozaman :D

Zaten Dunya da Pivot santrafor sıkıntısı var nerden bulacaz biz iyi bir pivot santraforu :alala:

Olanlarda zaten buyuk takımlarda buyuk maaslara oynuyor :bandit:

Bknz: Mandzukic - Juve

Llorente - Sevilla

Torres - Athletico

Giroud - Arsenal

Dzeko - Roma

Gignac - Meksika

Lewa - Munich

Benzema - Real Madrid

E baska kim kaldi iyi Pivot santrafor :alala:

Bunlarin icinde bir Torres birde Llorenteyi alabilme ihtimalimiz var digerleri imkansiz..

Bence Hoca da biraz inadindan vazgecmeli..
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2016, 11:54:36 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tangaz

Zaten Dunya da Pivot santrafor sıkıntısı var nerden bulacaz biz iyi bir pivot santraforu :alala:

Llorente - Sevilla

Torres - Athletico

Giroud - Arsenal

Dzeko - Roma

Gignac - Meksika

Lewa - Munich

Bunlarin icinde bir Torres birde Llorenteyi alabilme ihtimalimiz var digerleri imkansiz..

Bas Dost - kurtların pivot santraforu

Çevrimdışı mylife1903

Ts de bir mehmet yilmaz vardi pivot santrafor a bi de sivasta vardi mehmet yildiz, hoca secsin begensin.
Kolay sampiyon olmadik hem gomez hem de sosa cok ekstra puanlar kazandirdilar. Bize gelecek forvet zaten 25 tane gol atar muhim olan gollerin nasil atilacagi.

Mesela 4-0lik kayseri macinda 3 5lik alanya macinda 4 kasimpaya 2 adanaspora 5 gol atip derbileri bos gecen adam 30gol bile yapsa gomezin katkisinin ustunde de gozukse bizi sampiyon yapamaz.

Bize fenere, gsye osmanliya basaksehire golleri siralayacak adam lazim.

Çevrimiçi Samet Ç

Bakalım akşamki maçta Aras oynayacak mı

Bas Dost - kurtların pivot santraforu
Hangi parayla alcaz :bandit:

Wolburg Gomezi alsaydı olurdu ama suan onlarda birakmaz Bas dostu :tabe:

Çevrimdışı tangaz

Ts de bir mehmet yilmaz vardi pivot santrafor a bi de sivasta vardi mehmet yildiz, hoca secsin begensin.
Kolay sampiyon olmadik hem gomez hem de sosa cok ekstra puanlar kazandirdilar. Bize gelecek forvet zaten 25 tane gol atar muhim olan gollerin nasil atilacagi.

Mesela 4-0lik kayseri macinda 3 5lik alanya macinda 4 kasimpaya 2 adanaspora 5 gol atip derbileri bos gecen adam 30gol bile yapsa gomezin katkisinin ustunde de gozukse bizi sampiyon yapamaz.

Bize fenere, gsye osmanliya basaksehire golleri siralayacak adam lazim.

yukarıdaki mesajlarımda yazdım golcü 34 maçın 12sinde gol atıp 20 skor yapabilir ve bu makbul değildir. iyi golcü 34 maçın 22sinde teker teker sokuşturan adamdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Llorente - Sevilla

Torres - Athletico

Giroud - Arsenal

Dzeko - Roma

Gignac - Meksika

Lewa - Munich

Bence inat etmesi gereken biri varsa o hoca, vazgeçmesi gereken de biziz. Adamın oyun sistemi buysa ona göre adam alacağız. Oyun sistemini de gördük ki çalışınca makine gibi işliyor.

Dünya pivot santrafor dolu, Türkiye de bile Eren Derdiyok ve Fernandao var. Bu ikisi de 20 gol atar Şenol Hoca'yla, biri attı da zaten.

Madem hoca istiyor, gitsinler Fernandao gibi isimsiz ve ondan daha genç bir adam alsınlar; hoca ona da 20 gol attırır.

Etiketler: