2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358131 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kim gomezi bitirdi? ben öyle birsey yazmadim. ama kiyaslamalar dogru degil, cünkü baska faktörlerde var. bana göre Senol hoca ile Ba, bilic dönemi dekinden cok daha fazla gol atardi. burda ben gomeze birsey demedim.
Olay sadece gol değil diyoruz. Bunu anlatamıyoruz. Golden başka kattığı onlarca şey var adamın. Atalay ile çağrı yorumlasın biz yorumlayınca herkes subjektif yaklaşıyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Sadece Milan macerası kötü geçti onun harici daima iyi oyuncudur Adriano. Ayrıca Sosa'ya Araplardan ve Çinlilerden başka hiç bir kulüp 8 vermez.

bende severdim kendisini ama birşeyler eksikti bu çocukta bir maç çok iyiyken 3-4 maçlık kopmaları vardı şaktardada. ordan o kadar brezilyalı geçti en çok ön planda olanlardan biri de buydu, dünyada santrafor kıtlığı da vardı ama kimse almadı bu luizi.  bu bende soru işareti oluşturan bir detaydır. birşeyler baya baya eksik ki kimse almadı bunu zamanında uefa kupası sonrası falan. (ama sportif ama farklı bişeyler eksik belli ki)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olabilir. Belki de darbe girşimini hazırlayan ve havaalanına bombayı koyan yönetimdir
Neden diğer rakiplerimizden bir oyuncu bile ayrılmadı? Ben süreci yönetemediğimizi söylüyorum, tüm topu futbolculara atıp kurtulamayız. Bir de üstüne burada linç ediyoruz, Mustafa pektemek i bu kadar kötülemediler el insaf yahu
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Aynen sana katılıyorum arkadaşım. Gomez'e haksızlık ediliyor burada. Herşey teknik direktörde bitmiyor. Mario Gomez'in kumaşı belli. Marifet Mustafa Pektemek'ten gol kralı yaratmaktır.

mustafadan mandrake bile bişey yaratamaz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:14:52 atalay ]

Çevrimdışı Berat

Mustafa Frankenstein  :icool:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Neden diğer rakiplerimizden bir oyuncu bile ayrılmadı? Ben süreci yönetemediğimizi söylüyorum, tüm topu futbolculara atıp kurtulamayız. Bir de üstüne burada linç ediyoruz, Mustafa pektemek i bu kadar kötülemediler el insaf yahu
Biz sadece oyuncu almıyoruz karakter alıyoruz diyip duruyor başkan. Demek ki en iyi 2 oyuncusunu alırken hata yapmış bu bakış açısıyla
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kim ayrılmadı? Nani neden gitti, Diego neden ayrıldı, Taffarel neden istifa etti?

Bizimkiler daha az kazandıkları için, daha çok gitmek istediler. Yönetim oyuncuları ucuza oynatıyor diye suçlayacaksak, haklı olabilirsin. Vereydi 3.5-4 milyon euro senelik, evlerini polis bassa gitmezlerdi.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2016, 00:15:56 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

büyülü cümle bu işte.  yönetim elinin en güçlü olacağı dönemde çuvallamıştır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kim ayrılmadı? Nani neden gitti, Diego neden ayrıldı, Taffarel neden istifa etti?

Bizimkiler daha az kazandıkları için, daha çok gitmek istediler. Yönetim oyuncuları ucuza oynatıyor diye suçlayacaksak, haklı olabilirsin. Vereydi 3.5-4 milyon euro senelik, evlerin polis bassa gitmezlerdi.
Nani ispanyanın dördüncü büyük takımına gitti. Diego ya kendine takım bul dendi. Tafarelden bana ne
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Bizimkiler daha az kazandıkları için, daha çok gitmek istediler. Yönetim oyuncuları ucuza oynatıyor diye suçlayacaksak, haklı olabilirsin. Vereydi 3.5-4 milyon euro senelik, evlerini polis bassa gitmezlerdi.

nani ve diego sportif nedenlerle gitti. rahip ise döt korkusundan  :evillol:

Çevrimdışı atalay

Özellikle kontratlı oyuncular için söylüyorum. Yönetimin, oyuncunun kalibresi ne olursa olsun, oyuncuya karşı Beşiktaş'ın büyüklüğünü idrak ettirmesi gerekiyor. Bu kadar kolay vedalaşmalar başlar ise bundan sonrası için önünü alamazsınız.

Çevrimdışı sallapati

bunu yazmak için girdim foruma baktım sen yazmışsın. bir kamp yese bizde 27-28 gol sokuşturur  :bandit:
Kalplerimiz bir abi.. Belki 15 gundur girmiyordum.. Cardozo icin girdim.. Katiliyorum sana gomez i aratmaz fizikman yeterli olursa

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

yarın inşallah adriano'yu kap bildiririz.

Çevrimdışı tangaz

Özellikle kontratlı oyuncular için söylüyorum. Yönetimin, oyuncunun kalibresi ne olursa olsun, oyuncuya karşı Beşiktaş'ın büyüklüğünü idrak ettirmesi gerekiyor. Bu kadar kolay vedalaşmalar başlar ise bundan sonrası için önünü alamazsınız.

bunun oluşabilmesi ancak seri şampiyonluklarla mümkün, mevcut konjonktürde renklilerin medya gücü tff ve diğer kurullardaki etkisi oyuncu grubunu büyüklük konusunda ikna etmeye yetmeyecektir. yönetim medyada etkinlik konulu çalışma yapmalıdır...

Çevrimdışı sallapati

Gomez sadece dogru yerde durup dogru yere topu atarak 26 gol atti.. Cardozo da bunu yapar.. Havadan iyi.. Ayagi iyi.. Pas kalitesi gomezden kotu degil... Tsde son donemlerde 60 dkda pili bitiyordu..Hemen kampa katilip idman yese 90 dakikayi cikarabilecek duzeye gelse ilac olur.. Cenkle ikisi bence yeter...

Çevrimdışı 38life

Mario Gomez'in Şampiyonluğun ardından Ntvspor'daki konuşmasından sonraki gecem...

Çevrimdışı berkotistis

kim gomezi bitirdi? ben öyle birsey yazmadim. ama kiyaslamalar dogru degil, cünkü baska faktörlerde var. bana göre Senol hoca ile Ba, bilic dönemi dekinden cok daha fazla gol atardi. burda ben gomeze birsey demedim.

Her şeyi gol olarak görüyorsunuz. Ben futbolculuğundan, koyduğu karakterden bahsediyorum.  Geçen sene o korkak Biliç ile Sosayıda gördük sene sonunda adam sahada tek başına mücadele etmekten canı çıktı. Her futbolcu bi sezonda formsuz anlar yaşar. Ama iyi futbolcu ligin sonunu en iyi oynayan futbolcular bana göre.  Sosa sene başında ayağında top tutamaz haldeydi. Sene sonu şampiyon yaptı.  Gomez 20-25 hafta arası tökezdi  son 5 hafta öyle bir karakter koydu ki ligi aldı.  Demba Ba  feyenoord maçında yıllar sonra beklediğimiz hattrick ile başladı devamında ikişer ikişer attı hepimiz hayranlıkla izledik ligde 18 golün 5 ini penaltıdan attı tamam ancak sene sonunda Sosaya ayak uydursa belki şampiyon olacaktık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Nani ispanyanın dördüncü büyük takımına gitti. Diego ya kendine takım bul dendi. Tafarelden bana ne
Sosa da İtalya'nın 3. büyük takımına ve en güzel şehrine gitmek istiyor.

Gomez'in gideceği takımın da Atletico Madrid olacağı söyleniyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Gomez sadece dogru yerde durup dogru yere topu atarak 26 gol atti.. Cardozo da bunu yapar.. Havadan iyi.. Ayagi iyi.. Pas kalitesi gomezden kotu degil... Tsde son donemlerde 60 dkda pili bitiyordu..Hemen kampa katilip idman yese 90 dakikayi cikarabilecek duzeye gelse ilac olur.. Cenkle ikisi bence yeter...

bu sene neler olur bilemiyorum ama geçen seneki orta saha performansımızla cardozo bizde olsaydı ve fiziksel olarak hazırlansaydı 30 golü geçerdi en az 4-5 tane hat-tricki olurdu.

Çevrimdışı berkotistis

Cardozo çok çok beğendiğim bir golcüdür ancak Ts gelmeden önce ki Cardozo ile uzaktan yakından alakası yok , yani bu sene izlediniz mi bilmiyorum  ben Ts maçlarını takip ediyorum yani sabah akşam çalışsa kamp yese koşacak hali yok bitmiş bir halde,  benim gördüğüm fikrim tabii bu .

Çevrimdışı sallapati

bu sene neler olur bilemiyorum ama geçen seneki orta saha performansımızla cardozo bizde olsaydı ve fiziksel olarak hazırlansaydı 30 golü geçerdi en az 4-5 tane hat-tricki olurdu.
Teror darbe falan takmiyorsa 3 milyon u verip alalim su adami.. Senol hoca burak kazmasina bile 30 gol attirdi..

Çevrimdışı Berat

Mathieu'dan haber/duyum alan var mı ?

Teşekkürler.

Çevrimdışı sallapati

Cardozo çok çok beğendiğim bir golcüdür ancak Ts gelmeden önce ki Cardozo ile uzaktan yakından alakası yok , yani bu sene izlediniz mi bilmiyorum  ben Ts maçlarını takip ediyorum yani sabah akşam çalışsa kamp yese koşacak hali yok bitmiş bir halde,  benim gördüğüm fikrim tabii bu .
Ben de izledim 60dan sonra sahada yuruyordu.. Cenk zaten sonradan girip atiyor

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu arada bizim maçı bugün nerden izleyebiliriz ?

Etiketler: