2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363759 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Artspor'un hesabı patlatmışlar  :lol:

Çevrimiçi murat

Ligde çatır çatır hücum oynatan şenol hoca Avrupa da takımı yasladığı için etkisiz kalmış olmayalım bu sene? Siz Avrupa maçları yerine başka bir şey izlediniz sanırım. Kendinizi haklı çıkarmak için argüman arayışına girip kendi argümanınız içinde kayboluyorsunuz..
tamam işte biliç avrupaya odaklandığı  için ba avrupada daha çok gol atmış ligde geride kalmış.şenol hocada lige odaklanmış gomez ligde daha fazla atmış avrupada daha az atmış.gayet güzel tespit olmuş.

Çevrimdışı Arena_

genç olanlara karşı normalmi :alala:
Bence yaş önemli olmamalı hatta gençlere öyle davranmak gerekirki
onlarada toplum içersinde örnek olasın @Hasan Tahsin in sana alınacağını sanmıyorum
bunu dert etmeyecek kadar olgun biri ama daha genç olanlar bu tip söylemi daha farklı algılayacaktır.
ben o nedenle sürekli üslubunu eleştiriyorum.
Birde sana tavsiyem asla maniplasyon yapma kaç gündür cezan için hani uçak geçti dediğim için aldım falan diyorsun ya
burda silinen mesajları sadece siz göremiyorsunuz yoksa gerçekten silinmiyor ve ben senin yazdığın mesajları
geri getirebilirim bunu yapmıyorsam seni düşündüğüm için yapmıyorum. O gece bir çok arkadaşı moderasyona aldım
olayın ne kadar süreceğini ne yöne gideceğinide kestiremediğim için 3 er gün verdim burda nerdeyse hiç biriniz
(yaşı büyük olanlar ayrı tutuyorum) askeri darbe yaşamadınız ve sonuçlarını kestiremezsiniz burda düşünmeden yazacağınız
bir kelime bile sizin gelecekteki tüm hayatınızı karartır. Bu ülkede insanlar ağır işkencelere maruz kaldı yıllarca içerde yattı
sonra hiç bir şey olmamış gibi serbest bırakıldı çünkü suçlanacakları bir suç yoktu. Benim kaç arkadaşım o dönem
işkencelerde sakat kaldı biliyormusun o nedenle iktidarları beğenirsin beğenmezsin bunuda demokratik ortamda
istediğin şekilde dile getirirsin ama askeri darbe farklı bir şey işte orda fikrini dile getirdiğin için bitersin ben burda hiç bir Beşiktaşlının
siyasi düşüncesi ne olursa olsun zarar göreceği bir ortamı yaratmam o nedenlede evet bazı şeyleri kısıtlamak zorunda kaldım
çünkü ülkede askeri  darbe oluyor siz burda kalkmış forumda özgürlüklerinizin kısıtlanmasından bahsediyorsunuz.
@Arena

Ya her şeye muhalefet ediyorsunuz. Bir özür diledik konuyu nereye çekmişsiniz. Ne içiyorsunuz anlamadım ki. Küfür mü edeydim yani. Ben kimsenin özgürlüğünü kısıtladığım falan yok. Bunları neden benim metnime cevap olarak yazarak burada diğer kullanıcılara algı oluşturuyorsun @Necmi abi.

Niyetiniz neyse açık açık söyleyin.

Çevrimdışı tangaz

Alalim şu Cardozoyu.. Ilaç olur bize

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunu yazmak için girdim foruma baktım sen yazmışsın. bir kamp yese bizde 27-28 gol sokuşturur  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AvrupaKartalı

İki senedir son 4 maçı yen şampiyon ol diyorduk.   Bir tarafta son 4 maçta 1 gol atan sene içinde derbilerde kaleyi bulan şutu bile olmayan adam , diğer tarafta son 4 maçta 4 gol atıp 2 asist yapan derbilerin hepsini almış gol atmış bir adam. 
bir tarafta gs ve fb' yi Besiktasdan daha büyük gören ve her derbide korkak futbol oynatan, onlara yenilmemizi normal karsilayan T.D., bir tarafta Besiktasin büyüklügünü bilen, derbi falan dinlemeden her daima ofansiv futbolu oynatan bir T.D.
 birde bu taraftan bakmak lazim.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Arena_

Alalim şu Cardozoyu.. Ilaç olur bize

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunu yazmak için girdim foruma baktım sen yazmışsın. bir kamp yese bizde 27-28 gol sokuşturur  :bandit:

Bir kamp yese bizde yanına Eneramo'da iyi giderdi. Göbek hattına da Sosa'nın yerine Sezer Öztürk. Stoper mevkiine de Escude.

Çevrimdışı tangaz

bu arada luiz adriano dibe vurmuş durumda zaten birtek şaktar uefayı alırken iyiydi. ben şahsen istemem 8 milyon bu kazmaya veren milan sosaya da 8i versin konu sulh içinde çözülsün...
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2016, 23:55:02 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat

Ya her şeye muhalefet ediyorsunuz. Bir özür diledik konuyu nereye çekmişsiniz. Ne içiyorsunuz anlamadım ki. Küfür mü edeydim yani. Ben kimsenin özgürlüğünü kısıtladığım falan yok. Bunları neden benim metnime cevap olarak yazarak burada diğer kullanıcılara algı oluşturuyorsun @Necmi abi.

Niyetiniz neyse açık açık söyleyin.
sen ne yazdığını bilmediğin gibi okuduğunuda anlamıyorsun.beğenmiyorsan burada durma.duracaksanda kurallara uyacaksın.

Çevrimdışı Arena_

Bize Fiorentina Khouma Babacar'ı versin yeter

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bir tarafta gs ve fb' yi Besiktasdan daha büyük gören ve her derbide korkak futbol oynatan, onlara yenilmemizi normal karsilayan T.D., bir tarafta Besiktasin büyüklügünü bilen, derbi falan dinlemeden her daima ofansiv futbolu oynatan bir T.D.
 birde bu taraftan bakmak lazim.
Gomez i iki dakikada bitirdiniz. O muhteşem şenol hoca onlarca gol kralı çıkardı ama neden şampiyon olamadı? Şampiyonluk şampiyon futbolcularla kazanılır. Şenol hocayı çok severim o ayrı ama gomez i de iki dk da gömmeyin. Bu sene göreceğiz cenk i veya yerine gelecek adamı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Bir kamp yese bizde yanına Eneramo'da iyi giderdi. Göbek hattına da Sosa'nın yerine Sezer Öztürk. Stoper mevkiine de Escude.

yazdığın isimleri topla 10la çarp cardozonun tek senesi kadar kıymet vermez...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

atalay veya Çağrı demişti sanırım.

İspanyolca ve Portekizce arasındaki fark Türkçe ile Azerice arasındaki fark gibi.(ymiş)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Arena_

sen ne yazdığını bilmediğin gibi okuduğunuda anlamıyorsun.beğenmiyorsan burada durma.duracaksanda kurallara uyacaksın.

Biz kurallara uymamazlık yapmadık ki. Özür dilemişiz onu bile başka yerlere çekiyorlar. Kuralları kendiniz koyup kendiniz bozuyorsunuz. Bilmem farkında mısınız?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu arada luiz adriano dibe vurmuş durumda zaten birtek şaktar uefayı alırken iyiydi. ben şahsen istemem 8 milyon bu kazmaya veren milan sosaya da 8i versin konu sulh içinde özülsün...
Tamam iste tam bizlik :evillol: :evillol:

Dibe vuran oyuncu bizde kral oluyor :bandit:

Biz tekrardan diriltiriz..

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı abdusta

biz bu milanın teklfini kabul edicez demi ?

Luiz adriano forvet ihtiyacımızı karşılar 4 milyon € gelicek gomez'den de birşeyler gelse hakim ziyech filan alınabilir.

Böyle bir teklifi ben İtalyan medyasında bulamadım.
haber kaynağı gene buradan cıkmadır muhtemelen

birkaç gun öncede 6.2 milyon euro kadar cıkmış milan yazıyorlardı
Buda buradan uydurma kaynaklı

Tekrar yazıyorum Milanın tek alternatifi Sosa degil,Milan Sosayı ucuz oldugu için istiyor (4milyon euro)  7-8 milyon euro verecekse elinde satın alabileceği
genç alternatifler var

15 gune kadar bu iş çözülmezse Sosa kalmak zorunda yönetim bunu biliyor ve tiyatrosunu buna göne oynuyor

Birde lutfen şu twitter toto cuları bırakın dedikleri hep fos,yazı tura misali bazıları tutuyor

saygılar

Çevrimiçi Samet Ç

bu arada luiz adriano dibe vurmuş durumda zaten birtek şaktar uefayı alırken iyiydi. ben şahsen istemem 8 milyon bu kazmaya veren milan sosaya da 8i versin konu sulh içinde özülsün...
Sadece Milan macerası kötü geçti onun harici daima iyi oyuncudur Adriano. Ayrıca Sosa'ya Araplardan ve Çinlilerden başka hiç bir kulüp 8 vermez.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gomez i iki dakikada bitirdiniz. O muhteşem şenol hoca onlarca gol kralı çıkardı ama neden şampiyon olamadı? Şampiyonluk şampiyon futbolcularla kazanılır. Şenol hocayı çok severim o ayrı ama gomez i de iki dk da gömmeyin. Bu sene göreceğiz cenk i veya yerine gelecek adamı.
:claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Arena_

Aynen sana katılıyorum arkadaşım. Gomez'e haksızlık ediliyor burada. Herşey teknik direktörde bitmiyor. Mario Gomez'in kumaşı belli. Marifet Mustafa Pektemek'ten gol kralı yaratmaktır.

Çevrimdışı Berat

Ablam İspanyolcayı iyi biliyor , geçtiğimiz ay Lisbon'da kaldı ve hiçbir zorluk çekmediğini söylemişti diller çok yakın.

Luiz Adriano analizi yapan oldu mu kaçırdım baya da ?

Çevrimdışı tangaz

Tamam iste tam bizlik :evillol: :evillol:

Dibe vuran oyuncu bizde kral oluyor :bandit:

Biz tekrardan diriltiriz..

gerek yok kalsın sonra dötleri kalkıyor. biz sıfırdan alıp parlatalım, eski şöhretleri dipsiz kuyudan çıkarmayalım sonra vizyon mizyon kasıyorlar...

Çevrimdışı BlackEagle26

4 Milyon + L.Adriano uydurma haber. Adamlar sadece 4 m veriyordu şimdi verse verse 4 + işe yaramayan kalas bir oyuncu verir

Çevrimdışı AvrupaKartalı

kim gomezi bitirdi? ben öyle birsey yazmadim. ama kiyaslamalar dogru degil, cünkü baska faktörlerde var. bana göre Senol hoca ile Ba, bilic dönemi dekinden cok daha fazla gol atardi. burda ben gomeze birsey demedim.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tuncaboylu

Jose Sosa' yı kadrosuna katmak isteyen Milan, Beşiktaş' a yeni bir teklif sundu.İtalyan ekibi Sosa için 4 milyon € ve Luiz Adriano' yu önerdi. 

Kaynak : NTVSpor

Bunu kabul etmeyeni allah çarpar ya. Şu teklifi kabul edelim 4 milyonla Sosa' nın yerine başkasını alırız. İnşallah gerçekleşir.

Bu saçmalığa inananı da allah çarpar.

Adamlar geçen sene 8.5 milyon euro'ya aldığı ve 26 maçta oynattığı adamı, takasta teklifte 3 milyon euro olarak kullanmazlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynen sana katılıyorum arkadaşım. Gomez'e haksızlık ediliyor burada. Herşey teknik direktörde bitmiyor. Mario Gomez'in kumaşı belli. Marifet Mustafa Pektemek'ten gol kralı yaratmaktır.
Zafer biryol gol kralı oldu bu ülkede halen neyi savunuyoruz anlamadım. Mühim olan gol değil diyoruz ama bakış açısı sabit olunca anlatamıyoruz. Osmanlı maçında 2 0 öndeyken saçmalayan takıma forvetten koşup gelen fırça atan adamı kaybettik. Hayır maçı da yan tribünümde izliyorlar, adamın sahadaki topsuz oyunda yaptıklarını görmüyorlar mı, saha dışındaki etkisinden bi haberler mi?
Fener maçında gs maçında gol yiyince tüm takım biliyor ki gomez çıkıp çakar bi tane ama Demba bu güveni asla vermedi. Adamın duruşu ve karizması liderliği çok büyük katlı sağladı bu sene. Şenol hoca şu an kara kara düşünüyordur eminim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir de şu açıdan bakın elimdeki en önemli 2 değeri tutamayan bir yönetimimiz var. Belkide hata futbolcular yerine yönetimde.

Olabilir. Belki de darbe girşimini hazırlayan ve havaalanına bombayı koyan yönetimdir

Etiketler: