2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358954 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Metin Albayrak 'ın bu ve bundan önceki  açıklamaları fiyaskodur. Hiçbir şey söleme daha mantıklı.

adam gizli kalmış gerçekleri açıklamış ama bunu yaparken de başkanın prestijini yerle bir etmiştir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı brkntcnr

KAÇ GÜN KALDI?
 • Süper Kupa maçına: 24 gün.
 • İlk Lig maçına: 32 gün.
 • ŞL kura çekimine: 36 gün.
 • İlk ŞL maçına: 55 gün.

Güzel bilgi.

Çevrimdışı mylife1903

geçen hafta gomez + sosa kalıyordu..sözde kolarov ve kompany geliyordu..darbe yoktu, ohal yoktu..moraller tavan..
bu hafta herkes herşey bitik..sürünüyoz resmen..şaka gibi...
Gunluk yasayinca boyle oluyor. Uzun vadeli planlarin olsa boyle anlik ve ciddi olaylar talimyollara girmeni gerektirebilir ama hemen planlarini revize eder yolu biraz uzatir gene planlarin cercevesinde b noktasina ulasirsin.

Biz akintiya kapilmis takoz gibi yuzuyoruz, akinti bugun gomeze goturuyor, dun ndoye goturuyor sonra tam akintiyla gomeze varacakken hop karaya oturuyoruz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

KAÇ GÜN KALDI?

Güzel bilgi.
10-15 gün içerisinde bir sol bek ve forvet gelmezse süper kupa ve ilk lig maçına çok yüksek ihtimalle bu iki yerde mevcutlarla çıkacağız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

KAÇ GÜN KALDI?

Güzel bilgi.
Yönetime Allah kolaylık versin. 1 hafta içinde özellikle sol bek transferini açıklamaları gerek. Yoksa hiç de iyi görünmüyor sonumuz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

KAÇ GÜN KALDI?

Güzel bilgi.
Oooo daha zaman var
forvet transferini ne zaman yapariz sorusunun cevabi ustte
Super kupaya yetismez
Ilk lig macina 1 gun kala

Çevrimdışı saricasi

Medya Beşiktaş
‏@MedyaBesiktasTV

METİN ALBAYRAK: "Gomez'i bu noktaya Beşiktaş getirmiştir. Biz kendisine verdiğimiz sözden ötürü başkalarıyla görüşmemiştik."

İşte bu saçmalıktır...
Ben demiştim demek istemiyorum ama dediğim gibi B planı filan yok sonrada kurumsallık tan bahsediliyor.
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2016, 16:31:53 saricasi ]
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Tolga

Merak ettiğim transferin son günü hangi bölge için oyuncu arayacağız :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Merak ettiğim transferin son günü hangi bölge için oyuncu arayacağız :icool:
Stoper ve Forvet transferini arıcaz. Aynı sağ bek ve orta saha aramıştık ya ikisinden biri boş kalacak
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

beyler krizdi terördü darbeydi oydu buydu şuydu bilmem ben. elimizde veriler mevcut. nedir bu veri? ffp. adam satmadan bonservisli adam alamazsın. o zaman hiç kimseyi satmayacakmış gibi yola çıkar bonservisi elindeki adamları imza parasına alırsın kiralıkları alırsın. ha bu arada biri gelir oyuncunu alırsa da ona göre başka oyuncu da bakarsın. bunların hiç biri yapılmadan planlanmadan yola çıkıldığı gün gibi ortadadır. imza parası çoktu şuydu buydu deme lüksümüz yoktu çünkü elimizde bonservis parası yoktu. özetle yönetim çuvallamıştır. şu aşamada şampiyonluk sonrası yapılan başarısız hamleler acemiliktir yetersizliktir. tıpkı acemice bir şampiyonluk kutlaması organizasyonuna benzemiştir. neydi şampiyonluk balosu şarkımız. mışmışmış da mişmişmiş...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eto' o - Cenk - Mecburen Pektemek

Ben fitim bu 3lu ye..

Peketemek zaten Ziraat kupasinda oynar

Eger Antalya Bonservis isterse Omeri bonservisiyle verip yaninda da Milosevici 1 yil kiralık veririz 500.000 civari da para tamamdir bu iş..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yönetim kendi kendini sıkıntıya soktu. Hani bu senenin transferleri belliydi?

Hazırlık varsa erken başlanmalıydı her şeye.

Ki zaten Avrupa Şampiyonası vardı. Oyuncuların fiyatlarının katlanabileceği bi ortam. Bu sebepten hayli hayli erken davranılmalıydı.

Devlet dairesi miyiz spor kulübü müyüz? Ben bu yavaşlığı sadece ona benzetebiliyorum çünkü.

"Naapıyoduk bugün?"
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TURKahvesi

E.Derdiyok gelirse kimse kusura bakmasın çok pis söverim yönetime buradan hesabımın banlanma pahasına da olsa
bu 1907 numaralı camianın çocuğudur ben ne yapayım bunu
ben açık ve net olarak Eto'o'yu istiyorum
gerekirse 1 yıllığına kiralansın
geçen yıl ligde 20 gol yazdı kolay bir iş değil o sayıda gol atmak üstelik takım Antalya
Beşiktaş'a getirin bunu bu sene 25 gol yazmazsa ben bir şey bilmiyorum demektir

son olarak M.Gomez'e geçenlerde Sosa'ya dediğim gibi f...k o..f diyorum
Eto'o gibi dünyaca ünlü biri üstelik kariyeri de M.Gomez'den daha iyi olan nasıl oluyor da bu kaotik ortamdan kaçıp gitmiyor vallahi helal olsun.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

beyler krizdi terördü darbeydi oydu buydu şuydu bilmem ben. elimizde veriler mevcut. nedir bu veri? ffp. adam satmadan bonservisli adam alamazsın. o zaman hiç kimseyi satmayacakmış gibi yola çıkar bonservisi elindeki adamları imza parasına alırsın kiralıkları alırsın. ha bu arada biri gelir oyuncunu alırsa da ona göre başka oyuncu da bakarsın. bunların hiç biri yapılmadan planlanmadan yola çıkıldığı gün gibi ortadadır. imza parası çoktu şuydu buydu deme lüksümüz yoktu çünkü elimizde bonservis parası yoktu. özetle yönetim çuvallamıştır. şu aşamada şampiyonluk sonrası yapılan başarısız hamleler acemiliktir yetersizliktir. tıpkı acemice bir şampiyonluk kutlaması organizasyonuna benzemiştir. neydi şampiyonluk balosu şarkımız. mışmışmış da mişmişmiş...

Bencede şuana kadar yönetim çuvallamıştır bundan sonra ne yapacakları merak konusu çok fazlada alternatif kalmadı gibi ortalıkta.

Çevrimdışı tangaz

elinde harcayacak bonservis parası yokken gidip kamil glik izlemek falan neyin mantığıdır anlayan varsa beri gelsin...

Çevrimdışı Kutay

keşke fb gibi transferlerin çoğunu önceden bitirseydik adamlar 3-5 fazla verip 10 numara hariç bütün eksikleri tamamladı
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı tangaz

Bencede şuana kadar yönetim çuvallamıştır bundan sonra ne yapacakları merak konusu çok fazlada alternatif kalmadı gibi ortalıkta.

töreyi satarım o parayla da takım kurarım die yola çıkmak fal açmakla eşdeğerdir. yapılması gereken free oyunculara imza parası karşılığı çökmekti. büyük hata edildi...

Çevrimdışı saricasi

elinde harcayacak bonservis parası yokken gidip kamil glik izlemek falan neyin mantığıdır anlayan varsa beri gelsin...

:claps: :claps: para yok zoru basarmaya calısıyorlar bosuna zaman kaybı yaptılar bir cok istedik leri oyuncuda
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

töreyi satarım o parayla da takım kurarım die yola çıkmak fal açmakla eşdeğerdir. yapılması gereken free oyunculara imza parası karşılığı çökmekti. büyük hata edildi...

Ozaman pazarlık etmeyip 8 e 9 a bırakacaktı abi şuan en facia bölgemiz sol bek  0 yazıyla sıfır oyuncu var o bölgede .

Çevrimdışı mylife1903

Hayaller hayaller en yumusak yorumum

Ama kamil glik izlemek falan abi bana bir sarki hatirlatti

Belki tatlı tatlı bu yalanlar
-Bir dakika seni anlamıyorum
Gül kokan rüzgarla nasıl geçermiş gelecek yıllar
Yere iner mi gökteki yıldızlar
Dinleyemem bunlar hep boş laflar
Aşk bitince sözler neye yarar
-İnan bana noolur
Palavra palavra palavra
-Dinle beni
Palavra palavra palavra
-Yalvarırım
Palavra palavra palavra
-Yemin ederim
Palavra palavra palavra palavra palavra
Hepsi palavra inanmam sana
-İşte kaderim sanki seninle ilk defa konuşuyor gibiyim
Ne romantik bu sözleri çok dinledim
-Duyguların en güzeli ümidim
Çok dinledim

Çevrimdışı Koa_lAA

klasik transfer dönemi ritüeli başlamış burda... herkesde bi kötü senaryolar falan... valla tuafsınız hee... bizim ligi premier lig sanıp yorum yapıyosunuz.. yok 3 oluruz yok 5 oluruz fln... rahat olun olmayız... he şenol güneş istediğim transferler yapılmadı ben istifa ediyorum der.. ozaman oluruz 3 de oluruz 5 de 10 da..

elalemin takımlarını gözünüzde büyütmeyin bukadar.. hersene toplama takım yapıp duruyolar işte...

tek sıkıntı cl de patlıcaz.. onuda göze almak lazım yapcak bişey yok...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Plansızlığın ve programsızlığın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı onurturan

Ben bunu tamamen hafızadan silmiştim ne yaptın abi yaaa  :duman: :duman:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Eto' o - Cenk - Mecburen Pektemek

Ben fitim bu 3lu ye..

Peketemek zaten Ziraat kupasinda oynar

Eger Antalya Bonservis isterse Omeri bonservisiyle verip yaninda da Milosevici 1 yil kiralık veririz 500.000 civari da para tamamdir bu iş..
Yunus Emre şu Pektemek ismi mümkünse forumda hiç anılmasın .Kulüp bu oyuncudan kurtulmaya çalışıyor . Ömer'i getiriyor bu arkadaşa kibarca 'Git kardeşim , bak bu takımda sana yer yok' deniliyor ama bu arkadaşta halen rahat rahat hareketler balayından sakat dönmeler , formayı tekrar alacağım gibi kimsenin ciddiye almadığı komik söylemler. Bu arkadaşın adını anıp gündeme sokmanın lüzumu yok. Hem kendi futbol geleceği hem de kulübün çıkarları için en doğrusu bu takımdan artık bu işin tadını kaçırmadan gitmesi .

Etiketler: