2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358316 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

kötü transferin koşulu olmazki birde elindekinin önünü kapatıyor.
laf olsun diye oyuncu alacağına elindekini değerlendirirsin
kötü alıp 3 senede ondan kurtulmaya çalışmanın anlamı yok.

bile bile kötü die almıyorsun ki, alıyorsun kötü çıkıyor bknz. pedro, miloseviç,alexis  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MrtBlgc

Hiç maceraya çıkılmasın Eto ile 1+1 sözleşme imzalansın, ligi her türlü cenkle beraber çeker, şampiyonlar liginde de 3.olup Avrupa Ligi'nden devam ederiz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yok o son cümleyi sana yazmadım sadece Gyan dediğin için onun üzerine yazdım. Böyle çok bilmiş gibi konuşup işkembei kübradan sallıyorlar fitil oluyorum.

Adamın takımı yoktu Türkiyede bi otelde kalıyordu galiba tam hatırlamıyorum Türkiye ile Gana milli maçı vardı otelden kalkıp gelip adam 2 gol atmıştı :)

Çevrimdışı Tolga

Şampiyonlar Ligi'nde zaten birşey yapamayacağız. Eto'o gelsin en azından lig de 20 tane atar.

Remy olmuyorsa tabi...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu duyumcular çok komik az önce Zenga denen arkadaş Asamoah Gyan adını yazmış, bunuda bu mecrada ilk defa duyuyorsunuz demiş  :D Fanatik 5 Temmuzda haber yapmış. Bunun gibi adamları yapıştırmayın buraya cidden, milletle dalga geçiyor.

Aynen, 50 tane isim at biri tutarsa kahraman ol.

Asamoah Gyan senede 12 milyon pound kazanıyor, dünyanın en çok kazanan oyuncularından biri olmuştu o sözleşmeyi imzaladığında.

Çevrimdışı Forza.55

eto'o sinerjisi lütfen.twitter olan arkadaşlar yüklesin :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ayın sonuna geldik. Önümüzdeki 1 haftayı da transfersiz geçirirsek fena çuvalladık demektir.

Hala söylüyorum, 1 futbolcu için 3-4 ay zaman kaybedilmez arkadaş.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

gyan asamoah değişik biri bi ara büyü müyü yaptırıyordu  :D iş görebilir bu anlamda da  :bandit:

zor golleri atarken şapka çıkarıp çok kolay golleri kaçırarak saç baş yoldurma potansiyeli de var. bir ara fener 16 milyona alıyordu kocaman zamanı son anda niang fırsatı karşılarına çıkınca bunu bırakıp niangı almışlardı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Medya Beşiktaş
‏@MedyaBesiktasTV

METİN ALBAYRAK: "Gomez'i bu noktaya Beşiktaş getirmiştir. Biz kendisine verdiğimiz sözden ötürü başkalarıyla görüşmemiştik."

İşte bu saçmalıktır...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimiçi Samet Ç

ArtSpor uçmuş Lukaku,Benzema falan yazmış. Ulan adam bir GG transferini bildi takipçinin anasını ağlattı. GG transferinin olacağını herkes biliyordu orası da ayrı bir konu.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

gyan asamoah değişik biri bi ara büyü müyü yaptırıyordu  :D iş görebilir bu anlamda da  :bandit:

zor golleri atarken şapka çıkarıp çok kolay golleri kaçırarak saç baş yoldurma potansiyeli de var. bir ara fener 16 milyona alıyordu kocaman zamanı son anda niang fırsatı karşılarına çıkınca bunu bırakıp niangı almışlardı.

Adam al-ain e gidip yatmamış 45 maçta 55 gol falan atmış :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Medya Beşiktaş
‏@MedyaBesiktasTV

METİN ALBAYRAK: "Gomez'i bu noktaya Beşiktaş getirmiştir. Biz kendisine verdiğimiz sözden ötürü başkalarıyla görüşmemiştik."

İşte bu saçmalıktır...

Bizim de beklentimiz buydu zaten..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Antalya 2018'e kadar sözleşmesi olan etoyu kaça bize veriyor peki

Çevrimdışı Kutay

Medya Beşiktaş
‏@MedyaBesiktasTV

İşte bu saçmalıktır...
Buyrun cenaze namazına  :s20:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Metin Albayrak'ın açıklamaları çarpıtılmadıysa traji komik. Söz verdiğimiz için başkalarıyla görüşmemiştik demek ne demek? Sevgilin mi bu senin? Öbür taraftan alternatiflerimiz var diyen bir Başkan. Bi yerde bir yanlış var ama ben çözemedim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Medya Beşiktaş
‏@MedyaBesiktasTV

İşte bu saçmalıktır...
:)

Çevrimdışı yigitcan1903

Açıklama doğruysa Beşiktaş yönetiminden Gomeze gelsin  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Neden Eren'e teklif yapıldığı anlaşılıyor. :)

Çevrimdışı mylife1903

Cok pis spoiler verecem yonetim elestirisi icerir
---------------------------------

Ya arkadaslar benim anlamadigim konu sag bek ve stoper transferi, takimin en saglam bolgesi sag kanat, beck ve quaresma oynuyor. Simdi gidip oraya 2milyon euro maas baglamanin anlami yoktu.
Stoper de ayni, gidip bir suru para verecegimiz stoperin milosevicten iyi oynama ihtimali riskli. Tamam oraya kompaniyi falan dusese getirebiliyorsan git al, iki ay gereksiz adam kovalama.
Alexis diyoruz da alexisi kesecek stoper pahali olur gidip gustavo falan 5-6milyon euro mantiksizlik.
Tore, mario gomez gitmis, sosanin bir gozu topraga bakiyor, gitti gidecek.
Yonetim gereksiz transfer pesinde kosuyor, b planiymis. B plani nasil olur, gomez acikladigi an kulup tesekkur edip, kap aciklamasi yapsaydi o b plani olurdu. Yonetimin ne plani ne programi var.

Bindik bir alamete gidiyoruz kiyamete su dakikalarda

Transfer yapamayacagiz, umit karaal gonderildi. Lig baslarken gsnin 3u1arada transferleri gibi bir bombalar patlar, verim alamadiklari adamlari bize sokustururlar.

Çevrimdışı onur_U

geçen hafta gomez + sosa kalıyordu..sözde kolarov ve kompany geliyordu..darbe yoktu, ohal yoktu..moraller tavan..
bu hafta herkes herşey bitik..sürünüyoz resmen..şaka gibi...

Çevrimdışı brkntcnr

Antalya 2018'e kadar sözleşmesi olan etoyu kaça bize veriyor peki
Antalya feshetmek istiyormuş galiba.

Çevrimdışı Akil Emre

Metin Albayrak 'ın bu ve bundan önceki  açıklamaları fiyaskodur. Hiçbir şey söleme daha mantıklı.

Çevrimdışı yigitcan1903

Antalya feshetmek istiyormuş galiba.
Ağır demekki şartları
Bakalım

Çevrimdışı mylife1903

Medya Beşiktaş
‏@MedyaBesiktasTV

İşte bu saçmalıktır...
Hic gulecegim yoktu bu metin albayrak cok iyi bir besiktasli olabilir ama lutfen aciklama falan yapmasin. Kandirildik, yersen
Ulan ne bicim ulke herkes kandiriliyor, akil tutulmasi yasiyoruz

Çevrimdışı can1903

Eren DERDİYOK teklifimizi kabul etmemiş. Uğraşmaya gerek yok.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Etiketler: