2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12403987 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

bide bony'i söylediler onu atlamışsın gomez olmaşsa gs'nin de ilgilendiğini bony'i 1 yıllığına kiralamayı düşünüyormuşuz manchester city olumlu bakıyormuş.

Teşekkürler uçmuş gitmiş, aklım Gomez'deydi :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bony - Remy gibi forvetleri alacaksak Gomez'in gitmesini isterim.

Çevrimiçi Necmi

Seneye bitiyordu sözleşmesi abi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 milyon imza parası verip 3 yıllıkmı yapmışlar sözleşmeyi ben sosadan uzun diye
hatırlıyorum sosanın bile iki yılı var daha @tuncaboylu valla ben bunu dün renkli forumunda
okudum bu seneki maaşını vermişler artı bir M daha vermişler sözleşmeyi fesih edebilmek için
renklilerde bunu uygun bulmuşlardı mutluydular. bende ama saçmalamışlar dedim
iki yıl bile kalsa 4 mü alıyordu iki senede 8 eder bir maaş artı bir m verirsen 5 vermiş olursun 3 M kâr demektir bu
birde kadro boşalmış olur.
Her neyse adamlara fena kazık attık onu sırf biz almayalım diye almışlardı.
tabutlarına bir çivide ordan çaktıysak ne mutlu bize bu skirtelinde üzerine biz alacağız diye atladılar.
büyük ihtimal onun çivisi burgulu olacak kolayda sökülmez yanına ismaili çaktık  :D skirtel ismail çok güzel
ikili olacak onların yüzünden renkli maçlarınıda seyretmeye başlayacağım sanırım :D
stoper kötü çıktı diyecekler hiç ses etmeyin ismail kendini kamufle etmeyi bilir kimsede itiraf edemez
ismail kötü diye o kadar intikam transferi şimdi kalkıp kazık yedikte diyemeyecekler :D
zavallı stoperler başlarına ne geleceğini bilmiyorlar.

Çevrimdışı brkntcnr

Bastian şahsen mevkisinde en çok sevdiğim futbolcudur gözümde. Zor transfer tabi ama yapıldığı takdirde çok sağlam oluruz. Bastian - Atiba - Ozzy üçlüsü de yeter Sosa' nın nazını çekmek zorunda kalmayız. Zaten içimden bir his Sosa 5-6 milyona satılacak diyor. Ama Schweinsteiger gelirse Gomez gelmez. Bildiğim kadarıyla Gomez' le Bastian' ın arası pek iyi değil. Manita mevzusu vardı aralarında galiba net hatırlayamıyorum. Hatta Gomez bunun için Fio' ya satıldığı iddia edilmişti.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Transferleri kampa yetiştirememeyi nasıl yorumluyosunuz?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Seneye bitiyordu sözleşmesi abi.

evet baktım seneye bitiyormuş  :alala:
belki bu seneki maaşından kalan alacakları verip artı bir m vermişlerdir. anlamadım

Çevrimdışı brkntcnr

Ben şahsen Sosa' nın 6 milyon civarına satılacağını düşünüyorum. Atiba kalacak gibi. Yapmamız gereken 3 transfer var Sosa giderse 4 e çıkar. Bir sol bek - stoper - Orta saha - Santrafor. 

Sol bek Kolarov veya Adriano
Stoper = Ayağı düzgün, basit hata yapmayan, kağnı gibi ağır olmayan, herhangi bir allahın kulu.
Orta saha = Taktiğe göre iyi bir 8 numara veya iyi bir 10 numara.
Santrafor = Bitiriciliği iyi, 1.85 üstü veya iyi kafa vurabilen herhangi bir allahın kulu.

Eğer maliyetimiz yetmiyorsa yaş ortalaması yüksek isimler kiralanabilir. Mathieu - Adriano - Kolarov - Schweinsteiger gibi. Ama bonservislerini almak pek mantıklı olmaz. Bu isimlere bonservis verirsek 2-3 sene sözleşme yapıp paramızı oraya bağlamak doğru olmaz. Öncelikli amacımız bu seneyi kurtarmak, bu sene de şampiyon olmak olmalı. Bu isimleri kiralarsak seneye geri dönerler ve maaş ödemeyiz, Ffp nin transfer olayından kurtulduğumuz için de sponsorluk, ŞL gelirleriyle transfer yapabiliriz böylece daha genç, bizim al-sat mentalitemize uygun isimler alabiliriz.

Çevrimdışı tuncaboylu

evet baktım seneye bitiyormuş  :alala:
belki bu seneki maaşından kalan alacakları verip artı bir m vermişlerdir. anlamadım
Muhtemelen öyledir.  Diego'yu 2 sene oynatmak için 13 milyon euro harcadılar.
5 imza+ 2x3.5 + 1 fesih

Çevrimdışı Berat

Muhtemelen öyledir.  Diego'yu 2 sene oynatmak için 13 milyon euro harcadılar.
5 imza+ 2x3.5 + 1 fesih

Temiz , güzel bir villa yaptırılır :D

Çevrimdışı anılnr

City lafı geçmişken,Denayer bizim savunmaya çok iyi gitmez mi ?

Çevrimdışı can1903

Adriano ve Mathieu olacak bence Kolarov işi hiç olacağa benzemiyor. Kamp kadrosuna alınmış o iş uzar daha city sol bek alacak vs. En iyisi maliyet bakımındanda Adriano
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mehmetkorfez

şimdide fabri marcello Gökhan alındı sosanın geçen senede gitme sancıları vardı atibayla geçen sene son anda imzalandı
yani bu seneden bir farkı yok gomezde son anda gelmişti sakatlığıda vardı herkes burun kıvırıyordu Atibayı kimse istemiyordu 1 M
verildi diye burasını yakmışlardı. Seninde görmen gereken şeyler var demekki.
insanlar bekliyor yapılan doğru işler bundan sonrada yapılacakların doğru olacağına dair güven oluşturdu.
Bazen güvenmekte gerekiyor. Sürekli güvensiz olmak sanada zarar verir başkalarınada.
kimsenin görmediğini bir tek sen görüyorsan belki yanlış görüyorsundur. Yada herkesten daha zekisin daha öngörüşlüsün. :D
İnşallah öngörüm kötüdür abi ne diyim :D

Çevrimdışı mehmetkorfez

Sosa kalsa da Scarione'nin gelmesini isterim.Bonservissiz,yıllık 700-800 alsa çok iyi olur

Çevrimdışı mehmetkorfez

Sosa kalsa da Scarione'nin gelmesini isterim.Bonservissiz,yıllık 700-800 alsa çok iyi olur

Çevrimdışı Berat

900 kafi :)

Çevrimdışı saricasi

ayin 20 sine kadar 2 transfer biter diyordum ama olmadi sıkıntı yarindan itibaren baslayacak kampa yetismedi transferler bu kötü oldu hafta sonuna kadar yapabilseler şu stoper transferini
İşin aci tarafı c.liginde ön eleme oynasayadık hala transfer yapmamıştık bnce yönetim çok pinti ve çok şansa oynuyor, bu kadar pintiliği kimseye anlatamassın yuhh diyorum yani bunca zamandır gg haricinde transfer yok .
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Ersoy

Bu sene son günlere kalacak transferlerimiz galiba.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

Şenol Hoca'nın en gergin olduğu resimleri özenle sunmuşlar basına.

Çevrimdışı can1903

Oscar Scarione veto olmuş. Transfer olmucakmış. Demek ki Sosa kaldı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Kalyoncu

Kampa gidecek yarın futbolcular şimdi bir 15 gün :)o arada ülkede normale dönmeye  başlar bir huzur bir barış ortamı sağlanır gülücükler saçılır felan o arada sosa atiba takımda kalır gomez  mathieu adriano transferleri biter süper kupa ile sezona başlarız :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Kampa gidecek yarın futbolcular şimdi bir 15 gün :)o arada ülkede normale dönmeye  başlar bir huzur bir barış ortamı sağlanır gülücükler saçılır felan o arada sosa atiba takımda kalır gomez  mathieu adriano transferleri biter süper kupa ile sezona başlarız :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ağzından bal damlıyor kardeşim :)

Çevrimiçi Samet Ç

Adriano, Mathieu, Omerou ve Sosa giderse yerine bir oyuncu alınır sonra da transferi kapatırız.

[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2016, 21:41:05 Samet Ç ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Adriano, Mathieu, Omerou ve Sosa giderse yerine bir oyuncu alınır sonra da transferi kapatırız.

forvet ?

Etiketler: