2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12405129 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

buttneri alırız
Abi yapma ne butneri tam son membrani takmisken yapilir mi bu

Çevrimdışı tuncaboylu

adriano'da var.

2-3 transfer dönemidir dikkatimi çekiyor da yabancı sol bek bulmak çok sorun olmuyor, esas sıkıntı sağ bekte yaşanıyor.

Çevrimdışı tangaz

Abi yapma ne butneri tam son membrani takmisken yapilir mi bu

tanıdık iyi bir ortodontist var dostum  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

doğru, prensipler önemli. hem haydar kırarak takıma da pirim sözünü vermiş olurdu başkan ve oyuncular son haftalarda yatmazdı :)
Ben baskan oldugum zaman abi degisik metotlarimiz olacak, mesela antremana kirmizi formayla cikartacam takimi ve sahaya 3-4 ozel egitimli okuz salacam ispanyol okuzu bunlari kovalasinlar, dogal adrenalin abi dogal dopink

Sonra sahada 12kmden az kosana kostugu her az metre icin bir saniye elektrik verecem, kosmayan ziplayacak, bosa para aliyorlar o yedek kulubesinde oturanlar yok mu onlar da saha kenarinda 90dakika tek ayak ustunde bekleyecekler ki hafta arasi iyi calisip obur haftanin macinda ikmale kalmasinlar.

Çevrimdışı tangaz

Ben baskan oldugum zaman abi degisik metotlarimiz olacak, mesela antremana kirmizi formayla cikartacam takimi ve sahaya 3-4 ozel egitimli okuz salacam ispanyol okuzu bunlari kovalasinlar, dogal adrenalin abi dogal dopink

Sonra sahada 12kmden az kosana kostugu her az metre icin bir saniye elektrik verecem, kosmayan ziplayacak, bosa para aliyorlar o yedek kulubesinde oturanlar yok mu onlar da saha kenarinda 90dakika tek ayak ustunde bekleyecekler ki hafta arasi iyi calisip obur haftanin macinda ikmale kalmasinlar.

düşününce insanlar ne güzel inovatif çözümler geliştiriyor bravo dostum  :claps:
zamanında sebanın asker arkadaşı walsh vardı yedek kaldığı maçlarda maçtan sonra inönüde 90 dakikayı tamamlayacak şekilde tek başına idman yapardı soranlara da ben burada hafta içi idman yapıp haftasonu da 90 dk koşacak şekilde sözleşme yaptım. bunun karşılığında para kazandığım için hak edişimi tamamlıyorum die yanıt vermişti...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Fiorentina Sportif Direktörü Pantaleo: "EURO2016 öncesi Gomez için 5 milyon Euro istiyorduk fakat şu an beklentimiz 10-15 arası"

Çevrimdışı cagdas44

Bu goal.com ne ayak ?

Çok net hit kasıyor başlıktan belli zaten bu tip sayfaları paylaşımlarından dolayı şikayet edeceksiniz 3-5 3-5 derken bi bakmışınız başlıklar düzelmiş.

Çevrimdışı mylife1903

düşününce insanlar ne güzel inovatif çözümler geliştiriyor bravo dostum  :claps:
zamanında sebanın asker arkadaşı walsh vardı yedek kaldığı maçlarda maçtan sonra inönüde 90 dakikayı tamamlayacak şekilde tek başına idman yapardı soranlara da ben burada hafta içi idman yapıp haftasonu da 90 dk koşacak şekilde sözleşme yaptım. bunun karşılığında para kazandığım için hak edişimi tamamlıyorum die yanıt vermişti...
Disiplin ve is ahlaki var heriflerde, kopek gibi calisiyor adamlar, aldiklari parayi hak ediyorlar zaten gavurun plani bu abi bu herifler calisa calisa ya fringe dizindeki hepten paralel evrene gececekler ya da interstellar gibi uzaya gidecekler dunyayi da bize birakacaklar, biz de sevinecez cuneyt arkin onde biz arkada "dunyayi kurtardik" hesabi

Çevrimdışı tuncaboylu

Fenerbahçe Diego'nun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmiş(Ekstradan en az 1.5 milyon euro vermişlerdir feshetmek için), Flamengo'ya gidecekmiş senelik 1 milyon euro'ya.

Kesin anlaşmadıysa 1.3 verelim, bize gelsin. Scarione'den falan iyidir, bizim sistemde de fena oynamaz bence.

Çevrimiçi Necmi

kimse köle değil arkadaşlar. istemeyen adamı zorla tutamazsın. tesislerde tek başına antrenmana terk edersin ama senin kazancın olmaz. aksine kaybın olur oynatmadığın adama maaş vermek bizim işimize gelmez hele ki ffp varken.

Kölelere milyon dolarlık sözleşme yapmıyorsun kimseyi zorla burda tutmuyorsun onlar
o sözleşmeyi yaptıklarına göre mecbur uyacaklar bu kölelik değil. iş akdi.
sen bir iş anlaşması yaptığında işin ortasında ben gidiyorum diyebilirmisin.
o sözleşmesi bitene kadar öyle bir tutarsınki buna kimse bir şey diyemez fifa oyuncu menfaatlerine bir şekilde karar veriyor
alacağını alamaz kulüp yönetiminden kaynaklanan ciddi sorunlar yaşanır oyuncu lehine karar verir
yoksa her gidiyorum diyen oyuncuya geçici lisansmı veriyor tazminata mahkum ettiği kaç oyuncu var
zorla o kulüpte oynatamaz ama başka bir kulüpte oynamak istiyorsan kulübün zararlarını öde der.
olumsuz olmak için resmen özel çaba sarfediyorsunuz :D

Çevrimiçi Necmi

Fenerbahçe Diego'nun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmiş(Ekstradan en az 1.5 milyon euro vermişlerdir feshetmek için), Flamengo'ya gidecekmiş senelik 1 milyon euro'ya.

Kesin anlaşmadıysa 1.3 verelim, bize gelsin. Scarione'den falan iyidir, bizim sistemde de fena oynamaz bence.
gelecek yılki maaşını artı bir milyon vermişler diye bir dedikodu var

Çevrimdışı tuncaboylu

gelecek yılki maaşını artı bir milyon vermişler diye bir dedikodu var

Gelecek yılki maaşından 1 milyon eksiğini vermiş olmasınlar abi?

Sözleşmesinde yazandan fazla para verecek kadar aptal olamazlar heralde.  :D
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2016, 17:58:47 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

Fb yahu bu, belli olmaz
Adam yollugunu yapti hemen vatana donuyor, bizim bazi arkadaslarda donse ya aitolduklari yere.

Ulan ne ilginc sosayi ve atibayi zorla tutuyoruz, tutmaya calisiyoruz, bazilarini gonderiyorsun gitmiyor, iste herkese hak ettigi parayi vereceksin. Unlu bir turk dusunuru ne demis hayat kadini ve memurun bahsisini pesin vereceksin.

Marcelo: "Hannover'de kümeye oynarken Beşiktaş'a geldim Osmanlı maçında 2 gol attım ve şampiyon olduk. Benim için çılgınca bir sezondu."
Marcelo: "Şampiyonlar Ligi’nde oynamak özel bir duygu olacak. İlk torbadan Barcelona istiyorum. Onlara karşı Arena'da oynamak güzel olur."

Çevrimiçi Necmi

adamların daha 3 yıl sözleşmesi var ikisinden kurtuluyorlar birde yabancı kadroda yer açmak zorundalar
alsın parasını otursun alt yapıda diyemiyorlar. ben diegoya 5 yıl sözleşme yaptılar diye biliyorum
adam gitmiyordu oturur alırım paramı diyordu. kadro boşaltabilmek için mecbur parasını ödeyip göndereceksin
ne kadar azını ödersen o kadar kardasın

Çevrimdışı Efe

ayin 20 sine kadar 2 transfer biter diyordum ama olmadi sıkıntı yarindan itibaren baslayacak kampa yetismedi transferler bu kötü oldu hafta sonuna kadar yapabilseler şu stoper transferini
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetkorfez

Bu sene şampiyon olmasaydık ve transferde aynı şeyler yaşansa burası yıkılırdı eleştirilerden.

Herkes geçen sene gelen şampiyonluktan,açık ara oynanan etkili futboldan dolayı özgüven kazandı anlıyorum ama işler hep öyle gitmiyor maalesef.Bunun sürüsüyle örneği var geçmişte

Geçen seneye göre daha da pasif bir dönem geçiriyoruz.

Geçen sene bu dönemde direkt 11 için 4 oyuncu alınmıştı:
Tosic,Beck,Rhodolfo,Quaresma
10 gün sonra Gomez açıklanacaktı.

Şimdi elde sadece GG var.Kalacağı şüpheli futbolcularımız var,ben endişeli davrandığımda dürüstsüzlük yapıyormuşum..Bari birileri şunu görse de yazsa,konuşsak.

Çevrimdışı cagdas44

Bu sene şampiyon olmasaydık ve transferde aynı şeyler yaşansa burası yıkılırdı eleştirilerden.

Herkes geçen sene gelen şampiyonluktan,açık ara oynanan etkili futboldan dolayı özgüven kazandı anlıyorum ama işler hep öyle gitmiyor maalesef.Bunun sürüsüyle örneği var geçmişte

Şimdi elde sadece GG var.Kalacağı şüpheli futbolcularımız var,ben endişeli davrandığımda dürüstsüzlük yapıyormuşum..Bari birileri şunu görse de yazsa,konuşsak.

Ama olduk

Ayrıca neye ihtiyaç olduğunu herkes biliyor, bizde yönetimde ayrıca bizim bilmeyip yönetimin bildikleri var geçen sene bugün Gomez'i bilmediğimiz gibi

Çevrimdışı tuncaboylu

adamların daha 3 yıl sözleşmesi var ikisinden kurtuluyorlar birde yabancı kadroda yer açmak zorundalar
alsın parasını otursun alt yapıda diyemiyorlar. ben diegoya 5 yıl sözleşme yaptılar diye biliyorum
adam gitmiyordu oturur alırım paramı diyordu. kadro boşaltabilmek için mecbur parasını ödeyip göndereceksin
ne kadar azını ödersen o kadar kardasın
Seneye bitiyordu sözleşmesi abi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Övünç Özdem Ntvspor yayınında umut dağıttı.

Yönetim ekibi Mathieu & Adriano için Barcelona'daymış , yüz yüze görüşmeler başlamış.

Ayrıca başkanımız Sosa ile özel olarak görüşmüş, kalması yönünde olumlu adımlar atılmış.

Gomez konusu hala belirsiz.

Çevrimiçi Necmi

şimdide fabri marcello Gökhan alındı sosanın geçen senede gitme sancıları vardı atibayla geçen sene son anda imzalandı
yani bu seneden bir farkı yok gomezde son anda gelmişti sakatlığıda vardı herkes burun kıvırıyordu Atibayı kimse istemiyordu 1 M
verildi diye burasını yakmışlardı. Seninde görmen gereken şeyler var demekki.
insanlar bekliyor yapılan doğru işler bundan sonrada yapılacakların doğru olacağına dair güven oluşturdu.
Bazen güvenmekte gerekiyor. Sürekli güvensiz olmak sanada zarar verir başkalarınada.
kimsenin görmediğini bir tek sen görüyorsan belki yanlış görüyorsundur. Yada herkesten daha zekisin daha öngörüşlüsün. :D

Övünç Özdem Ntvspor yayınında umut dağıttı.

Yönetim ekibi Mathieu & Adriano için Barcelona'daymış , yüz yüze görüşmeler başlamış.

Ayrıca başkanımız Sosa ile özel olarak görüşmüş, kalması yönünde olumlu adımlar atılmış.

Gomez konusu hala belirsiz.

bide bony'i söylediler onu atlamışsın gomez olmaşsa gs'nin de ilgilendiğini bony'i 1 yıllığına kiralamayı düşünüyormuşuz manchester city olumlu bakıyormuş.

Çevrimdışı tuncaboylu

"İyi futbolla şampiyon olmasaydık" cümlesinden sonra kayboldum yazıda.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: