2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12405143 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı mylife1903

Sürekli bir oyun , sürekli bir senaryo , ikili oyunlar ailemden biliyorum :D
Santa barbara yahu ne dallasi, fb dallas olur, gs de hanedan

Çevrimdışı Berat

Santa barbara yahu ne dallasi, fb dallas olur, gs de hanedan

Aynen, farketmez :D

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

düşün işte adam nasıl oyuncuysa adı bile aklımda kalmıyor :bandit:
Haha ben de diyordum @Necmi abi isimleri benim gibi yazmaya basladi

Çevrimdışı mylife1903

Başakşehir Pektemek ile ilgilenmiyormuş ağabeey @mylife1903  :evillol:

Elde kaldı Göztepe.
Ulan ayip bea koskoca besiktasin forvetlerine talip yok, gomez bile zor takim bulacak kendine, pirlanta gibi cocuk pektemek 11 karat, konyaspor olabilir, konya olmadi da osmanlispor oldu o da olumlu

Çevrimdışı tangaz

Ulan ayip bea koskoca besiktasin forvetlerine talip yok, gomez bile zor takim bulacak kendine, pirlanta gibi cocuk pektemek 11 karat, konyaspor olabilir, konya olmadi da osmanlispor oldu o da olumlu

en uygunu konya abi orda tam hidayete erer
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Alexisi forumda destekleyen yegane kişi sensin dostum. hatta Alexis bile kendine senin ona güvendiğin kadar güvenmiyor bence  :D
Objektif bakiyorum abi, bildigim tanidigim oyuncu bizim takimdakilerin hepsinden daha cok canli izlemisimdir, uyum sorununu asabilir alexis, bakmak lazim. O paraya bu yoklukta daha iyisi hayal.
Elimizdeki stoperlerin hepsi zaten bir tarftan eksik ama alexis hepsinden farkli olan oyuncu elimizde.
Rodolfo, marcelo oynarsa tosic benzer oyuncular. Alexis ise daha yakin oynayan, ilk mudahele eden, sert, hamleli ve bunlardan daha hizli.
Adam sacma bir penalti yapti diye astik kestik, ayni penaltiyi marcelo da yapti. Rodolfo yumusak oyuncu, agir oyuncu ve ligin ilk yarisindaki kaclara bakin arkaya adam kaciran oyuncu rodolfo.
Marcelo da bombaci ayni alexis gibi.

Alexisin ayaklari da duzgun ayrica ve ofsayt kontrolunde hata yapmaz, adamin ismaili markaja aldigini ve ismaile yakin oynamak zorunda kaldigini da unutmayalim. Marcelo da zaten ismail yuzunden perisan oldu maclarda mesela sol tarafta beck oynasin ortada marcelo-alexis ya da tosic-alexis oynasin mac sonlari guzellemeleri hep beraber dinleriz.

Çevrimdışı Berat

en uygunu konya abi orda tam hidayete erer

Tavaf demek Pektemek :D

Çevrimdışı tangaz

Objektif bakiyorum abi, bildigim tanidigim oyuncu bizim takimdakilerin hepsinden daha cok canli izlemisimdir, uyum sorununu asabilir alexis, bakmak lazim. O paraya bu yoklukta daha iyisi hayal.
Elimizdeki stoperlerin hepsi zaten bir tarftan eksik ama alexis hepsinden farkli olan oyuncu elimizde.
Rodolfo, marcelo oynarsa tosic benzer oyuncular. Alexis ise daha yakin oynayan, ilk mudahele eden, sert, hamleli ve bunlardan daha hizli.
Adam sacma bir penalti yapti diye astik kestik, ayni penaltiyi marcelo da yapti. Rodolfo yumusak oyuncu, agir oyuncu ve ligin ilk yarisindaki kaclara bakin arkaya adam kaciran oyuncu rodolfo.
Marcelo da bombaci ayni alexis gibi.

Alexisin ayaklari da duzgun ayrica ve ofsayt kontrolunde hata yapmaz, adamin ismaili markaja aldigini ve ismaile yakin oynamak zorunda kaldigini da unutmayalim. Marcelo da zaten ismail yuzunden perisan oldu maclarda mesela sol tarafta beck oynasin ortada marcelo-alexis ya da tosic-alexis oynasin mac sonlari guzellemeleri hep beraber dinleriz.

doktora tezi gibi açıkladın walla :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu goal.com ne ayak ?

Çevrimdışı mylife1903

doktora tezi gibi açıkladın walla :)
Ismaili paketledim ya abi olsem de gam yemem artik, kalan oyuncularin maasi yuksek, oynamadiklari icin maddi zarardan fazlasini veremiyorlar

Çevrimdışı tangaz

Bu goal.com ne ayak ?

şeref noksanlarının ? koydukları yerlerin üçü dolu stoper marcelo ön libero atiba orta ofans sosa sözleşmeli oyuncular ve kamptalar sadece santrafor ve sol bek transferi eksik neyi bekliyor sorusunun yanıtını verirdim de gençlere kötü örnek teşkil etmek istemiyorum  :D

Çevrimdışı mylife1903

Bu goal.com ne ayak ?

5 eksik yazmislar
Cenk oynar gomez olmadi, fbyi osurturuz
Sosa ve atiba kaldi
Stoper dolu kura ile cekeriz marcelo, alexis, milosevic, tosic arasindan
Ha o zoru isareti goduklari sol bek mefkii var ya oraya da kimseyi koymadan, bu lar sevgili takimi fbyi kanirta kanirta seeederiz, yeneriz yani
Hanyok ille 11 kisi oynayacaksak da
4-2-3-1 duzenimizi bozmadan fb macina sol bek mevkisinde arasla cikariz, mac baslayinca arasi ileri uclude quaresma ve gokhanin ortasina atariz, sol bek gene bos kalir ama izmail napacak, nereye kacacak onu da goal.com dusunsun artik. Nereye sicacak bu insanlar fideosu vardi fenomen ha onu izlesinler ismail vs karijma-gg-aras offff +18 kurtarmaz o maci iki tane kirmizi nokta goysunlar

Çevrimdışı Berat

Goal.com da taraflı olmaya başladı , h.o.

Çevrimdışı tangaz

bu gökhan töre işi bildiğin yönetimin elini kolunu bağladı transfer hamlelerinde, muhtemelen oradan 12-15 civarı girdi ile transferler planlanıyordu gerçekleşmeyince elimiz kolumuz bağlandı biraz. ulan biliç ne çöplere milyonlar saçarsın robben gibi çocuğa çöp muamelesi yaptın  :akuma:

Çevrimdışı mylife1903

Goal.com da taraflı olmaya başladı , h.o.

Bizim yolumuza paralel olmasin zaten, sikinti olur.mkarsimizda dursunlar, taraflarini belirlesinler, boyle gerzekce kadro yapilir mi?
Ergen ergen yazi yazmasinlar, ulan iyiki benim bu tviterim falan yok cok pis laf sokardim bunlara, dava falan acarlardi, kadroya bak
Ben bazen kiril alfebesinde yazinca, desteklemeyen yerlerde boyle gozukuyor yazdiklarim belki bunlar bize 5tane rus oyuncu transfer ettiker, isimlerini kopi/pasta yapinca boyle zoru isareti gibi cikti

Mesela
Коларов yazsam belki o gullandiklari program eror vereceh, ?????? Yazacaj kolarof yerine

Ilginc bu global dunya ilginc kardesim bah simdi kolarov yazinca solbek, birileri alerji oluyor ayrica коларов yazinca goruntu ??????? Boyle cikiyor, coh ilginc

Çevrimdışı mylife1903

bu gökhan töre işi bildiğin yönetimin elini kolunu bağladı transfer hamlelerinde, muhtemelen oradan 12-15 civarı girdi ile transferler planlanıyordu gerçekleşmeyince elimiz kolumuz bağlandı biraz. ulan biliç ne çöplere milyonlar saçarsın robben gibi çocuğa çöp muamelesi yaptın  :akuma:
Benimde kirginligim var o konuda

Çevrimdışı tangaz

Benimde kirginligim var o konuda

biliç adam değil madammış  :bandit:

Çevrimdışı Berat

Kolarov Guardiola tarafından kamp kadrosuna alınmış , bakalım akıbeti ne olacak.

Çevrimdışı mylife1903

biliç adam değil madammış  :bandit:
K
Sorma abi oluculugu belki bizden ogrendi herif ama ayip denen bisi var atiba, sosa, tolgay, tore falan derken essegi rahatsiz etmege gerek yok. Aslinda bizim baskanin uyanmasi lazimdi bilic konusunda mesela tolgay transferi sirasinda mesajlasma skandali patlamisti, benim calisanim olsa ben haydari aldigim gibi ensesinde kirar kovardim, ben o zamanlar forumda olmadigim icin ne konusuldu bilmiyorum ama cirkin bir olaydi. Baskan hemen uyanacak ve kovacakti o gun, livirpulu eleyemezdik belki ama sampiyonduk kesin.

Çevrimdışı tangaz

Kolarov Guardiola tarafından kamp kadrosuna alınmış , bakalım akıbeti ne olacak.

buttneri alırız

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı tangaz

K
Sorma abi oluculugu belki bizden ogrendi herif ama ayip denen bisi var atiba, sosa, tolgay, tore falan derken essegi rahatsiz etmege gerek yok. Aslinda bizim baskanin uyanmasi lazimdi bilic konusunda mesela tolgay transferi sirasinda mesajlasma skandali patlamisti, benim calisanim olsa ben haydari aldigim gibi ensesinde kirar kovardim, ben o zamanlar forumda olmadigim icin ne konusuldu bilmiyorum ama cirkin bir olaydi. Baskan hemen uyanacak ve kovacakti o gun, livirpulu eleyemezdik belki ama sampiyonduk kesin.

doğru, prensipler önemli. hem haydar kırarak takıma da pirim sözünü vermiş olurdu başkan ve oyuncular son haftalarda yatmazdı :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Etiketler: