2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12405027 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Konya'yı aradım sordum, 2.5 istiyorlar bonservisine, verir misin?  :)
50.000 euro veririm :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Futbolla alakası olmayan birisi dememek lazım. Beşiktaş muhabiri kendisi AA'da ve yönetimle ilişkileri mevcut.

Nasıl Beşikta muhabiri bu adam, anlamadım.  :alala:

FETÖ aşağı FETÖ yukarı, Fuat Avni'nin yansıması gibi.

Çevrimdışı yigitcan1903

Gomezin devam edeceğine hiç ihtimal vermedim
Cenk ayarında birisi gelir sanırım

Çevrimiçi Necmi

Gomez kadroda kalır sol beke kolarov gelir sosa kadroda kalmazsa yerine scolari alınır büyük ihtimal
transfer kapatılır. sosa kalırsa muhtemel bir stoper alınır. Sosa sorunu sanırım transferde ciddi
bir çıkmaza soktu bizi. Scolari çok saçma bir hamle olur bu arada.

Çevrimdışı tangaz

Adam 4 gündür aralıksız 1500 tane darbe twit'i atarken, araya Gomez'i de sokuşturmuş.

Demek hayat normale dönüyor.  :) :)

Netice itibariyle inanmayın, futbolla alakası olmayan birisi.

sen, ben için normale dönüyor ya da dönmüş gibi yapıyoruz (bugün beni bir dostum ailecek dışarı da yemeğe dawet etti ben kendisini eve çağırdım ben tedbiri elden bırakmıyorum :) ) ama geçen sene terörü güvenliği gerekçe gösterip koşullu gelen bir alman için normale dönmek şöyle dursun giderek anormalleşiyor aslında...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Nasıl Beşikta muhabiri bu adam, anlamadım.  :alala:

FETÖ aşağı FETÖ yukarı, Fuat Avni'nin yansıması gibi.
O konuda ben de müzdaribim :) şöyle düzeltiyorum AA'da FETÖ'den ve Beşiktaş'tan sorumlu muhabir  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Gomezin devam edeceğine hiç ihtimal vermedim
Cenk ayarında birisi gelir sanırım
sen ihtimal versen şaşırırdım zaten :D

Çevrimdışı tuncaboylu

O konuda ben de müzdaribim :) şöyle düzeltiyorum AA'da FETÖ'den ve Beşiktaş'tan sorumlu muhabir  :evillol:

Demek cemaatçiler uzaklaştırılınca, Anadolu ajansında eleman ihtiyacı doğmuş görünüyor.  :D

Çevrimdışı tangaz

maks. 1,5 veririm  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı yigitcan1903

sen ihtimal versen şaşırırdım zaten :D
Hali tavrı baştan beri öyleydi
Haksız da sayılmaz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gomez kadroda kalır sol beke kolarov gelir sosa kadroda kalmazsa yerine scolari alınır büyük ihtimal
transfer kapatılır. sosa kalırsa muhtemel bir stoper alınır. Sosa sorunu sanırım transferde ciddi

Scolari kim abi :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Napcaz abi scolariyi şenol hoca varken  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

1 verirlerse alırım.  :D

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sosa gidersee Şenol hoca da gidiyormuş  :kop:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

2 Avrupa şampiyonluğu, Almanya şampiyonluğu, Türkiye ligi şampiyonluğu, Gol krallıkları :) Şu ortamda özlemesi için bir sebep görmüyorum. Sen çalışmak için her gün darbe olabilecek korkusuyla Tayland a filan gider misin? Türkiye'nin özeti de o. Bundan sonraki süreçte durum dahada kritik artık parayla da ikna edemeyeceğiz futbolcuları.
Ben taylanta giderim :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi bu scolari luis felipe ise futbolu bırakalı çok oldu hocalığı desen yaramaz, milli takımlarda fena değil ama kulüp takımlarında mimlidir tembel iyi antrenman yaptırmıyor die  :D

Çevrimiçi Necmi

her ne ise işte ne işi var Beşiktaşta

Çevrimdışı Berat

@Necmi abi bu scolari luis felipe ise futbolu bırakalı çok oldu hocalığı desen yaramaz, milli takımlarda fena değil ama kulüp takımlarında mimlidir tembel iyi antrenman yaptırmıyor die  :D

:evillol:

Çevrimiçi Necmi

düşün işte adam nasıl oyuncuysa adı bile aklımda kalmıyor :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

düşün işte adam nasıl oyuncuysa adı bile aklımda kalmıyor :bandit:
:D :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı halvetifarazi

gomez, sosa, atiba ...vs hepsi gitmek isteyecek artık durdurmak zor.

onları bırakın kendinize şu soruyu sorun.
çoluğun çocuğun var. italyadan,almanyadan,ingiltereden teklif gelmiş, e seni aç bırakacak değiller iyi kötü maaşını da alacaksın. çocukların ordaki okullarda eğitim alacak. türkiyede hergün bomba patlıyor, darbe tehlikesi vs.
gider misiniz? gitmez misiniz?

valla ben koşarak giderim. 1 sn bile düşünmem.

Çevrimdışı Berat

çoluğun çocuğun var. italyadan,almanyadan,ingiltereden teklif gelmiş, e seni aç bırakacak değiller iyi kötü maaşını da alacaksın. çocukların ordaki okullarda eğitim alacak. türkiyede hergün bomba patlıyor, darbe tehlikesi vs.

Ben dahi 3 senedir yurtdışında yüksek lisans planları yapıyorum :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Sosa ve atiba kontrat bitimine kadar hiçbir yere gidemezler
İş inada biner yedek hatta kadro dışı kalırlar
Yok öyle 3 kuruşa kaçmak

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sosa ve atiba kontrat bitimine kadar hiçbir yere gidemezler
İş inada biner yedek hatta kadro dışı kalırlar
Yok öyle 3 kuruşa kaçmak
Yoo. Hiç öyle bakmayın, Türkiye'yi terk eder, Fifa'ya geçici lisans için başvurur sebep olarak da güncel durumu gösterirler ve Türkleri çok seven Fifa ve Uefa gibi kurumlar lisans belgesi verir. Kazanma olasılığı yüksek..
Korku akıl katilidir.

Etiketler: