2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12406554 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

:) kaleye de utkuyu yapıştırmışsın.

sosa 6 milyon getirir ve giderse m.utd bir babalık yapıp bastianı bedelsiz verir ve kolarov alınırsa gomezi de tutmak koşuluyla yeterli olur bu kadro kompany yerine daha uygun papy de gelse iş görür...

Dallas geri döndü :D

Çevrimdışı tangaz

Milan koyuyor 16 yaşında adamı kalesine biz niye koymayalım :)

nerede bizim zamanımızın milanı be, ne hale düşürdüler takımı çoluk çocuk kaleye geçiyor  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

nerede bizim zamanımızın milanı be, ne hale düşürdüler takımı çoluk çocuk kaleye geçiyor  :D

Dida yeter demiş  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bazen cesur olanlar kazanır :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Dallas geri döndü :D

sen nereden biliyorsun Dallası ? ben çocuktum Dallas varken  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

sen nereden biliyorsun Dallası ? ben çocuktum Dallas varken  :D

Sürekli bir oyun , sürekli bir senaryo , ikili oyunlar ailemden biliyorum :D

Çevrimdışı Akil Emre

2016-2017 Şampiyonu

HAYIRLI OLSUN

Kaleye Pektemek bile geçse ben fitim :lol:

Çevrimdışı tangaz

Sürekli bir oyun , sürekli bir senaryo , ikili oyunlar ailemden biliyorum :D

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı BlackEagle26

@alifuatduatepe

Bir haber de Beşiktaşlılar için; Mario Gomez'in bu saatten sonra imza atması çok zor yönetim alternatif isimlerle teması hızlandırdı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@alifuatduatepe

Bir haber de Beşiktaşlılar için; Mario Gomez'in bu saatten sonra imza atması çok zor yönetim alternatif isimlerle teması hızlandırdı
193489892834 tane isim atılacak ortaya. Yeni Sürecimiz hayırlı olsun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

@alifuatduatepe

senegalli fildişili falan biri gelir artık  :icool:

Çevrimdışı BlackEagle26

Gomez'e doyamadık :(

Çevrimdışı Serhat Akkaya

senegalli fildişili falan biri gelir artık  :icool:
Normal maçlarda 2-3 tane yazar, derbilerde patatese bağlar. Yeni gelecek forvet oyuncusundaki en büyük korkum o. Umarım o karakterde ve tarzda birisi alınmaz. Önemli maç özelliği yüksek bir oyuncu alınsın. Şu kadrodaki  o özellik bakımından en iyi oyuncu Gomez'di.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Biz Gomez'i , Gomez de bizi özler yıllar boyu :)

-Giderse.

Çevrimdışı tangaz

Normal maçlarda 2-3 tane yazar, derbilerde patatese bağlar. Yeni gelecek forvet oyuncusundaki en büyük korkum o. Umarım o karakterde ve tarzda birisi alınmaz. Önemli maç özelliği yüksek bir oyuncu alınsın. Şu kadrodaki  o özellik bakımından en iyi oyuncu Gomez'di.

aynen, büyük takım topçusu winner karakter lazım ama yeeaaa! nedenlerden ötürü öyle birini artık getirmek zor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biz Gomez'i , Gomez de bizi özler yıllar boyu :)

-Giderse.
2 Avrupa şampiyonluğu, Almanya şampiyonluğu, Türkiye ligi şampiyonluğu, Gol krallıkları :) Şu ortamda özlemesi için bir sebep görmüyorum. Sen çalışmak için her gün darbe olabilecek korkusuyla Tayland a filan gider misin? Türkiye'nin özeti de o. Bundan sonraki süreçte durum dahada kritik artık parayla da ikna edemeyeceğiz futbolcuları.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aynen, büyük takım topçusu winner karakter lazım ama yeeaaa! nedenlerden ötürü öyle birini artık getirmek zor.
Katılıyorum abi, eldekilerle ve yeni geleceklerle iyi bir maya yapıcaz artık..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

2 Avrupa şampiyonluğu, Almanya şampiyonluğu, Türkiye ligi şampiyonluğu, Gol krallıkları :) Şu ortamda özlemesi için bir sebep görmüyorum. Sen çalışmak için her gün darbe olabilecek korkusuyla Tayland a filan gider misin? Türkiye'nin özeti de o. Bundan sonraki süreçte durum dahada kritik artık parayla da ikna edemeyeceğiz futbolcuları.

Anlamamakta ısrar ediyorsunuz abi, ben de olsam bin kere düşünürdüm. Takımdaki uyum ve tribünleri kastediyorum bir kez daha.

Çevrimdışı tuncaboylu

@alifuatduatepe

Adam 4 gündür aralıksız 1500 tane darbe twit'i atarken, araya Gomez'i de sokuşturmuş.

Demek hayat normale dönüyor.  :) :)

Netice itibariyle inanmayın, futbolla alakası olmayan birisi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Anlamamakta ısrar ediyorsunuz abi, ben de olsam bin kere düşünürdüm. Takımdaki uyum ve tribünleri kastediyorum bir kez daha.
O konuda haklısın ama bu yaşa gelmiş adam artık bunlara çok bakmaz. Biraz kendimizi kandırmak gibi oluyor şu noktada dediklerin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Katılıyorum abi, eldekilerle ve yeni geleceklerle iyi bir maya yapıcaz artık..

umarım iş ahlakı yüksek birileri gelir (potansiyelini geçtim)

Çevrimdışı Nartallo

Hakkı ödenmez ama çok oyaladı çok...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adam 4 gündür aralıksız 1500 tane darbe twit'i atarken, araya Gomez'i de sokuşturmuş.

Demek hayat normale dönüyor.  :) :)

Netice itibariyle inanmayın, futbolla alakası olmayan birisi.
Futbolla alakası olmayan birisi dememek lazım. Beşiktaş muhabiri kendisi AA'da ve yönetimle ilişkileri mevcut.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

O konuda haklısın ama bu yaşa gelmiş adam artık bunlara çok bakmaz. Biraz kendimizi kandırmak gibi oluyor şu noktada dediklerin.

Hedefsiz takımlara da gideceğini zannetmiyorum şahsen :)

Çevrimdışı sozkul

32 yaşında be abi yap bi güzellik uygun bişeye olsun işte  :D

Konya'yı aradım sordum, 2.5 istiyorlar bonservisine, verir misin?  :)

Etiketler: