2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12406868 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Gomez konusunun hala netleşmemesi çok garip. Kupa dedik bitti, Haziran sonu dedik bitti. Gomez netleşene kadar yerine alınacak alternatifler azalacak.

son yaşanan darbe girişimi de muhtemelen gomezi iyice uzaklaştırmıştır. benim öngörüm kimsenin isteyeceği paralara çıkamayacağı ve 5-6 ağustos gibi bizimle antlaşacağı yönünde.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aynı atalay gomez konusu ne aşama da ben de bilmiyorum da dedi, çok bilgili bir arkadaş değil  :D şahsi fikrim veli de ki belirsizlikler ŞL faktörü falan göz önünde tutularak transferin son 2-3 günü o bölgeye defansif bir hamle gelebileceği yönünde. transfer biterken serbest bırakılan biri ya da kiralık bir hamle gibi...
Geçen sene paramız varken ve Veli ile Tolgay yokken o bölgeye adam alınmadı. Bu sene Tolgay gayet sağlıklı geri dönmüşken, FFP'den dolayı elimiz kolumuz bağlıyken adam alınacağını sanmıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı murat baltacı

Yani adam 12 milyon euroyu bırakıp yarısına imza atar mı ? Çin'e Amerika'ya gitmek varken. sanmıyorum. Dediğin gibi yüklü miktarda imza parası almıştır.
bastian,persie gibi üst düzey oynayan oyuncular 33-34 yaşına gelmeden çin katar yapmaz bence iyi paraya yarışmacı takımda olmayı tercih eder bunun içinde Türkiye iyi bi tercih geçen sene fener salaklık yapıp bonservis vermese biz daha uygun maaşla sıfır bonservisle almıştık persie yi şimdi bastiana sulanacak bi fener olmadığı için yönetim ciddi uğraşırsa alınabilir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Nartallo

Erdal Torunoğulları gitti, Deniz Atalay yine ortaya çıktı.

Çevrimdışı tangaz

eyvallah :)

tüm festival ve konserler iptal ediliyor, muse konseri de muhtemelen iptal edilecek. Repütasyon son 20-30 yılın en düşüğü olabilir güvenlik açısından. Artık Gomez'e bile şüphe ile yaklaşıyorum.

aslında dünya genelinde bu IŞİD belası varken festival ve konser gibi gavur icadı! organizasyonların hemen hepsi risk altında...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

arkadaşlar sosa'yı gomez'i kadroda düşünmüyorsanız parasınıda hesap edin :) Bedava yollamıyoruz transferleri ona göre yazabilirsiniz :)

Mesala biz sosa için 8 milyon € istiyoruz :) Milan 4 milyon €veriyordu hadi diyelim orta yolu bulduk 6 milyon € sosadan gelicek :)

Fiorentina gomez'in bonservisini 10 milyon € olarak belirlemiş gomez'den de 5 milyon € gelicek.

3 milyon € Töre'den geldi.

6+5+3=14 milyon €

1 stoper 1 sol bek 1 forvet
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2016, 14:48:32 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tangaz

Geçen sene paramız varken ve Veli ile Tolgay yokken o bölgeye adam alınmadı. Bu sene Tolgay gayet sağlıklı geri dönmüşken, FFP'den dolayı elimiz kolumuz bağlıyken adam alınacağını sanmıyorum.

aslında alınmaya alınır da burada belirleyici olan hocanın profili birazda. Şenol hoca bu ve benzeri konularda gerçekten çok kanaatkar biri, eldeki malzeme ile her zaman portakallı ördek yapmaya soyunuyor...

Çevrimdışı Berat

aslında alınmaya alınır da burada belirleyici olan hocanın profili birazda. Şenol hoca bu ve benzeri konularda gerçekten çok kanaatkar biri, eldeki malzeme ile her zaman portakallı ördek yapmaya soyunuyor...

Yapıyor da :D

Çevrimdışı tangaz

bursanın yediği gol adetini unutma o portakallı ördek te portakal yoktu...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

arkadaşlar sosa'yı gomez'i kadroda düşünmüyorsanız parasınıda hesap edin :) Bedava yollamıyoruz transferleri ona göre yazabilirsiniz :)

Mesala biz sosa için 8 milyon € istiyoruz :) Milan 4 milyon €veriyordu hadi diyelim orta yolu bulduk 6 milyon € sosadan gelicek :)

Fiorentina gomez'in bonservisini 10 milyon € olarak belirlemiş gomez'den de 5 milyon € gelicek.

3 milyon € Töre'den geldi.

6+5+3=14 milyon €

1 stoper 1 sol bek 1 forvet
O fiyatların belirlenmiş olması o fiyatlardan satılacağı anlamına gelmiyor. Gomez bugün 5 milyon getirse çoktan gönderilmişti ama anladığım kadarıyla verilen teklif çok düşük. Gomez'de bizden başka pazarlık yapan kulüp yoktur bence, darbe etkisiyle gelmem derse çok daha düşük fiyatlara başka bir takıma satılabilir elden çıkarmak anlamında.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu sene çok daha kırılgan bir sezon olacak, onuda unutmayalım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

O fiyatların belirlenmiş olması o fiyatlardan satılacağı anlamına gelmiyor. Gomez bugün 5 milyon getirse çoktan gönderilmişti ama anladığım kadarıyla verilen teklif çok düşük. Gomez'de bizden başka pazarlık yapan kulüp yoktur bence, darbe etkisiyle gelmem derse çok daha düşük fiyatlara başka bir takıma satılabilir elden çıkarmak anlamında.

Gomez bugün 5 milyon € getirilse çoktan gönderilmişti diye birşey yok çünkü oyuncunun satış hakkı sadece bizde değil fiorentina'nında onay vermesi gerekiyor.Ben yazılanları söylüyorum fiorentina başkanı euro 2016'dan önce gomez'in bonservis bedelini 5 milyon € olarak belirlemiştik.şimdi 10 milyon € diyor.Doğru yanlış bilmem wolfsburg'un 14 milyon € luk bir teklifi vardı gomez'in tercihide önemli burada.

Bugün duyduğum bir duyumdada milan sosa için 6.2 milyon €'ya çıkarmış teklifini olur olmaz yönetimin bileceği iş. :)

Çevrimdışı Berat

Orası şüphesiz, Şenol Hoca'nın aldığı verimi kastediyordum :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçen sene daha kırılgandı. Takımın stadı yoktu, son haftalarda yarıştan düşer diye psikoloji vardı, rakibin sırf bonservise 45 milyon euro para harcayıp 40 bin kombine satmıştı vs.

Pek kimse olayın ayırdında değil, ama geçen seneki şampiyonluk inanılmaz zor şartlarda gerçekleşti.

Bu sene her şey çok daha rahat ilerleyecek, göreceksiniz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomez bugün 5 milyon € getirilse çoktan gönderilmişti diye birşey yok çünkü oyuncunun satış hakkı sadece bizde değil fiorentina'nında onay vermesi gerekiyor.Ben yazılanları söylüyorum fiorentina başkanı euro 2016'dan önce gomez'in bonservis bedelini 5 milyon € olarak belirlemiştik.şimdi 10 milyon € diyor.Doğru yanlış bilmem wolfsburg'un 14 milyon € luk bir teklifi vardı gomez'in tercihide önemli burada.

Bugün duyduğum bir duyumdada milan sosa için 6.2 milyon €'ya çıkarmış teklifini olur olmaz yönetimin bileceği iş. :)

Sosa ve Gomez satılırsa, bize en az 10 milyon euro gelir.

Çevrimdışı tangaz

Geçen sene daha kırılgandı. Takımın stadı yoktu, son haftalarda yarıştan düşer diye psikoloji vardı, rakibin sırf bonservise 45 milyon euro para harcayıp 40 bin kombine satmıştı vs.

Pek kimse olayın ayırdında değil, ama geçen seneki şampiyonluk inanılmaz zor şartlarda gerçekleşti.

Bu sene her şey çok daha rahat ilerleyecek, göreceksiniz.

ben de böyle düşünüyorum. transfer son günlere de sarksa önemli kişilerin kadroya katılacağı yönünde hislerim var. zaten forvet hattı (gomez+sosa) korunur ve kolarov + stoper hamlesi gelirse bildiğin sıklet yükseltiriz. ben stadımızda halen 17 de 17 = 51 puan tezimi savunuyorum...

+ ismaylll gitti yahu savunma her koşulda sıklet yükseltmiş durumda  :D
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2016, 15:04:18 tangaz ]

Çevrimdışı tangaz

Sosa ve Gomez satılırsa, bize en az 10 milyon euro gelir.

gomez başka takıma giderse ben oradan büyük bir meblağ geleceğini sanmıyorum. gomez yüksek profilli ya da huzurunun yüksek olacağı bir yere gitmek istiyor. gomez bir takım bulur ve gidicem die diretirse fiorentinanın çok kasma şansı yok maaşı nedeniyle, böyle bir durumda da bize ordan fazla ekmek çıkmaz...

Çevrimdışı Berat

ben de böyle düşünüyorum. transfer son günlere de sarksa önemli kişilerin kadroya katılacağı yönünde hislerim var. zaten forvet hattı (gomez+sosa) korunur ve kolarov + stoper hamlesi gelirse bildiğin sıklet yükseltiriz. ben stadımızda halen 17 de 17 = 51 puan tezimi savunuyorum...

+ ismaylll gitti yahu savunma her koşulda sıklet yükseltmiş durumda  :D

Ülke yokuşa sardı abi, yoksa bu büyük bir hamle :D

Çevrimdışı tangaz

Ülke yokuşa sardı abi, yoksa bu büyük bir hamle :D

bakmayın ülke de şuan zafer nidaları yükselse de önümüzdeki döneme etkileri çok negatif olacak bir süreçten geçiyoruz.    sportif+ekonomik+kültürel erezyon olacaktır.

Çevrimdışı Berat

bakmayın ülke de şuan zafer nidaları yükselse de önümüzdeki döneme etkileri çok negatif olacak bir süreçten geçiyoruz.    sportif+ekonomik+kültürel erezyon olacaktır.

Tabii abi, daha fazla siyasi yoruma girmek istemiyorum da komşularımıza benzeyeceğiz yakında.

Tek umudum Beşiktaş, taraftarlık bir yana.

Çevrimdışı KUMANOVALI

2016-2017 Şampiyonu

HAYIRLI OLSUN

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Serhat Akkaya

"Fransa'da da bomba patlıyor yeaaa" :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

2016-2017 Şampiyonu

HAYIRLI OLSUN

Nisan'da biter iş bu kadro olsa  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

2016-2017 Şampiyonu

HAYIRLI OLSUN

:) kaleye de utkuyu yapıştırmışsın.

sosa 6 milyon getirir ve giderse m.utd bir babalık yapıp bastianı bedelsiz verir ve kolarov alınırsa gomezi de tutmak koşuluyla yeterli olur bu kadro kompany yerine daha uygun papy de gelse iş görür...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:) kaleye de utkuyu yapıştırmışsın.

sosa 6 milyon getirir ve giderse m.utd bir babalık yapıp bastianı bedelsiz verir ve kolarov alınırsa gomezi de tutmak koşuluyla yeterli olur bu kadro kompany yerine daha uygun papy de gelse iş görür...
Milan koyuyor 16 yaşında adamı kalesine biz niye koymayalım :)
Korku akıl katilidir.

Etiketler: