2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12381623 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Arena_

Uçaktan kim inecek acaba  :biggrinking:

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı cursedofdragon

Gomez haberi yalanlanmış kulüp tarafından.

nerede ben niye göremiyorum ?

Çevrimdışı cursedofdragon

http://www.sporx.com/mario-gomezden-omurluk-imza-SXHBQ556329SXQ

ben onu demiyorum ya klüp yalanladı dendi ya hani nerde diyorum ?

Beşiktaş'ın resmi facebook hesabı twittter hesabı.

Resmi site bjk.com.tr hiçbir yerde yok nerede yalanladılar ?

Çevrimiçi Samet Ç

Haber doğru değil de. İşin garibi biri Gomez haberi yalanladı diyor biri kulüp yalanladı diyor.  :D

Çevrimdışı Arena_

ben onu demiyorum ya klüp yalanladı dendi ya hani nerde diyorum ?

Beşiktaş'ın resmi facebook hesabı twittter hesabı.

Resmi site bjk.com.tr hiçbir yerde yok nerede yalanladılar ?

Haber gercek değil ki yalanlama olsun. A Spor'da delinin biri kuyuya taş attı daha kimse çıkaramadı  :biggrinking:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Transfer döneminin abv valla sıkıldım yeminle tükendim

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ZORBEY

yoo herkes olcayın yerine alındı diyordu ben törenin yerine alındı demiştim
töre oynamayacağına göre quaresma oynayacaktı adım gibi biliyordum :bandit:

evet töre sakatlığı bahane edip takımı sabote ediyor, gitmek icin ödemeleri de öne sürüp huzursuzluk cıkariyor diye büyük catlak sesler geliyor diyordun abi, iyiki gitti ve Quaresma onu aratmayacak eminim:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Berat

Yok mu uçaktan haber :D

Çevrimdışı sozkul

Haber gercek değil ki yalanlama olsun. A Spor'da delinin biri kuyuya taş attı daha kimse çıkaramadı  :biggrinking:

Aama yalanlama gerçek olmayan haber için yapılmaz mı zaten?

Çevrimiçi Necmi

A Spor yine kolpa haber yapmış. Adamlar sözleşmesi bir daha ki sene bitecek oyuncudan para kazanmak ister. Kiralık vermez 2-3 bir şeyler kopartır.
neden kolpo olsun anlamadım kiralık bizim işimize geliyor
satın alma yerine 3M verip bir yıl kiralamış gomezlede 1+2 yıllık olmak üzere 3 yıllık anlaşma yapmış olamazmıyız
böylece ffp nin bonservis sıkıntısındanda kurtulmuş oluruz.

Çevrimdışı onurturan

.Haber gercek değil ki yalanlama olsun A Spor'da delinin biri kuyuya taş attıı daha kimse çıkaramadı  :biggrinking:
Bu da güzelmiş.. :ebebe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

satın alma yerine 3M verip bir yıl kiralamış gomezlede 1+2 yıllık olmak üzere 3 yıllık anlaşma yapmış olamazmıyız
Böyle söylediğine göre yapma olma ihtimalimiz yüksek necmi abi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Böyle söylediğine göre yapma olma ihtimalimiz yüksek necmi abi

Bilgi gelmiyor...

Turk hava sahasida Askeri ucuslara kapatılmış ayni zamanda..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

600 bin Euro kiralamışız öyle diyorlar mantıklı mı ?

Çevrimdışı ardiles

Sevilla 19 yaşındaki David Soria yı 50 bin euro bedelle altyapıya transfer etti.

2 yıl eğitim verdi Sevilla II'de toplam 10-15 maç oynattı. Bu yıl A takıma aldı hiç maç oynamamış ve deneyimsiz kaleciyi Avrupa kupasındaki tüm maçlarda oynattı. Avrupa ligi final maçında dahi as kaleci Rico yedekti Soria ilk 11 de başarıyla oynadı ve kupayı aldılar.

Juventus 18 yaşındaki Nicola Leali yi 3,5m euroya transfer etti. 4 yıldır asansör takımlara kiralık göndererek mundar ediyor. Her sene yeni takımında yaptığı idmanlar genelde günü kurtarmak amaçlı olunca zayıf yönlerini geliştiremedi, yan topları bir türlü düzeltemedi ve 2. hamlelerde zayıf kalıyor. Şu anki değeri 1m euro ancak eder.

Beşiktaşın amacı 2. kaleci transfer etmekse eğer Leali cevheri orada duruyor.

Çok yetenekli olan ama takımında bir türlü dikiş tutturamayanlarda var. 500 bin euroya alınabilecek Chievo dan Andrea Seculin gibi...

Kendi mesajımı alıntılamak tuhaf oldu ama bazı şeyleri tekrar yazmak istemedim

19 yaşındaki kaleci Utku Yuvakuran Beşiktaşımıza hayırlı olsun. Yukarıdaki örneklere binaen, umarım akıbeti D.Soria gibi olur.

Olympiakos kulübünü tebrik ederim. Leali yi 3m euro satın alma opsiyonuyla 1 sezon kiralamışlar. Juve sattığına pişman olma ihtimaline karşı sözleşmeye tekrar satın alma opsiyonu koydurmuş. Darısı A.Seculin in başına.

@Necmi abi Utku yu altyapımızdan yetişmiş oyuncu listesine yazdırabiliyor muyuz?

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar bu dakikadan itibaren siyasi içerikli yorum yapanları direk moderasyona alıyorum.

Kısa bir süreliğine başlığı kilitledim
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2016, 15:03:33 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Aktif siyaset yapanların forumdan üyeliği siliniyor. küfür hakaret ve saygısız üslupta konuşanlar
kullandıkları kelimelerin niteliğine göre moderasyon veya no post alıyor.
Burası taraftar forumudur siyaset yeri değil. yaşanan olayların siyasi boyut dışı konuşulmasını
hoş gördük ama işin içine siyaset sokulmaması gerekiyordu.
Burası hiç bir görüşün propaganda yeri değildir. burda sadece Beşiktaşın propagandası yapılır.

Çevrimiçi Necmi

Dün geceki uyarımdan sonra siyaset yapmakta ısrar eden 3 kişinin forumla ilişkisi kesildi
bazı arkadaşlar sakinleşsin diye moderasyona alında bazı küfür ve hakaret içeren
mesajlar atan arkadaşlar nopost aldı. Bunları yaparken her hangi bir görüş farkı gözetmeden adil
olmaya çalıştık.

Burada herkes siyasi düşüncesi ne olursa olsun Beşiktaşlıdır. herkes aynı şeyi düşünemez
o nedenle birbirimizin görüşlerine saygılı olalım biz Beşiktaşız. Bunu asla unutmayalım.
Kendi içimizde ayrışmayalım.

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar konu tekrar aktif edildi.
Hani belki farketmemişsinizdir diye şeydeyim dedim

Çevrimdışı Berat

Adriano haberleri geçti, Kolarov gelmiş kadar mutlu eder beni gerçekleşmesi halinde.

Çevrimdışı Bishamon

Arkadaşlar konu tekrar aktif edildi.
Hani belki farketmemişsinizdir diye şeydeyim dedim

Moderasyon korkusu sarmış herkesi

Çevrimiçi Necmi

moderasyondan korkacak bir şey yok acıtmadan şeydediyoruz :evillol:
şaka bir yana kontrolünü kaybetme noktasında olan arkadaşları  daha ileri gitmesin
diye moderasyona aldım. sakinleştiklerinde çıkartırız :bandit:

Çevrimdışı tangaz

demirden korksak trene binmezdik. biz Beşiktaşlıyız  :icool:

dün olan bizim uçağa mı oldu şimdi :) kolarof bekliyorduk yanında bonusu ile beraber  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: